>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra 13.495 kr.
14 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Bali med børn

Bali er en fantastisk rejsedestination, når du rejser med børn. Afstandene er overkommelige, der findes masser af familievenlige hoteller med swimmingpool, og så elsker balineserne børn.

 

Der er også masser at opleve for både børn og voksne – fra eksotisk natur, frodige rismarker og majestætiske vulkaner til magiske templer, spændende kultur og smukke sandstrande.

 

Jeres private chauffør og guide sørger for, at I oplever nogle af Balis mest fantastiske højdepunkter. Oplev blandt andet kunstnerbyen Ubud med den berømte Monkey Forest, de vilde delfiner og vulkanstrandene i Lovina, Pemuteran og Bali Nationalpark og de skønne strande ved Sanur i syd.

 

Undervejs på rundrejsen er der indlagt masser af fridage med mulighed for ekstra udflugter eller ren afslapning, så hele familien kan være med.

 

Højdepunkter

 • 7 nætters rundrejse på Bali med privat chauffør/guide
 • 4 nætters badeferie i Sanur
 • Oplev Ubud, Lovina og Pemuteran
 • Mange udflugter inkluderet
 • Flere dage på egen hånd
 • Hoteller med swimmingpool
Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse fra Danmark

I dag starter dit Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og sætter kursen mod Bali.

Læn dig tilbage og nyd turen, så du er frisk og veludhvilet, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står din engelsktalende chauffør/guide klar til at tage imod dig og køre dig til Ubud, hvor du skal tilbringe første del af din ferie.

Ved ankomst til Ubud tjekker du ind på det charmerende hotel og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Tag en dukkert i poolen, gå på opdagelse i Ubud eller slap af på værelset og få en god nats søvn, så du er klar til de mange oplevelser, som venter de næste dage.

Inkluderet
Taman Harum Cottages 3
Tilkøb/opgradering
Amatara Royal Ganesha 4
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 3:

Ubud på egen hånd

Dagen i dag er til fri afbenyttelse i Ubud – en charmerende og verdensberømt landsby, der er kendt som Balis kulturelle centrum.

Brug dagen på at slappe af ved poolen, gå på opdagelse i området eller tilkøb en spændende udflugt.

Besøg for eksempel den hellige Monkey Forest med de mange frække aber, tag på marked, gå en tur i centrum af Ubud eller besøg de lokale kunsthåndværkere og oplev deres imponerende værker.

Vi anbefaler desuden alle vores gæster at tage på en guidet cykeltur i den smukke natur omkring Ubud – en helt fantastisk måde at opleve det "ægte" Bali med små landsbyer, hindutempler og frodige rismarker.

Alle kan være med, og der er mulighed for at leje børnecykler og cykelstole til de mindste. Læs mere om den hyggelige cykeltur her.

Inkluderet
Taman Harum Cottages 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Amatara Royal Ganesha 4
Rafting i Ubud
Mason Elephant Park
Bali Zoo
Cykeltur i Ubud
Dag 4:

Vandtemplet Tirta Empul og Bali Bird Park

Efter en dejlig morgenmad på hotellet kører du til det hellige vandtempel Tirta Empul, som ligger mindre end en times kørsel nord for Ubud.

Templet er det niende helligste tempel på Bali og er bygget omkring en naturlig kilde, hvis krystalklare vand betragtes som det helligste på Bali. Balinesere fra hele øen valfarter derfor til templet for at deltage i renselsesceremonier.

For turister er det også muligt at få lov at bade i det hellige vand inde i tempelkomplekset.

Efter besøget ved vandtemplet kører du videre til en hyggelig, lokal restaurant, hvor du spiser frokost, inden turen går videre til Bali Bird Park.

Bali Bird Park er en vidunderligt smuk park med frodig natur og tusindvis af tropiske fugle. Parken spiller en vigtig rolle i beskyttelsen af truede dyr i Indonesien og huser blandt andet mere end 40 truede, indonesiske fuglearter. I parken findes også en 4D-biograf, en reptilpark, et legeområde for børn, en butik samt forskellige shows og fodringer – en skøn oplevelse for hele familien.

Sidst på eftermiddagen kører du tilbage til hotellet i Ubud, hvor resten af dagen er til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Taman Harum Cottages 3
Morgenmad + frokost
Tilkøb/opgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Amatara Royal Ganesha 4
Dag 5:

Ubud på egen hånd

I dag har du endnu en dag på egen hånd i Ubud, hvor du kan slappe af og lade børnene lege ved poolen, gå på opdagelse i byen eller tilkøbe en spændende udflugt i området.

Prøv for eksempel kræfter med white water rafting på den hellige Ayung-flod, besøg den verdensberømte Mason Elephant Park, hvor du kan komme helt tæt på de majestætiske elefanter, eller tag en tur i børnevenlige Bali Zoo, hvor du kan opleve mere end 350 forskellige dyrearter.

Læs mere om mulige udflugter i Ubud under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Taman Harum Cottages 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Amatara Royal Ganesha 4
Rafting i Ubud
Mason Elephant Park
Bali Zoo
Cykeltur i Ubud
Dag 6:

Oplevelser i hjertet af Bali

Efter morgenmaden bliver du hentet af din guide, som tager dig med på en spændende tur gennem det centrale Bali til Lovina i nord.

Første stop på turen er Bedugul Traditionel Market, som er kendt for sine mange boder med snacks, grøntsager og tropiske frugter. Der er også mulighed for at købe fine souvenirs med hjem.

Dernæst går turen videre til Ulun Danu-templet, som er et af de mest ikoniske templer på Bali. Templet er beliggende på Lake Beratans vestlige bred, men det ser ud som om det svæver ude i søen – et meget fascinerende syn.

Sidste stop før Lovina er det spektakulære GitGit-vandfald, som med sine 40 meter er det højeste på Bali. Vandfaldet ligger i smukke, frodige omgivelser og beskrives ofte som et af de smukkeste på Bali.

Herefter går turen videre til Lovina, hvor du tjekker ind på hotellet og har resten af aftenen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Bali Taman Beach Resort and Spa 4
Morgenmad
Dag 7:

Delfiner og abetempel

Er du morgenfrisk, har du mulighed for at tilkøbe en tidlig morgensejltur for at opleve de vilde delfiner, som lever ud for Lovinas kyst. Det er normalt en fantastisk oplevelse for både børn og voksne. Læs mere om udflugten her.

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver derefter hentet af chaufføren, som kører dig til Pemuteran, hvor du skal tilbringe natten. På vejen besøger du Pulaki-templet, hvor du har mulighed for at opleve de nysgerrige aber. Templet er et af flere havtempler, som ligger spredt ud langs Balis kyst for at beskytte øen.

Ved ankomst til Pemuteran, som ligger lige ved Bali Nationalpark, indlogeres du på det lækre hotel og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Mimpi Resort Menjangan 4
Delfinsafari ved Lovina
Dag 8:

Pemuteran på egen hånd

Dagen i dag har du på egen hånd i Pemuteran med rig mulighed for at slappe af, nyde swimmingpoolen eller stranden eller gå på opdagelse i området.

Det er også muligt at tilkøbe en række spændende udflugter, hvis du vil opleve endnu mere.

Du kan for eksempel tage på en hyggelig vandretur i Bali Nationalpark eller tage på snorkeltur til de verdensberømte koralrev ved Menjangan Island.

Læs mere om udflugtsmulighederne under ”Tilkøb/opgradering”.

Inkluderet
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Mimpi Resort Menjangan 4
Vandretur i Bali Nationalpark
Snorkling ved Menjangan Island
Heldagsudflugt: Vandretur og snorkling
Dag 9:

Turen går til sydens strande

Du spiser morgenmad på hotellet og sætter herefter kursen mod det sydlige Bali.

Undervejs kan du nyde udsigten til den smukke natur og de små landsbyer, som du kører forbi. Du kommer også forbi risterrasserne ved Belimbing, der er kendt som nogle af de smukkeste på hele øen.

På cirka halvvejen kan du se frem til et besøg ved fantastiske Bali Butterfly Park, hvor du kan opleve tusindvis af farverige sommerfugle – en skøn oplevelse for både børn og voksne.

Herefter går turen videre til den hyggelige og charmerende badeby Sanur.

Sanur er kendt for sin lange, gyldne sandstrand, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde en dukkert i det smukke hav. Havet her er normalt mere roligt end på resten af Bali, og samtidig byder området på et bredt udvalg af restauranter, butikker, templer og markeder, hvilket gør det til en populær destination blandt både voksne og børn.

Inkluderet
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Puri Santrian 4
Dag 10-12:

Badeferie i Sanur

Efter morgenmaden på hotellet er dagene til fri afbenyttelse med rig mulighed for at nyde solens stråler, det smukke hav og den gyldne sandstrand.

Den lange, gyldne sandstrand i Sanur er en af de mest populære på Bali, og havet her er normalt mere roligt end på resten af øen. Området er derfor ideelt for børnefamilier og andre, som gerne vil nyde en dukkert i det smukke hav.

Sanur byder dog også på meget mere end strand, og byen, som ligger lige bag ved stranden, byder på et skønt miks af gadekøkkener, restauranter, templer, markeder og butikker.

Du indlogeres på et lækkert hotel, hvor det naturligvis også er muligt at slappe af ved den store, indbydende swimmingpool, tage en dukkert eller læse en god bog i skyggen.

Skal der ske lidt mere, er der mulighed for et væld af vandsportsaktiviteter ved stranden samt snorkling eller dykning ud for kysten.

Med sin tilbagelænede stemning, balinesiske charme og mange faciliteter er Sanur det perfekte udgangspunkt for en afslappende og oplevelsesrig familieferie.

Det er muligt at forlænge badeferien – enten samme sted, et andet sted i Sydbali eller med et ophold på for eksempel Gili-øerne.

Inkluderet
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Puri Santrian 4
Dag 13:

Hjemrejsen begynder

Ferien lakker mod enden, og det er tid til at sige farvel til Bali.

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver hentet af chaufføren, som kører dig til lufthavnen i god tid før afrejse.

Forude venter en lang hjemrejse med god tid til at fordøje de mange indtryk fra rejsen.

Afhængig af flyrejseplanen ankommer du på grund af tidsforskellen til Danmark enten samme aften eller i morgen.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 14:

Velkommen hjem

Du lander i Danmark efter en forhåbentlig behagelig flyrejse med masser af gode minder fra din rejse til Bali i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 7 nætters rundrejse på Bali med morgenmad
 • 4 nætters badeferie med morgenmad
 • Privat bil med engelsktalende chauffør/guide
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 deltagere
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!

Andre rejser til Bali

 • 13 nætter på Bali med morgenmad
 • Privat, engelsktalende chauffør
 • Ubud, Candidasa og Pemuteran
 • Mange udflugter inkluderet
 • Oplev vilde delfiner i Lovina
 • Afslappende badeferie i Sanur
Inkluderet i prisen
 • 16 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
13.995 kr.
Læs mere