>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Zanzibar Queen Hotel

Zanzibar Queen Hotel - fantastisk hotel på Zanzibar - Læs mere om Zanzibar Queen Hotel og alle dine muligheder for overnatning - klik her

Zanzibar Queen Hotel

Zanzibar

Zanzibar Queen Hotel ligger på Matemwe Beach, en af de smukkeste strande i verden - med et smukt koralrev lige uden for. Hotellet og området er derfor ideelt for dig, der godt kan lide at dykke eller snorkle. Her kommer dykkere fra hele verden til for at opleve det farverige univers i og under vandet. Fra hotellet er der kort gåafstand til et dykkercenter, hvor du kan leje det udstyr, du skal bruge.

Hotellet er indbydende og har en dejlig atmosfære med afrikansk-inspireret indretning. Her kan du rigtig slappe af og bare nyde stemningen og den afrikanske sol. Du kan tage en dukkert i den dejlige swimmingpool, få en afslappende massage i spaafdelingen eller deltage i yoga-lektioner, hvor du kan få pulsen helt ned.

Hvis du ønsker at tage på en udflugt eller udforske øen på andet vis, er der fra hotellet flere muligheder. For eksempel kan du besøge Stone Town, som er hovedbyen på Zanzibar, og som har en fantastisk historie og charme, eller du kan tage på spice tour og lære lidt mere om de forskellige krydderier, der gror på øen.

Restauranten serverer noget for enhver smag, og alle retterne er lavet af ferske, lokale råvarer. Stedet har også gjort sig bemærket i forhold til sine lækre, ferskpressede juicer - naturligvis kun med de lækreste, nyplukkede frugter og bær som ingredienser.

Værelserne er meget rumlige og har, foruden dejligt bløde senge, wifi, aircondition, safebox, eget bad/toilet med bruser, hårføner og toiletartikler samt minibar.

Det er muligt, mod ekstra betaling, at opgradere værelset, så du får enten mere plads eller udsigt til det Indiske Ocean.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanisk shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer