Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Zanzibar Queen Hotel

Zanzibar Queen Hotel er placeret på en af de smukkeste strande i verden. Her møder det smukke koralrev den autentiske afrikanske natur i et majestætisk møde. 

Denne lokation danner rammerne for et sandt dykkereventyr, der tiltrækker dykkere på alle niveauer fra hele verden. Dykkere der alle er kommet for at opleve det farverige univers under vandet. 

Lokationens eventyrlige tema er gennemført på hele hotellets område. Farverne er inspireret af det smukke koralrev, kombineret med en afdæmpet jordisk stil der tillader den tanzaniske stemning at skinne igennem. En stemning der bliver understreget på jeres værelse, for her vælter den afrikanske natur ind af vinduerne. 

Værelserne er placeret i stueetagen, så der er direkte adgang til omgivelserne. Indretning og atmosfæren skaber et fredfyldt sted at slappe af. Værelserne har alt i skulle få brug for: her er en rummelig seng, fri WiFi, aircondition, toiletartikler, hårtørrer og minibar.  

Hotellets atmosfære og lokation opfordret til selvforkælelse og nærvær. Dette kan efterleves i spaen, poolen, til hotellets yogatimer eller på stedet restaurant. 

Ocean View Room 

Alle Ocean view værelserne har en balkon med en storslåede udsigt over det indiske ocean. Værelserne er indrettet med respekt for omgivelserne i en smuk autentisk stil, dette kombineret med den unikke udsigt, skaber en magisk stemning. Her er skabt de perfekte rammer for afslapning og afkobling.

Værelserne har alle nødvendigheder og mere til: Her er en stor rummelig seng, fri Wifi, hårtørrer, toiletartikler og minibar. 

Opgradering til Ocean View værelse koster 100 kr. ekstra per person per nat med halvpension.

Ocean View Suite

Som Ocean View Room, men med mere plads. Opgraderingen koster 200 kr ekstra per person per nat med halvpension.

Ocean View m.halvpension
100 Kr.
All inclusive
400 Kr.
Ekstra nætter m. halvpension
750 Kr.
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.