Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Turen går til

Turen går til Kenyas endeløse sletter, Maldivernes kridhvide sandstrande, Perus historiske højdepunkter, unikke Sydafrika, farverige Sri Lanka, kontrasternes Indien eller hvor end du drømmer om. Med Flamingo Tours går turen til nogle af de mest fascinerende destinationer i hele verden.

Under fanen ”Rejser” kan du læse mere om de enkelte destinationer og de forskellige pakkerejser, vi tilbyder. På baggrund af vores store erfaring og kendskab til destinationerne, har vi sammensat pakkerejserne, så du oplever noget af det bedste, hver destination har at byde på. Du kan dermed trygt overlade planlægningen til os og koncentrere dig om at nyde rejsen.

Har du særlige ønsker, er vi meget fleksible og hjælper gerne med at skræddersy netop din drømmerejse. Kontakt os på mail eller telefon for en snak omkring dine muligheder.

Mangler du inspiration til rejsen, kan du gå på opdagelse i artiklerne herunder. Under fanen ”Rejseinfo” kan du desuden finde praktiske informationer omkring de forskellige rejsemål.