Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra 21.995 kr.
16 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Magiske Sri Lanka og luksus på Maldiverne

Velkommen til frodige og farverige Sri Lanka, der byder på store kulturoplevelser og en fantastisk natur.

Oplev Sigiriya med den gamle fæstning på toppen af den imponerende løveklippe, den smukke togtur fra Nuwara Eliya til Ella, byen Kandy med det hellige ”Temple of the Tooth” og Bahirawakanda-templet med den imponerende 26 meter høje, hvide Buddha. Nyd den skønne natur og det rige dyreliv i henholdsvis Minneriya og Udawalawe nationalparker, og få et indblik i den srilankanske livsførelse og kultur, når du besøger en krydderihave og de lokale i Sigiriya.

De sidste dage kan du bruge på kridhvide sandstrande og krystalblåt hav i luksus på Maldiverne. Dyk ved koralrevet, få en massage i spaområdet, eller læg dig ned og koble helt fra. 

 

Højdepunkter på Sri Lanka

 • 8 nætters rundrejse i Sri Lanka med privat chauffør/guide
 • Sigiriya-området og løveklippen – 1500 år gammel byplanlægning og byggekunst
 • Togtur fra Nuwara Eliya til Ella – en af verdens smukkeste togture
 • Minneriya Nationalpark – asiatiske elefanter og et rigt fugleliv omkring Minneriyasøen
 • Indblik i den srilankanske livsførelse – besøg hos de lokale i Sigiriya
 • Kandy – Sri Lankas spirituelle centrum
 • Udawalawe Nationalpark – vilde elefanter og skønne naturoplevelser
 • Negombo – afslapning med strand og pool den sidste dag, inden turen går videre
 • Hos os er alle ture, safarier og entrebilletter inkluderet!

 

Højdepunkter på Maldiverne

 • 5 nætters all inclusive ophold på førsteklasses hotel i deluxe værelser
 • Kridhvide sandstrande og krystalklart vand
 • Direkte adgang til koralrevet via gangbro
 • Rig mulighed for snorkling, paddle board og andre aktiviteter på vand
 • Ekskursioner og opdagelsesture i området

 

Har du ønsker til programmet, som f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture eller flere/færre nætter?
Skriv til os. Så skræddersyr vi gerne dit program.

Sri Lanka

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Udrejse – lad eventyret begynde!

Du flyver fra Danmark til Sri Lanka med mellemlanding(er) undervejs.

Læn dig tilbage og nyd turen. Der venter et væld af spændende oplevelser, når du kommer frem.

Dag 2:

Velkommen til Sri Lanka

Du ankommer til Bandaranaike Internationale Lufthavn, hvor din chauffør står klar til at tage imod dig og køre dig til Negombo.

På hotellet, som ligger ud til det smukke Indiske Ocean, bliver du taget imod med en forfriskende velkomstdrink og briefet om programmet for de næste dage.

Inkluderet
Goldi Sands Hotel 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Suriya Resort Kammala 4
Dag 3:

Sigiriya og besøg i buddhistisk tempel

Du spiser morgenmad på hotellet, hvorefter chaufføren kører dig mod Sigiriya, som ligger i Matale-provinsen i det centrale Sri Lanka. Turen tager ca. 4 timer, så der er god tid til at slappe af og nyde udsigten til de smukke landskaber.

Ved ankomst checker du ind på hotellet, hvor du har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Om aftenen besøger du byens buddhistiske tempel, hvor du får mulighed for at opleve de lokales ritualer. Ofte vil du også have mulighed for at blive velsignet med ”Chanting of Pritith”, hvorefter den buddhistiske munk binder en velsignet snor omkring dit håndled for at give held og god karma.

Det er en fantastisk oplevelse og giver et rigtig godt indblik i de lokale buddhisters kultur.

Efter tempelbesøget bliver du kørt tilbage til hotellet.

Inkluderet
Fresco Water Villa 4
Morgenmad
Dag 4:

Sigiriya og elefanter i Minneriya Nationalpark

Efter morgenmaden besøger du, hvad der anses som et af de fineste monumenter inden for srilankansk kultur og historie, Sigiriya Rock. Den betagende klippe rejser sig stejlt næsten 200 meter over landskabet.

På toppen ligger ruinerne af Kong Kasyapas imponerende fæstning bygget i det femte århundrede. Sigiriya-klippen med sin fæstning på toppen er på UNESCOs verdensarvsliste og er et af de bedst bevarede eksempler på byplanlægning fra den tid.

Der er 1.202 trin op til toppen af klippen, og det er en tur, der er værd at tage, for udsigten fra toppen er helt spektakulær.

Du starter opstigningen til klippen ved at gå gennem de symmetriske, royale haver, som ligger for foden af klippen og er blandt de ældste anlagte haver i verden. Der er flere muligheder for at tage et lille hvil undervejs, og jo højere op du kommer, desto mere åbenbares det frodige landskab.

Cirka halvvejs oppe er der et lille plateau, hvor kongen lod bygge en port i form af en kæmpe løve, hvorfor klippen også kaldes ”Lion Rock”. I dag står kun poterne tilbage, men det er et nationalmonument for Sri Lankas befolkning og årsagen til, at der er en løve på Sri Lankas flag.

Når du kommer op til toppen af klippen, kan du gå på opdagelse i slotsruinerne. Når man tænker på udfordringerne ved at fragte byggematerialer op på en 200 meter høj klippe i det femte århundrede, er det imponerende at tænke på omfanget af kongens fæstning med palads, damme og vandingssystemer, som pumpede vand helt op til toppen ved hjælp af et imponerende hydraulisk system.

Efter besøget på Sigiriya går turen videre til Minneriya Nationalpark, hvor du tager på en sen eftermiddagssafari for at spotte elefanter. Parken har navn efter den store Minneriya ferskvandssø, som i perioder tiltrækker enorme flokke af asiatiske elefanter – i nogle tilfælde flere hundrede af gangen.

Selvom de majestætiske kæmper er hovedattraktionen i nationalparken, er det også muligt at opleve andre dyrearter, herunder flokke af hjorte og et rigt fugleliv.

Efter de skønne naturoplevelser i Minneriya Nationalpark bliver du kørt tilbage til hotellet.

Inkluderet
Fresco Water Villa 4
Morgenmad
Dag 5:

Landsbybesøg, spice garden og Kandy

Du spiser morgenmad på hotellet, hvorefter du bliver kørt til en nærliggende landsby. Her har du mulighed for at opleve og udforske de lokales simple livsstil, få en rundvisning på deres marker og måske få en snak med nogle af de lokale.

Efter landsbybesøget fortsætter du mod byen Kandy. Undervejs stopper du ved en lokal ”spice garden”, hvor du kan opleve, hvordan de verdenskendte srilankanske krydderier bliver dyrket og brugt. Foruden krydderier til brug i madlavning, er der i Sri Lanka tradition for at bruge krydderier til smertelindring og hudpleje som en del af ayurvediske behandlinger. I krydderihaven får du en rundvisning og får fortalt, hvilke krydderier du kan bruge i forskellige situationer.

Herefter serveres en autentisk srilankansk frokost, inden du fortsætter mod byen Kandy, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Byen ligger i en dal, smukt omgivet af frodige bakkeskråninger og temarker.

Kandy var den sidste kongelige hovedstad, inden byen kom under britisk kontrol i 1815, og med sin indflydelse fra både hinduismen, den britiske kolonitid og borgerkrigen, som sluttede i 2009, byder området på masser af spændende kulturarv og historie.

Om aftenen skal du opleve et kulturelt indslag med musik og dans, hvorefter du besøger Temple of the Tooth, som er grunden til, at Kandy er kendt som Sri Lankas spirituelle centrum. Temple of the Tooth rummer nemlig en af buddhismens vigtigste relikvier, Buddhas hjørnetand.

Templet er udsmykket efter alle kunstens regler og er et absolut must, når du rejser til Sri Lanka.

Inkluderet
Thilanka Hotel 3
Morgenmad
Dag 6:

Nuwara Eliya og besøg på tefabrik

I dag går turen mod Nuwara Eliya, som er berømt for sin teproduktion.

På vejen gør du holdt ved smukke vandfald og besøger en tefabrik, hvor du får lov at komme med bag kulissen. Det er en både imponerende og overraskende proces, som kan virke meget ”gammeldags” – særligt når man tænker på, at det faktisk er te, som bliver solgt til store mærker som f.eks. Lipton.

Ved ankomst til Nuwara Eliya checker du ind på hotellet og kan slappe af resten af dagen.

Inkluderet
Summer Hill Breeze 3
Morgenmad
Dag 7:

Naturskøn togtur til Ella

Om formiddagen har du mulighed for at slappe af eller gå på opdagelse i smukke Nuwara Eliya, som også er kendt som Sri Lankas ’Little England’.

Herefter kører chaufføren dig til Nanu Oya togstation, hvor du stiger på toget til Ella. Togturen mellem Nuwara Eliya og Ella er en af verdens smukkeste og tager dig helt derud, hvor bilen ikke kan komme.

Afstanden mellem Nanu Oya og Ella er ikke mere end 60 km, men togturen tager alligevel ca. 3 timer og giver dig god tid til at opleve det fascinerende landskab. Læn dig tilbage og nyd synet, mens du kører forbi grønne temarker, smukke vandfald og bjerglandskaber, gennem tunneller og ind i skyerne på vej mod Ella.

Ved ankomst til Ella står din chauffør klar til at køre dig til dit hotel, hvorefter du har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Morning Dew Hotel 4
Morgenmad
Dag 8:

På egen hånd i Ella

Dagen er til fri afbenyttelse i charmerende Ella, som ligger i vidunderlige omgivelser med smukke teplantager, krystalklare vandfald og frodig natur.

Her kan du for eksempel tage på vandretur, bestige Little Adam’s Peak eller leje en mountainbike og udforske Sri Lankas maleriske Hill Country på egen hånd.

Du har også mulighed for at besøge Ella Spice Garden eller gå en tur langs Ellas hyggelige hovedgade, hvor du finder et udvalg af restauranter og barer.

Om eftermiddagen kører chaufføren dig til Udawalawe, hvor du tjekker ind på hotellet og kan nyde aftenen i dejlige omgivelser.

Inkluderet
Grand Udawalawe Safari Resort 4
Morgenmad
Dag 9:

Udawalawe Nationalpark – Negombo

Efter morgenmaden besøger du et Elephant Transit Home, der er drevet af en organisation, der hjælper forladte babyelefanter med at komme ud i naturen igen. Det er en sjov oplevelse at se de små ivrige elefanter komme løbende op til fodringsstedet, hvor de får deres mælk.

Herfra er der en kort køretur til Udawalawe Nationalpark, der har Sri Lankas største koncentration af vilde elefanter. Her tager du på safari og oplever det fascinerende dyreliv, der blandt andet også tæller krokodiller, aber, bøfler, hjorte samt et rigt fugleliv.

Efter safarien kører du videre til Negombo, hvor du overnatter, inden turen i morgen går videre til Maldivernes hvide paradisstrande.

Inkluderet
Goldi Sands Hotel 3
Morgenmad
Dag 10:

Turen går til Maldiverne

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver videre til Maldiverne.

Ved ankomst til Maldivernes internationale lufthavn, der ligger på øen Malé, bliver du hentet og sejlet til South Malé Atoll. Sejlturen tager ca. 45 minutter, og her får du det første indtryk af dette fantastiske område i Det Indiske Ocean, hvor øerne nærmest ligger dryppet ud som små grønne oaser omkranset af hvidt sand.

Olhuveli Beach & Spa Resort, som danner rammen om din badeferie, ligger på spidsen af South Malé Atoll og giver dig direkte adgang til det krystalklare hav, hvide strande så langt øjet rækker og koralrevet, som byder på uforglemmelige snorkeloplevelser.

Her har du alle muligheder for at slippe hverdagen og komme helt ned i gear.

Indkvartering:

Du bor i et deluxe-værelse på 50 kvm med balkon eller terrasse, der vender ud mod den fredfyldte lagune. På værelset finder du også et lækkert en-suite badeværelse, mulighed for at lave kaffe og te samt en minibar, som dagligt fyldes op med øl og sodavand som en del af all inclusive-pakken.

All inclusive-forplejning inkluderer følgende:

• Morgenmadsbuffet

• Frokostbuffet

• Eftermiddagste med snacks

• Aftenbuffet

• Drikkevarer mellem kl. 10 og 24 (vælg mellem sodavand, juice, vand, kaffe og te, vin, øl, spiritus, cocktails og den alkoholfrie variant, ”mocktails”)

Derudover har du mulighed for at få 40 % rabat på resortets a la carte-restauranter. Husk at bestille bord på forhånd.

Inkluderet
Olhuveli Beach & Spa 4
All inclusive
Tilkøb/opgradering
Olhuveli Beach & Spa - Beach Villa 4
Olhuveli Beach & Spa - Deluxe Water Villa 4
Dag 11-14:

Luksus på Maldiverne

Olhuveli Beach & Spa tilbyder alt, hvad du har brug for under dit ophold. Lige meget hvor du befinder dig i området, drager stranden og det smukke ocean. Om det skal nydes i stilhed eller bruges og udforskes, er fuldstændig op til dig.

Der er et væld af aktiviteter, du kan vælge imellem, og når du trænger til det, kan du trække dig tilbage til det fantastiske resort, der er din base under opholdet, og som sørger for, at du er velforsynet på alle måder.

Maldiverne er fantastisk at opleve både over og under vand, og der er rig mulighed for at komme hjem med oplevelser, du aldrig glemmer. I opholdet er der inkluderet fri wi-fi på værelset og på hotellet samt fri adgang til motionsrum og indendørsaktiviteter som blandt andet billard, dart, bordtennis og badminton. Blandt nogle af de udendørsaktiviteter, som tilbydes på resortet, kan nævnes: Delfincruise, guidet snorkel-safari, solnedgangscruise, paddleboards og windsurfing.

 

Herunder kan du se en liste over aktiviteter, der er inkluderet i all inclusive-pakken:

• ½ times snorkel-gruppelektion

• ½ times gruppelektion i windsurfing

• Fri afbenyttelse af paddleboards og kajakker samt windsurfing-udstyr 1 time per dag

• Motionsrum, tennisbane, badminton, bordtennis, dart og billard

• 1 valgfri ekskursion (per person per ophold såfremt vejret tillader det) – vælg mellem snorkel-safari eller besøg på en lokal ø

 

Ønskes flere nætter på badeferien, er dette også muligt.

Inkluderet
Olhuveli Beach & Spa 4
All inclusive
Dag 15:

Hjemrejsen begynder

Du spiser morgenmad på resortet, hvorefter du checker ud og siger farvel til smukke Maldiverne, inden du påbegynder rejsen tilbage til Danmark.

Chaufføren henter dig og kører dig til lufthavnen i god tid inden flyet går hjemad.

På flyveturen har du god tid til at slappe af og tænke tilbage på alle de fantastiske oplevelser, du har haft på din rejse til Sri Lanka og Maldiverne.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 16:

Ankomst Danmark

Eventyret er slut for denne gang, men forhåbentlig har du en masse uforglemmelige oplevelser og vidunderlige minder med hjem i bagagen.

Velkommen hjem fra en fantastisk tur!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 8 nætter på Sri Lanka med morgenmad
 • 5 nætter på Maldiverne i Deluxe Room med All Inclusive
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen samt transfer til og fra hotellerne
 • Måltider på Sri Lanka som beskrevet i programmet
 • All Inclusive på Maldiverne
 • Alle ture, safarier og entrebilletter på Sri Lanka
 • Privat engelsktalende guide/chauffør på rundrejsen
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Afrejsegaranti - rejsen gennemføres uanset deltagerantal
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider og drikke udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!