Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
This is svg icon for envelope wt Skriv til os på: info@flamingotours.dk
This is svg icon for handle wt Ring til os på tlf. 70 90 91 00
udsigt fra Løveklippen
This is svg icon for mail wt
INDHENT TILBUD This is svg icon for arrow angle pointing down wt Gratis og uforpligtende

Magiske Sri Lanka og luksus på Maldiverne

Velkommen til frodige og farverige Sri Lanka, der byder på store kulturoplevelser og en fantastisk natur.

Oplev Sigiriya med den gamle fæstning på toppen af den imponerende løveklippe, den smukke togtur fra Nuwara Eliya til Ella, byen Kandy med det hellige ”Tempel of the Tooth” og Bahirawakandatemplet med den imponerende 26 meter høje, hvide Buddha. Nyd den skønne natur og det rige dyreliv i henholdsvis Minneriya og Udawalawe nationalparker, og få et indblik i den srilankanske livsførelse og kultur, når du besøger en krydderihave og de lokale i Sigiriya.

De sidste fem dage kan du bruge på kridhvide sandstrande og krystalblåt hav i luksus på Maldiverne. Dyk ved koralrevet, få en massage i spaområdet, eller læg dig ned og koble helt fra. 

 

Højdepunkter på Sri Lanka

 • 8 nætters rundrejse med privat chauffør/guide
 • Sigiriya området og løveklippen – 1500 år gammel byplanlægning og byggekunst
 • Togtur fra Nuwara Eliya til Ella – en af verdens smukkeste togture
 • Minneriya nationalpark – asiatiske elefanter og et rigt fugleliv omkring Minneriyasøen
 • Indblik i den Srilankanske livsførelse – besøg hos de lokale i Sigiriya
 • Kandy – Sri Lankas spirituelle centrum
 • Udawalawe nationalpark – vilde elefanter og skønne naturoplevelser
 • Mount Lavinia – afslapning med strand og pool den sidste dag inden turen går videre
 • Hos os er alle ture, safarier og entrebilletter inkluderet!

 

Højdepunkter på Maldiverne

 • 5 nætters all inclusive ophold på førsteklasses hotel i deluxe værelser
 • Kridhvide sandstrande og krystalklart vand
 • Direkte adgang til koralrevet via gangbro
 • Rig mulighed for snorkling, paddle board og andre aktiviteter på vand
 • Ekskursioner og opdagelsesture i området

 

Har du ønsker til programmet, som f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture eller flere/færre nætter?
Skriv til os. Så skræddersyr vi gerne dit program.

Sri Lanka
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende
Fra 21.895 kr. This is svg icon for jumping man wt Børn under 12 år: 5.000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Udrejse – lad eventyret begynde!

Du flyver fra Danmark til Sri Lanka med mellemlanding(er) undervejs.

Læn dig tilbage og nyd turen. Der venter et væld af spændende oplevelser, når du kommer frem.

Dag 2:

Velkommen til Sri Lanka

Du ankommer til Bandaranaike Internationale Lufthavn, hvor din chauffør står klar til at tage imod dig og køre dig til Negombo.

På hotellet, som ligger ud til det smukke Indiske Ocean, bliver du taget imod med en forfriskende velkomstdrink og briefet om programmet for de næste dage.

Inkluderet
This is svg icon for bed Goldi Sands Hotel This is svg icon for star 3
This is svg icon for restaurant Morgenmad
Dag 3:

Sigiriya og besøg i buddhistisk tempel

Du spiser morgenmad på hotellet, hvorefter chaufføren kører dig mod Sigiriya, som ligger i Matale-provinsen i det centrale Sri Lanka. Turen tager ca. 4 timer, så der er god tid til at slappe af og nyde udsigten til de smukke landskaber.

Ved ankomst checker du ind på hotellet, hvor du har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Om aftenen besøger du byens buddhistiske tempel, hvor du får mulighed for at opleve de lokales ritualer. Ofte vil du også have mulighed for at blive velsignet med ”Chanting of Pritith”, hvorefter den buddhistiske munk binder en velsignet snor omkring dit håndled for at give held og god karma.

Det er en fantastisk oplevelse og giver et rigtig godt indblik i de lokale buddhisters kultur.

Efter tempelbesøget bliver du kørt tilbage til hotellet.

Inkluderet
This is svg icon for bed Camellia Resort and Spa This is svg icon for star 3
This is svg icon for restaurant Morgenmad
Dag 4:

Sigiriya og elefanter i Minneriya Nationalpark

Efter morgenmaden besøger du, hvad der anses som et af de fineste monumenter inden for srilankansk kultur og historie, Sigiriya Rock. Den betagende klippe rejser sig stejlt næsten 200 meter over landskabet.

På toppen ligger ruinerne af Kong Kasyapas imponerende fæstning bygget i det femte århundrede. Sigiriya-klippen med sin fæstning på toppen er på UNESCOs verdensarvsliste og et af de bedst bevarede eksempler på byplanlægning fra den tid.

Der er 1.202 trin op til toppen af klippen, og det er en tur, der er værd at tage, for udsigten fra toppen er helt spektakulær.

Du starter opstigningen til klippen ved at gå gennem de symmetriske, royale haver, som ligger for foden af klippen og er blandt de ældste anlagte haver i verden. Der er flere muligheder for at tage et lille hvil undervejs, og jo højere du kommer op, desto mere åbenbares det frodige landskab.

Cirka halvvejs oppe er der et lille plateau, hvor kongen lod bygge en port i form af en kæmpe løve, hvorfor klippen også kaldes ”Lion Rock”. I dag står kun poterne tilbage, men det er et nationalmonument for Sri Lankas befolkning og årsagen til, at der er en løve på Sri Lankas flag.

Når du kommer op til toppen af klippen, kan du gå på opdagelse i slotsruinerne. Når man tænker på udfordringerne ved at fragte byggematerialer op på en 200 meter høj klippe i det femte århundrede, er det imponerende at tænke på omfanget af kongens fæstning med palads, damme og vandingssystemer, som pumpede vand helt op til toppen ved hjælp af et imponerende hydraulisk system.

Efter besøget på Sigiriya går turen videre til Minneriya Nationalpark, hvor du tager på en sen eftermiddagssafari for at spotte elefanter. Parken har navn efter den store Minneriya ferskvandssø, som i perioder tiltrækker enorme flokke af asiatiske elefanter – i nogle tilfælde flere hundrede af gangen.

Selvom de majestætiske kæmper er hovedattraktionen i nationalparken, er det også muligt at opleve andre dyrearter, herunder flokke af hjorte og et rigt fugleliv.

Efter de skønne naturoplevelser i Minneriya Nationalpark bliver du kørt tilbage til hotellet.

Inkluderet
This is svg icon for bed Camellia Resort and Spa This is svg icon for star 3
This is svg icon for restaurant Morgenmad
Dag 5:

Landsbybesøg og spice garden

Du spiser morgenmad på hotellet, hvorefter du bliver kørt til en nærliggende landsby. Her har du mulighed for at opleve og udforske de lokales simple livsstil, få en rundvisning på deres marker og måske få en snak med nogle af de lokale.

Efter landsbybesøget fortsætter du mod byen Kandy. Undervejs stopper du ved en lokal ”spice garden”, hvor du kan opleve, hvordan de verdenskendte srilankanske krydderier bliver dyrket og brugt. Foruden krydderier til brug i madlavning, er der i Sri Lanka tradition for at bruge krydderier til smertelindring og hudpleje som en del af ayurvediske behandlinger. I krydderihaven får du en rundvisning og får fortalt, hvilke krydderier du kan bruge i forskellige situationer.

Herefter serveres en autentisk srilankansk frokost, inden du fortsætter mod Kandy, hvor du skal overnatte.

Inkluderet
This is svg icon for bed Hotel Suisse This is svg icon for star 3
This is svg icon for restaurant Morgenmad
Dag 6:

Kandy og Temple of the Tooth

Efter morgenmaden kan du opleve Kandy, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Byen ligger i en dal, smukt omgiver af frodige bakkeskråninger og temarker.

Kandy var den sidste kongelige hovedstad, inden byen kom under britisk kontrol i 1815, og området byder med sin indflydelse fra både hinduismen, den britiske kolonitid og borgenkrigen, som sluttede i 2009, på masser af spændende kulturarv og historie.

Om aftenen skal du opleve et kulturelt indslag med musik og dans, hvorefter du besøger Temple of the Tooth, som er grunden til, at Kandy er kendt som Sri Lankas spirituelle centrum. Temple of the Tooth rummer nemlig en af buddhismens vigtigste relikvier, Buddhas hjørnetand.

Templet er udsmykket efter alle kunstens regler og er et absolut must, når du rejser til Sri Lanka.

Inkluderet
This is svg icon for bed Hotel Suisse This is svg icon for star 3
This is svg icon for restaurant Morgenmad
Dag 7:

Naturskøn togtur og besøg på tefabrik

I dag går turen mod Nuwara Eliya, som er berømt for sin teproduktion. På vejen besøger du en tefabrik, hvor du får lov at komme med bag kulissen. Det er en både imponerende og overraskende proces, som kan virke meget ”gammeldags” – særligt når man tænker på, at det faktisk er te, som bliver solgt til store mærker som f.eks. Lipton.

Chaufføren kører dig herefter til Nanu Oya togstation, hvor du stiger på toget til Ella. Togturen mellem Nuwara Eliya og Ella er en af verdens smukkeste og tager dig helt derud, hvor bilen ikke kan komme.

Afstanden mellem Nanu Oya og Ella er ikke mere end 60 km, men togturen tager alligevel ca. 3 timer og giver dig god tid til at opleve det fascinerende landskab. Læn dig tilbage og nyd synet, mens du kører forbi grønne temarker, smukke vandfald og bjerglandskaber, gennem tunneller og ind i skyerne på vej mod Ella.

Ved ankomst til Ella står din chauffør klar til at hente dig og køre dig videre til Udawalawe, hvor du checker ind på dit hotel.

Inkluderet
This is svg icon for bed Grand Udawalawe Safari Resort This is svg icon for star 4
This is svg icon for restaurant Morgenmad
Dag 8:

Elefanthjem og Udawalawe Nationalpark

Du har den første del af dagen til afslapning på det skønne hotel.

Om eftermiddagen besøger du et Elephant Transit Home, der er drevet af en organisation, der hjælper forladte babyelefanter med at komme ud i naturen igen. Det er en sjov oplevelse at se de små ivrige elefanter komme løbende op til fodringsstedet, hvor de får deres mælk.  

Herfra er der en kort køretur til Udawalawe Nationalpark, der har Sri Lankas største koncentration af vilde elefanter. Her tager du på safari for at opleve dyrelivet, der blandt andet også tæller krokodiller, aber, bøfler, hjorte samt et rigt fugleliv. 

Efter safarien kører du tilbage til aftensmad på hotellet.

Inkluderet
This is svg icon for bed Grand Udawalawe Safari Resort This is svg icon for star 4
This is svg icon for restaurant Morgenmad
Dag 9:

Afslapning i Mount Lavinia

Du spiser morgenmad på hotellet og kører derefter til Mount Lavinia, hvor du kan slappe af og nyde den sidste dag på Sri Lanka, inden turen går videre mod Maldivernes hvide paradisstrande.

Inkluderet
This is svg icon for bed Mount Lavinia Hotel This is svg icon for star 4
This is svg icon for restaurant Morgenmad
Dag 10:

Turen går til Maldiverne

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver videre til Maldiverne.

Ved ankomst til Maldivernes internationale lufthavn, der ligger på øen Malé, bliver ud afhentet og sejlet til øen South Malé Atoll. Sejlturen tager ca. 45 minutter, og her får du det første indtryk af dette fantastiske område i Det Indiske Ocean, hvor øerne nærmest ligger dryppet ud som små grønne oaser omkranset af hvidt sand.

Olhuveli Beach & Spa Resort, som danner rammen om din badeferie, ligger på spidsen af South Malé Atoll og giver dig direkte adgang til det krystalklare hav, hvide strande så langt øjet rækker og koralrevet, som byder på uforglemmelige snorkeloplevelser.

Her har du alle muligheder for at slippe hverdagen og komme helt ned i gear.

Indkvartering:

Du bor i et deluxe-værelse på 50 kvm med balkon eller terrasse, der vender ud mod den fredfyldte lagune. På værelset finder du også en minibar, som fyldes op hver dag som en del af all inclusive-pakken, samt kaffe/te og et lækkert en-suite badeværelse.

All inclusive-forplejning inkluderer følgende:

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Eftermiddagste med snacks
 • Aftensmad
 • Drikkevarer, herunder soft drinks (f.eks. vand, sodavand, juice og iste), kaffe og te, vin, øl, spiritus, cocktails og den alkoholfri variant ”mocktails”
Inkluderet
This is svg icon for bed Olhuveli Beach & Spa This is svg icon for star 4
This is svg icon for restaurant Halvpension
Tilkøb/opgradering
This is svg icon for bed Olhuveli Beach & Spa - Beach Villa This is svg icon for star 4
This is svg icon for bed Olhuveli Beach & Spa - Deluxe Water Villa This is svg icon for star 4
Dag 11-14:

Luksus på Maldiverne

Olhuveli Beach & Spa tilbyder alt hvad du har brug for under dit ophold. Lige meget hvor du befinder dig i området, drager stranden og det smukke ocean. Om det skal nydes i stilhed eller bruges og udforskes, er fuldstændig op til dig.

Der er et væld af aktiviteter du kan vælge imellem, og når du trænger til det, kan du trække dig tilbage til det fantastiske resort, der er din base under opholdet, og som sørger for, at du er velforsynet på alle måder.

Maldiverne er fantastisk at opleve både over og under vand, og der er rig mulighed for at komme hjem med oplevelser, du aldrig glemmer. I opholdet er der inkluderet fri wi-fi på værelseret og på hotellet samt fri adgang til motionsrum og indendørsaktiviteter som blandt andet billard, dart, bordtennis og badminton. Blandt nogle af udendørsaktiviteterne kan nævnes: Delfincruise, guidet snorkel-safari, solnedgangscruise, paddle boards og wind surfing.

 

Aktiviteter inkluderet i all inclusive-pakken:

 • 15 minutters nakke- og skuldermassage i Sun Spa
 • ½ times snorkelgruppelektion (desuden snorkeludstyr til fri afbenyttelse under hele opholdet)
 • ½ times gruppelektion i windsurfing (desuden windsurfing-udstyr til fri afbenyttelse under hele opholdet)
 • 15 minutters jetski-tur
 • Fri afbenyttelse af paddleboards og kajakker samt udstyr hertil
 • Motionsrum, tennisbane, badminton, bordtennis, beachvolleybolde, dart, billard og snooker

 

Desuden én valgfri ekskursion (per person per ophold, forudsat at vejret tillader det): 

 • Delfincruise
 • Snorkel-safari
 • Solnedgangscruise
 • Natfiskeri
 • Opdagelsestur på øen

 

Ønskes flere nætter på badeferien, er dette også muligt

Inkluderet
This is svg icon for bed Olhuveli Beach & Spa This is svg icon for star 4
This is svg icon for restaurant All inclusive
Dag 15:

Hjemrejsen begynder

Du spiser morgenmad på resortet, hvorefter du checker ud og siger farvel til smukke Maldiverne, inden du påbegynder rejsen tilbage til Danmark.

På flyveturen har du god tid til at slappe af og tænke tilbage på alle de fantastiske oplevelser, du har haft på din rejse til Sri Lanka og Maldiverne.

Inkluderet
This is svg icon for restaurant All inclusive
Dag 16:

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Eventyret er slut for denne gang, men forhåbentlig har du en masse uforglemmelige oplevelser og vidunderlige minder med hjem i bagagen.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • This is svg icon for check mark wt 8 nætter på Sri Lanka med morgenmad
 • This is svg icon for check mark wt 5 nætter på Maldiverne i deluxe værelse med all inclusive
 • This is svg icon for check mark wt Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • This is svg icon for check mark wt Afhentning i lufthavnen samt transfer til og fra hotellerne
 • This is svg icon for check mark wt Måltider på Sri Lanka, som beskrevet i programmet
 • This is svg icon for check mark wt All Inclusive på Maldiverne
 • This is svg icon for check mark wt Alle ture, safarier og entrebilletter på Sri Lanka
 • This is svg icon for check mark wt Privat engelsktalende guide/chauffør på rundrejsen
 • This is svg icon for check mark wt Gebyr til rejsegarantifonden
 • This is svg icon for check mark wt Afrejsegaranti - rejsen gennemføres uanset deltagerantal

Ikke inkluderet i rejsen

 • This is svg icon for cancel wtPersonlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • This is svg icon for cancel wtTilkøb af ekstra udflugter
 • This is svg icon for cancel wtMåltider og drikke udover de nævnte i programmet
 • This is svg icon for cancel wtSygdomsafbestillingsforsikring
 • This is svg icon for cancel wtRejseforsikring
 • This is svg icon for cancel wtVisum
 • This is svg icon for cancel wtVaccinationer
 • This is svg icon for cancel wtEnkeltværelsestillæg: 5.000 kr.
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende
Fra 21.895 kr. This is svg icon for jumping man wt Børn under 12 år: 5.000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid
This is svg icon for adult avatar
This is svg icon for adult avatar
This is svg icon for adult avatar
This is svg icon for adult avatar