Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 14.995 kr.
14 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Bali med børn

Bali er en fantastisk rejsedestination, når du rejser med børn. Afstandene er overkommelige, der findes et væld af børnevenlige hoteller med lækre swimmingpools og familieværelser, og så elsker balineserne børn.

 

På denne familierejse til Bali oplever I noget af det bedste, Bali har at byde på – fra frodige rismarker, vilde aber og magiske templer i Ubud til skildpadder, snorkling og ø-stemning på paradisøen Nusa Lembongan samt lækre swimmingpools og et væld af aktivitetsmuligheder i Sanur.

 

Vi har inkluderet nogle af de mest børnevenlige oplevelser og indlagt masser af fridage med mulighed for at slappe af ved poolen eller stranden, gå på opdagelse på egen hånd eller tage på lige netop de udflugter, I drømmer om.

 

Alle transfers og udflugter er med privat chauffør/guide, så I selv kan bestemme tempoet og ikke skal tage hensyn til andre.

 

Højdepunkter

 • 4 nætter i Ubud
 • 4 nætter på Nusa Lembongan
 • 3 nætter i Sanur
 • Børnevenlige hoteller med swimmingpool
 • Få hotelskift og minimal transporttid
 • Privat chauffør/guide
 • Børnevenlige oplevelser inkluderet
 • Mange dage på egen hånd
 • Mulighed for ekstra udflugter

 

Hvis du har andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker

Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse fra Danmark

I dag starter jeres Bali-eventyr, når I stiger ombord på flyet og sætter kursen mod Bali.

Læn jer tilbage og nyd turen, så I er friske og veludhvilede, når I ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer I til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står jeres engelsktalende chauffør/guide klar til at tage imod jer og køre jer til Ubud, hvor I skal tilbringe første del af jeres ferie.

Ved ankomst til Ubud tjekker I ind på det charmerende hotel og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Tag en dukkert i poolen, gå på opdagelse i Ubud eller slap af på værelset og få en god nats søvn, så I er klar til de mange oplevelser, som venter de næste dage.

Inkluderet hotel
Best Western Agung Resort Ubud 4
Hotelopgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 3:

Afslapning og balinesisk dans

Dagen i dag er til fri afbenyttelse i Ubud – en charmerende og verdensberømt landsby, der er kendt som Balis kulturelle centrum.

Hotellet har en dejlig swimmingpool, hvor børnene med garanti vil nyde at tilbringe dagen. I kan også gå på opdagelse i området, besøge det lokale marked eller de små kunsthåndværkere, eller tilkøbe en spændende udflugt.

Om aftenen kan I glæde jer til at opleve en traditionel, balinesisk danseforestilling samt spise en dejlig middag på en hyggelig, lokal café. Herefter bliver I kørt tilbage til jeres hotel.

Inkluderet hotel
Best Western Agung Resort Ubud 4
Halvpension
Hotelopgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Tilkøbsture
Rafting i Ubud
Mason Elephant Park med jumbo-bad
Dag 4:

Vandfald, templer og risterrasser

Efter en dejlig morgenmad på hotellet kører I til det pittoreske Tibumana-vandfald, som ligger øst for Ubud i frodige, grønne omgivelser. Der er kun en kort gåtur fra bilen ned til vandfaldet, hvor I kan tage en forfriskende svømmetur i det krystalklare vand og nyde de dejlige omgivelser.

Derefter kører I videre til det hellige vandtempel Tirta Empul. Det berømte tempel er bygget omkring en naturlig kilde, hvis krystalklare vand betragtes som det helligste på Bali, og balinesere fra hele øen valfarter til templet for at deltage i renselsesceremonier. For turister er det også muligt at få lov at bade i det hellige vand. Spørg blot guiden, hvordan I skal gøre – og husk at medbringe badetøj.

Dagens sidste stop er ved Tegalalangs smukke risterrasser, som anses for at være nogle af de mest spektakulære på hele Bali. Her er der rig mulighed for at tage nogle fantastiske billeder, og har I lyst, kan I gå en tur gennem de frodige rismarker i børnevenligt tempo.

Sidst på eftermiddagen kører I tilbage til hotellet i Ubud, hvor aftenen er til fri afbenyttelse.

Inkluderet hotel
Best Western Agung Resort Ubud 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 5:

Ubud på egen hånd

I dag har I endnu en dag på egen hånd i Ubud, hvor I kan slappe af og lade børnene lege ved poolen, gå på opdagelse i byen eller tilkøbe en spændende udflugt i området.

Prøv for eksempel kræfter med white water rafting på den hellige Ayung-flod eller besøg den verdensberømte Mason Elephant Park, hvor I kan komme helt tæt på de majestætiske elefanter.

Vi anbefaler alle vores gæster at tage på en guidet cykeltur i den smukke natur omkring Ubud - en fantastisk måde at opleve "det rigtige Bali" med små landsbyer, hinduistiske templer og frodige rismarker.

Læs mere om mulige udflugter i Ubud under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet hotel
Best Western Agung Resort Ubud 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Tilkøbsture
Kintamani cykeltur i Ubud
Rafting i Ubud
Cykeltur i Ubud
Mason Elephant Park med jumbo-bad
Dag 6:

Turen går til Nusa Lembongan

Efter nogle dejlige og oplevelsesrige dage i Ubud, er det tid til at rejse videre til Balis idylliske lillesøster, Nusa Lembongan, som ligger ud for Sanurs kyst.

I kører til havnen om morgenen og stiger på båden, som skal sejle jer ud til paradisøen. Der er en (flydende) bådebro både i Sanur og på Nusa Lembongan, så I behøver ikke bekymre jer om at få våde fødder. I kan blot læne jer tilbage og nyde turen og den fantastiske udsigt over havet.

Efter 30-45 minutters sejlads ankommer I til Nusa Lembongan, hvor I tjekker ind på hotellet og har resten af dagen på egen hånd med mulighed for at slappe af ved stranden eller tage en dukkert i den dejlige swimmingpool.

Inkluderet hotel
Hai Tide Beach Resort 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Lembongan Beach Club & Resort 4
Dag 7-9:

Badeferie på Nusa Lembongan

Paradisøen Nusa Lembongan er kendt for sin afslappede ø-stemning, fantastiske strande og gode snorklemuligheder.

Her har I rig mulighed for at komme helt ned i gear med lange, dovne dage ved øens vidunderlige sandstrande, eller ved hotellets dejlige swimmingpool.

For de aktive er der også masser af udflugts- og aktivitetsmuligheder. I kan for eksempel sejle i kajak gennem mangroven, prøve kræfter med SUP-boarding ved stranden, besøge naboøen Nusa Ceningan, eller booke en udflugt til naboøen Nusa Penida med mulighed for at snorkle og dykke i det krystalklare hav blandt smukke koraller, farverige fisk, store skildpadder og majestætiske djævlerokker.

Nusa Lembongan er på mange måder lidt anderledes end resten af Bali – og en fantastisk destination, når I rejser til Bali med børn. Trafikken består hovedsageligt af cykler og scootere, hvilket er en stor kontrast til Balis hektiske trafik, og der er generelt en mere afslappet, lokal og autentisk stemning. Her findes også et bredt udvalg af hyggelige, små barer og autentiske spisesteder for hele familien.

Inkluderet hotel
Hai Tide Beach Resort 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Lembongan Beach Club & Resort 4
Tilkøbsture
Dagsudflugt til Nusa Penida (Fra Lembongan)
Nusa Penida med snorkling (Fra Lembongan)
Dag 10:

Turen går til Sanur

I spiser morgenmad på hotellet, inden I sejler tilbage til Sanur. Her bliver I indlogeret på et lækkert og meget børnevenligt hotel med nem adgang til stranden, et skønt poolområde og familievenlige værelser.

Tag et håndklæde under armen og smid jer på en solseng ved stranden, eller lad børnene plaske og lege i poolen, indtil aftenen melder sig, og det er tid til at finde et sted at spise.

Sanur er en hyggelig ferieby, hvor der findes et væld af restauranter og gadekøkkener, og det er nemt at bevæge sig rundt, så I kan sagtens gå ud om aftenen, hvis I gerne vil det.

Inkluderet hotel
Prama Sanur Beach Hotel Bali 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Maya Sanur Resort & Spa 5
Dag 11-12:

Badeferie i Sanur

Efter morgenmaden på hotellet er dagene i Sanur til fri afbenyttelse.

Sanur er kendt for sin lange, gyldne sandstrand, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde en dukkert i det smukke hav. Havet her er normalt mere roligt end på resten af Bali, og samtidig byder området på et bredt udvalg af restauranter, gadekøkkener, butikker, templer og markeder, hvilket gør det til en skøn destination for både børn og voksne.

I indlogeres på et lækkert og børnevenligt hotel med nem adgang til stranden, et dejligt poolområde og familievenlige værelser.

Her kan I nyde dagene ved den gyldne sandstrand, mens børnene bygger sandslotte og bader i det dejlige havvand, tage en dukkert i swimmingpoolen, eller gå på opdagelse i Sanur og opleve lidt af alt det, byen har at byde på.

Skal der ske lidt mere, er der mulighed for et væld af vandsportsaktiviteter ved stranden, lige som det er muligt at tilkøbe ekstra udflugter på stedet eller hjemmefra. I kan for eksempel tage på udflugt til paradisøen Nusa Penida, tage på snorkeltur, besøge familievenlige Bali Bird Park eller sejle en tur med glass bottom boat.

Læs mere om mulige udflugter under ”Tilkøb/opgradering”.

Med sin tilbagelænede stemning, balinesiske charme og mange udflugtsmuligheder er Sanur det perfekte udgangspunkt for en både afslappende og oplevelsesrig familieferie.

Det er muligt at forlænge badeferien – enten samme sted, et andet sted på Bali eller med et ophold på for eksempel Gili-øerne.

Inkluderet hotel
Prama Sanur Beach Hotel Bali 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Maya Sanur Resort & Spa 5
Tilkøbsture
Dagsudflugt til Nusa Penida (Fra Sanur)
Nusa Penida med snorkling (Fra Sanur)
Turtle Island med glasbundsbåd
Arbejde med skildpadder for én dag
Waterbom Bali
Snorkling og Turtle Island med glasbundsbåd
Dag 13:

Hjemrejsen begynder

Ferien lakker mod enden, og det er tid til at sige farvel til Bali.

I spiser morgenmad på hotellet og bliver hentet af chaufføren, som kører jer til lufthavnen i god tid før afrejse.

Forude venter en lang hjemrejse med god tid til at fordøje de mange indtryk fra rejsen.

Afhængig af flyrejseplanen ankommer I på grund af tidsforskellen til Danmark enten samme aften eller i morgen.

Inkluderet hotel
Morgenmad
Dag 14:

Velkommen hjem

I lander i Danmark efter en forhåbentlig behagelig flyrejse med masser af gode minder fra jeres rejse til Bali i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 11 nætter på Bali med morgenmad
 • Privat bil med engelsktalende chauffør/guide
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 deltagere
 • Trippelværelse ved 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn under 12 år
 • Familieværelse eller connecting rooms ved 2 voksne og 2 børn under 12 år
 • To dobbeltværelser ved 4 voksne eller 3 voksne og 1 barn under 12 år
 • Børnerabatten er kun gældende ved minimum to fuldt betalende voksne på værelset
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Turistskat (150.000 IDR per person)
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!