Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ridetur til Tocori-vandfaldet

Ridetur til Tocori-vandfaldet

Costa Rica

Få en unik og autentisk oplevelse, når en lokal familie tager dig med på et eventyr, der udforsker det ægte Costa Rica. Dit eventyr begynder, når de henter dig på hesteryg, og turen starter med en fascinerende fortælling om Quepos-indianerne.

Du vil blive introduceret til Costa Ricas eksotiske planter og sjældne dyreliv, mens du rider gennem den frodige tropiske jungle. Efter en times ridning, efterlades hestene, mens den lokale familie fungerer som dine guider og fører dig igennem det forunderlige planteliv og dyreliv på en naturvandring.

Du får mulighed for at se, røre, dufte og smage den ægte costaricanske jungle på nært hold. Derefter kommer du til Tocori-vandfaldet, hvor du kan forkæle dig selv med en forfriskende dukkert. Sammen med familien rider du tilbage og I spiser en lækker costaricansk frokost, inden udflugten er omme. 

Det er en god idé at medbringe komfortabelt tøj, badetøj, insektspray, solcreme, kamera, hat, håndklæde og ekstra tøj.

Varigheden af turen er cirka 4 timer, og den vil give dig en uforglemmelig forbindelse med Costa Ricas lokalbefolkning, natur og kultur.

Priser

Pris per person
765 DKK
Prisen inkluderer transport, guide, udstyr, frokost og snacks.
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner
  • 14-31°C
  • Tidsforskel: -8 timer