Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
udsigt fra Løveklippen
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Magiske Sri Lanka og luksus på Maldiverne

Velkommen til frodige og farverige Sri Lanka, der byder på store kulturoplevelser og en fantastisk natur. Oplev Sigiriya med den gamle fæstning på toppen af den imponerende løveklippe, byen Kandy med det hellige ”Tempel of the Tooth” og Bahirawakandatemplet med den imponerende 26 meter høje, hvide Buddha. Nyd den skønne natur og det rige dyreliv i henholdsvis Minneriya og Udawalawe nationalparker, og få et indblik i den srilankanske livsførelse og kultur, når du besøger en krydderihave og de lokale i Sigiriya. De sidste fem dage kan du bruge på kridhvide sandstrande og krystalblåt hav i luksus på Maldiverne. Dyk ved koralrevet, få en massage i spaområdet, eller læg dig ned og koble helt fra. 

 

Højdepunkter på Sri Lanka

 • 8 nætters rundrejse med privat chauffør/guide
 • Sigiriya området og løveklippen – 1500 år gammel byplanlægning og byggekunst
 • Minneriya nationalpark – asiatiske elefanter og et rigt fugleliv omkring Minneriyasøen
 • Indblik i den Srilankanske livsførelse – besøg hos de lokale i Sigiriya
 • Kandy – Sri Lankas spirituelle centrum
 • Udawalawe nationalpark – vilde elefanter og skønne naturoplevelser
 • Mount Lavinia – afslapning med strand og pool den sidste dag inden turen går videre
 • Hos os er alle ture, safarier og entrebilletter inkluderet!

 

Højdepunkter på Maldiverne

 • 5 nætters all inclusive ophold på førsteklasses hotel i deluxe værelser
 • Kridhvide sandstrande og krystalklart vand
 • Direkte adgang til koralrevet via gangbro
 • Rig mulighed for snorkling, paddle board og andre aktiviteter på vand
 • Ekskursioner og opdagelsesture i området

 

Har du ønsker til programmet, som f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture eller flere/færre nætter?
Skriv til os. Så skræddersyr vi gerne dit program.

Sri Lanka
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende
Fra 20.795 kr. Børn under 12 år: 5.000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid

Dagsprogram for turen

Dag 1: Udrejse fra Danmark til Sri Lanka

Vi flyver fra Danmark om eftermiddagen, og flyver mod Sri Lanka med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Sri Lanka

Du ankommer til Bandaranaike Internationale Lufthavn, hvor du bliver hentet og kørt ca. 40 minutter mod Negombo, inden du ankommer til hotellet, der ligger ud til det Indiske Ocean.

Her bliver du briefet om programmet for de næste dage, inden du tager på en aftenbådtur på den ”Hollandske kanal”. Kanalen blev oprindeligt konstrueret af portugiserne i det 17. århundrede, men det var hollænderne der cirka 100 år efter, udvidede kanalen for at gøre transporten af krydderier og perler lettere. Turen går også ud i Negombo lagune, hvor de farverige fiskerbåde ligger fortøjet side om side, og mangrovetræerne breder sig som frodige, grønne øer. 

Efter den første oplevelse i Sri Lanka, vender du tilbage til hotellet til en dejlig middag.

Inkluderet
Goldi Sands Hotel 3
Morgenmad
Dag 3: Sigiriya

Når du har spist morgenmad, kører chaufføren dig ca. 4 timer mod Sigiriya, som ligger i Matale provinsen i det centrale Sri Lanka.

Her checker du ind på hotellet, hvor du har resten af dagen til at nyde omgivelserne.

Om aftenen besøger du byens buddhistiske tempel, hvor du kan opleve de forskellige ritualer, og komme tæt på de lokale. 70% af befolkningen på Sri Lanka er buddhister, og de er som regel klædt i hvidt, når de besøger deres templer. Ofte er der mulighed for at få en hellig, hvid snor bundet om håndleddet af en buddhistisk munk. Snoren er velsignet, og siges at give et godt helbred og god karma.

Du bliver efterfølgende kørt tilbage til hotellet.

Inkluderet
Camellia Resort and Spa 3
Morgenmad
Dag 4: Løveklippen og Elefanter i Minneriya Nationalpark

Efter morgenmaden besøger du, hvad der anses som et af de fineste monumenter inden for Srilankansk kultur og historie: ”Lion Rock”. Løveklippen, der er en klippe som rejser sig næsten 200 meter stejlt over landskabet.

På toppen ligger ruinerne af et palads bygget af Kong Kasyapa i 477. Der er 1202 trin op til toppen af klippen, og det er en tur, der er værd at tage, for udsigten er helt spektakulær. 

Sigiriya er et af de bedst bevarede eksempler på byplanlægning fra den tid. Du starter opstigningen til klippen ved at gå igennem haverne, der ligger for foden af klippen, og er blandt de ældste anlagte haver i verden.

Der er flere muligheder for at tage et lille hvil i løbet af opstigningen. Jo højere man kommer op, jo mere åbenbares det frodige landskab, og man fornemmer det paradis, som mange forbinder Sri Lanka med. 

Cirka halvvejs oppe, er der et lille plateau, hvor kongen lod bygge en port i form af en kæmpe løve, deraf navnet “Løveklippen”. I dag står kun poterne tilbage, men det er et nationalmonument for Sri Lankas befolkning, og årsagen til, at der er en løve på Sri Lankas flag.

Når du er kommet det sidste stykke op til toppen, kan du gå på opdagelse i slotsruinerne. Det er imponerende at tænke på omfanget af bygningsværket, når man tænker på udfordringerne ved at fragte byggematerialer op på en 200 meter høj klippe i år 477.

Efter besøget på løveklippen, går turen videre til Minneriya Nationalpark. Her tager du på en sen eftermiddags safaritur for at spotte elefanter. Parken har navn efter den store Minneriya ferskvandssø, der i perioder tiltrækker store mængder af de asiatiske elefanter. Selvom fokus er på de fascinerende kæmper, kan man også opleve andre dyrearter. En del af dyrene er truet af udryddelse, og lever kun på Sri Lanka.

Efter de skønne naturoplevelser, bliver du kørt tilbage til hotellet.

Inkluderet
Camellia Resort and Spa 3
Morgenmad
Dag 5: Besøg hos lokale, krydderihave og Kandy

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver derefter kørt ud, for at besøge en af de lokale landsbyer.

Her bliver du inviteret til at opleve, og lære om deres simple livsstil, og bliver vist rundt på deres marker. 

Bagefter fortsætter du mod byen Kandy, og på vejen gør du holdt ved en Spice Garden. Her er både tale om krydderier, til brug i maden, men også som en del af ayuervediske behandlinger. På Sri Lanka er der tradition for at bruge krydderier til smertelindring og hudpleje. Du får en rundvisning i haven, og får fortalt hvilke krydderier, du kan bruge i forskellige situationer.

Herefter spiser du frokost inden du fortsætter mod Kandy hvor du skal overnatte.

Inkluderet
Hotel Suisse 3
Morgenmad
Dag 6: Kandy

Efter morgenmaden skal du opleve Kandy, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Byen er Sri Lankas spirituelle centrum på grund af Tempel of the Tooth, der indeholder et relikvie i form af en af Buddhas tænder. Det er en vigtig helligdom indenfor buddhismen.

Kandy var den sidste kongelige hovedstad inden den kom under britisk kontrol i 1815.

Byen ligger i en dal, smukt omgivet af frodige bakkeskråninger og temarker. 

Om aftenen skal du opleve et kulturelt indslag med musik og danse der er specifikke for Kandy. Bagefter besøger du Temple of the Tooth, der er udsmykket efter alle kunstens regler. Selve området omkring templet er også interessant, og præget af hinduismen, den britiske kolonitid og borgerkrigen der sluttede i 2009. 

Inkluderet
Hotel Suisse 3
Morgenmad
Dag 7: Kandy - Udawalawe

Efter morgenmad kører vi videre mod Udawalawe, en tur på ca. 5 timer. 

Nyd den smukke natur med temarker så langt øjet rækker.

Vi stopper på vejen for at få noget frokost, og ved ankomst i Udawalawe sidst på eftermiddagen har vi nu tid til at slappe af resten af dagen.

Inkluderet
Grand Udawalawe Safari Resort 4
Morgenmad
Dag 8: Udawalawe Nationalpark

Du har den første del af dagen til afslapning på det skønne hotel.

Om eftermiddagen besøger du et Elephant Transit Home, der er drevet af en organisation, der hjælper forladte babyelefanter med at komme ud i naturen igen. Det er en sjov oplevelse at se de små ivrige elefanter komme løbende op til fodringsstedet, hvor de får deres mælk.  

Herfra er der en kort køretur til Udawalawe Nationalpark, der har Sri Lankas største koncentration af vilde elefanter. Her skal du på safari for at opleve dyrelivet, der blandt andet også tæller krokodiller, aber, bøfler, hjorte samt et rigt fugleliv. 

Efter safarien, kører du tilbage til aftensmad på hotellet.

Inkluderet
Grand Udawalawe Safari Resort 4
Morgenmad
Dag 9: Ratnapura

Du spiser morgenmad på hotellet, og kører derefter til Ratnapura, der er Sri Lankas ædelstens by. Ved ankomst besøger du en ædelstensmine, hvor du oplever minearbejderne, får en historie om deres liv, og ser hvordan de arbejder. Efterfølgende besøger du et ædelstensmarked hvor handel med værdifulde, og mindre værdifulde sten, foregår på gaden.

Der er mange ædelstensminer i området specielt i lavtliggende områder, hvor der er gravet 10 til 50 m under jorden. Transportabelt håndværktøj som skovl, hakke, si og kurve af bambus bliver brugt for at finde stenene. Jord bliver taget op fra minen, og skyllet med vand, hvor det ved hjælpe af kurve og si bliver sorteret for at finde ædelstenene. Ædelsten er tungere end almindelige sten, og bliver liggende i bunden af kurven når mudderet bliver skyllet væk. De prøveslibes på stedet, og bliver efterfølgende sendt videre til finslibning.

Turen går deretter videre til Mount Lavinia.

Inkluderet
Mount Lavinia Hotel 4
Morgenmad
Dag 10: Sri Lanka - Maldiverne

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorefter du flyver videre til Maldiverne.

Ved ankomst bliver du hentet i den internationale lufthavn, der ligger på øen Malé, og sejlet til øen South Malé Atoll, hvor vores resort ligger. Turen i speedbåd på det smukke, turkise hav tager ca. 45 minutter.

Her får du det første indtryk af dette fantastiske område i det Indiske Ocean, hvor øerne nærmest ligger dryppet ud som små grønne oaser, kantet af hvidt sand. Olhuveli Beach & Spa, som bliver vores hjem på ferien, ligger på spidsen af South Malé Atoll og giver dig direkte adgang til det turkisblå hav, koralrevet som byder på uforglemmelige snorkeloplevelser, og hvide strande så langt øjet rækker. Her fornemmer du hurtigt, at du kan slippe hverdagen og gøre lige præcis det, du har lyst til. 

Værelse inkluderet i prisen:
Deluxe Room

Hotellet:
Prisen inkluderer ophold i et deluxe værelse på 50 kvm. Alle værelserne har balkon eller terrasse der vender ud mod den fredfyldte lagune. Du finder også en minibar som fyldes op hver dag som en del af all inclusive pakken, samt kaffe og te og et lækkert en-suite badeværelse.

All Inclusive forplejning på hotellet inkluderer følgende:

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Eftermiddagste med snacks
 • Aftensmad
 • Drikkevarer der blandt andet omfatter soft drinks (eksempelvis vand, sodavand, juice, iste), kaffe og te, vin, øl, spiritus, cocktails og den alkoholfrie variant ”mocktails”

Inkluderet
Olhuveli Beach & Spa 4
Halvpension
Tilkøb/opgradering
Olhuveli Beach & Spa - Beach Villa 4
Olhuveli Beach & Spa - Deluxe Water Villa 4
Dag 11-14: Luksus på Maldiverne

Olhuveli Beach & Spa tilbyder alt hvad du har brug for under dit ophold. Lige meget hvor du befinder dig i området, drager stranden og det smukke ocean. Om det skal nydes i stilhed, eller bruges og udforskes, er fuldstændig op til dig. Der er et væld af aktiviteter du kan vælge imellem, og når du trænger til det, kan du trække dig tilbage til det fantastiske hotel, der er din base under opholdet, og som sørger for at du er velforsynet på alle måder.

Aktiviteter: Maldiverne er fantastisk at opleve både over og under vand, og der er rig mulighed for at komme hjem med oplevelser du aldrig glemmer. I jeres ophold er der inkluderet fri wi-fi på værelserne og områderne på hotellet, fri adgang til motionsrum og indendørsaktiviteter som blandt andet billard, dart, bordtennis og badminton. Blandt nogle af udendørsaktiviteterne kan nævnes: Delfincruise, guidet snorkel-safari, solnedgangscruise, paddle boards og wind surfing.

Herunder kan du se en komplet liste af aktiviteter, der er inkluderet i all inclusive pakken:

 • 15 minutters nakke- og skuldermassage i Sun Spa
 • ½ times snorkel gruppelektion (desuden snorkeludstyr til fri afbenyttelse under hele opholdet)
 • ½ times gruppelektion i wind surfing (desuden wind surfing udstyr til fri afbenyttelse under hele opholdet)
 • 15 minutters jetski tur
 • Fri afbenyttelse af paddle boards og kajakker samt udstyr hertil.
 • Motionsrum, tennisbane, badminton, bordtennis, beach volleybolde, dart, billard og snooker.

 

Ekskursioner inkluderer 1 valgfri tur (per person per ophold og såfremt vejret tillader det): 

 • Delfincruise
 • Snorkel-safari
 • Solnedgangscruise
 • Natfiskeri
 • Opdagelsestur på øen

Ønskes flere nætter på badeferien, er dette også muligt

Inkluderet
Olhuveli Beach & Spa 4
All inclusive
Dag 15: Hjemrejse til Danmark

Morgenmad på hotellet, inden vi checker ud, og siger farvel til smukke Maldiverne.

Inkluderet
All inclusive
Dag 16: Velkommen hjem

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 8 nætter på Sri Lanka med morgenmad
 • 5 nætter på Maldiverne i deluxe værelse med all inclusive
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen samt transfer til og fra hotellerne
 • Måltider på Sri Lanka, som beskrevet i programmet
 • All Inclusive på Maldiverne
 • Alle ture, safarier og entrebilletter på Sri Lanka
 • Privat engelsktalende guide/chauffør på rundrejsen
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Afrejsegaranti - rejsen gennemføres uanset deltagerantal

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider og drikke udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg: 5.000 kr.
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende
Fra 20.795 kr. Børn under 12 år: 5.000 kr. rabat
Det uforpligtende tilbud sendes
indenfor 24 timer i normal arbejdstid