>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Rejser til Zanzibar

5 grunde til at rejse til Zanzibar
  1. Paradisstrandene! Zanzibars øer byder på masser af kridhvide, palmeklædte sandstrande, hvor du kan nyde solens stråler, bygge sandslotte, spille beachvolley eller slappe af i skyggen med en god bog. De billedskønne strande er faktisk grund nok i sig selv til at rejse til Zanzibar!
  2. Det indbydende og krystalklare Indiske Ocean er et eminent sted at tage en afslappende dukkert, når varmen bliver for overvældende. Desuden byder havet omkring Zanzibar på masser af smukke koralrev og farvestrålende fisk, som kan udforskes med snorkel eller dykkermaske.
  3. Charmerende Stone Town, som er på UNESCOs verdensarvsliste, er et besøg værd og byder på spændende kultur, historiske bygninger, gode shoppingmuligheder inden for alt fra batik til træudskæringer samt kulinariske oplevelser på byens madmarkeder.
  4. Oplev Zanzibars dyreliv ved for eksempel at besøge en koloni af kæmpeskildpadder, tage på sejltur for at opleve delfiner eller gå på opdagelse i de tropiske skove, hvor du måske kan være heldig at opleve de søde colobusaber.
  5. Zanzibar er kendt for sine mange krydderiplantager, så hvorfor ikke lægge vejen forbi og blive klogere på, hvor de friske krydderier kommer fra?

Safari og Zanzibar

Drømmer du om at kombinere din eksotiske badeferie på Zanzibar med endnu flere uforglemmelige oplevelser?

Kombinerer du din rejse til Zanzibar med en safari i Afrika, får du den perfekte kombination af storslået natur, fantastisk dyreliv og afslapning i billedskønne omgivelser.

Når du rejser til Zanzibar, kan du kombinere rejsen med en safari i enten Kenya, Tanzania eller Sydafrika, som alle byder på helt fantastiske natur- og dyreoplevelser.

Læs mere om safari i Afrika her
Elefant familie på tur

Vejret på Zanzibar

Zanzibar ligger tæt på ækvator, og du kan derfor regne med dejligt varmt vejr og dagtemperaturer på 25-30°C året rundt. Temperaturen på det krystalklare havvand følger dagtemperaturen med lækkert, lunt vand hele året.

Det eneste, der adskiller højsæson og lavsæson, er dermed regntiden, som primært falder i månederne april og maj samt i mindre grad i marts, november og december. Resten af året er vejret på Zanzibar normalt præget af sol, varme og kun ganske lidt regn.

Regntid på Zanzibar

Den store regntid på Zanzibar falder fra sidst i marts til midt i maj. Her kan du risikere regn i flere dage, og regnmængderne kan være meget store, hvorfor årstiden ikke er oplagt til badeferie, selvom temperaturerne stadig er høje og havvandet lunt.

I november og starten af december falder den lille regntid, som typisk vil byde på korte regnskyl efterfulgt af blå himmel og sol. Det kan derfor sagtens lade sig gøre at rejse til Zanzibar i disse måneder, og en fordel ved at rejse netop her kan være, at der er knap så mange turister på øen.

I højsæsonen fra juni til oktober og fra januar til februar er risikoen for regn mindst, og du vil meget af tiden opleve solskin og blå himmel.

Vejret på Zanzibar måned for måned

Herunder kan du finde informationer om gennemsnitstemperaturer og nedbør på Zanzibar måned for måned.

Zanzibar Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Max temp 32 33 32 30 29 29 29 29 30 31 31 31
Min temp 23 22 22 23 22 21 20 19 19 20 21 22
Vand temp 29 29 29 29 28 27 26 25 26 26 28 29
Nedbør i mm 86 54 150 385 254 70 50 48 52 96 216 184
Antal dage 10 7 13 18 15 7 8 8 8 9 11 13

 

Se alle vores rejser til Zanzibar her.

Luftfoto af øen Zanzibar

Find din drømmerejse til Zanzibar

Læs mere herunder om de forskellige kombinationsmuligheder, du har, når du planlægger en rejse til Zanzibar.

Safari Tanzania & Zanzibar

Serengeti Big 5 Safari & Zanzibar

Kort og godt: Tanzania & Zanzibar

Flamingo Safari & Zanzibar

Kili Safari & Zanzibar

Cheetah Safari & Zanzibar

Kruger Safari & Zanzibar

Finder du din drømmerejse, bestiller du nemt et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen på rejsesiden, og har du brug for hjælp til at finde den helt perfekte rejse til Zanzibar, sidder vi klar på tlf. 70 90 91 00.

Fiskerbåd på hvid sandstrand på Zanzibar