Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ekstra Ture

Tag på et naturskønt ATV-eventyr, og oplev den smukke natur i Arenal på en helt anden måde.
 
Du starter med at få instruktioner, køreregler og sikkerhedsudstyr hos ATV Tours La Pradera. Derefter styrer du din ATV ind på en privat ejendom, hvor du vil følge stier, krydse vandløb og udforske bjergområder. Midtvejs holdes pause ved bredden af den majestætiske Arenal-flod, hvor du kan slukke tørsten eller tage en forfriskende dukkert i floden. Herefter kører du tilbage til ATV Tours La Pradera og afleverer udstyret.
 
For at få den bedste oplevelse anbefaler vi, at du medbringer lange bukser, kamera, lukkede sko, solcreme, en badetøj og ekstra tøj.
 
Denne uforglemmelige tur tager cirka 2 timer og børn under 16 år har mulighed for at deltage sammen med en voksen. Den fysiske sværhedsgrad er let og det er derfor muligt for nybegyndere såvel som erfarne at opleve smukke Arenal på ATV.

Læs mere

Tag på tur gennem den tropiske regnskov i Arenal på hesteryg og oplev den fantastiske natur.
 
Der er guide med på hele turen, som fører dig til det smukke La Fortuna-vandfald og fortæller om alle de ting I oplever. Ved vandfaldet holdes en pause, hvor du kan spise frugt og evt. tage en forfriskende svømmetur. 
 
På turen tilbage besøger du Villa Maleku, hvor der er mulighed for at snakke med de lokale og lære om deres skikke, mad, danse, ritualer og håndværk.
 
For at få den bedste oplevelse anbefaler vi, at du medbringer lange bukser, kamera, lukkede sko, vand, insektspray, badetøj, håndklæde og ekstra tøj.
 
Turen varer ca. 4 timer. Minimumsalderen er 7 år.

Læs mere

Tag på en fantastisk og naturskøn vandretur til La Fortuna-vandfaldet.
 
Her får du mulighed for at se det fantastiske vandfald fra bunden, hvor du kan holde en pause med den fantastiske udsigt eller tage en forfriskende svømmetur. La Fortuna-vandfaldet ligger ved foden af den sovende Chato-vulkan og nær Arenal-vulkanen.
 
På turen tilbage kommer du et smut forbi Vida Campesina Farm, hvor du får en lækker frokost, som er lavet af produkter fra gården. 
 
For at få den bedste oplevelse anbefaler vi, at du medbringer lange bukser, kamera, vandresko, badetøj, håndklæde, insektspray, regnjakke og kikkert.
 
Turen varer ca. 4 timer. Minimumsalderen er 4 år for at deltage.

Læs mere

Tag på en adrenalinfyldt white water rafting på Balsa River, som ligger 50 minutter fra La Fortuna.
 
Undervejs holdes 15 minutters pause i floden, som giver mulighed for at smage lækkert tropisk frugt, mens du nyder de tropiske omgivelser, omgivet af aber, tukaner og andre spændende dyr.
 
På vejen tilbage til Fortuna nyder du en lækker frokost på gården Vida Campesina, som lader besøgende opleve den ægte og fredelige måde at leve på landet i Costa Rica. 
 
Det er en god ide, at medbringe hurtigtørrende tøj, skiftetøj, solcreme og vandsko.

Læs mere

Nyd suset af adrenalin, mens du svæver gennem den frodige regnskov omkring Arenal på en fantastisk zipline-oplevelse.
 
Dit eventyr starter med en velkomst fra erfarne naturguider, der vil dele fascinerende information om områdets natur og dyreliv. Undervejs vil du blive opleve den betagende skønhed af Arenal-vulkanen og Arenal-lagunen, både fra udsigtspunkter og i det spændende øjeblik, hvor du kaster dig ud på ziplinen.
 
For at få den bedste oplevelse anbefales det at medbringe komfortable vandresko, behageligt tøj, jakke, regnjakke, skiftetøj og solcreme.
 
Denne uforglemmelige tur strækker sig over cirka 3 timer. Bemærk, at deltagerne skal være mindst 5 år gamle og ledsaget af en voksen for at deltage i denne spændende zipline-oplevelse.

Læs mere

Dyk ned i en fascinerende naturoplevelse med night hiking i Monteverde-reservatet. Når mørket falder på i den tågede skov, vågner talrige dyrearter til liv.
 
Din oplevelse begynder med en introduktion til Monteverde Cloud Forest. Vandringen begynder ved Colibri Gallery og strækker sig over en distance på 1,6 km. Her vil du have mulighed for at observere en bred vifte af insekter, fugle og nataktive pattedyr, der trives i den natlige verden. Du kan blandt andet være heldig at opleve nataktive dovendyr, næsebjørne, flagermus og ildfluer.
 
For at sikre dig den bedst mulige oplevelse anbefales det at have påklædt dig behageligt tøj, slidstærke vandresko, en jakke og en regnjakke til uforudset vejr. Medbring også dit kamera, kikkert og insektspray.
 
Denne uforglemmelige naturoplevelse varer cirka 4 timer, og den vil give dig en dybere forståelse for og forbindelse til Monteverde-reservatets natlige skatte.

Læs mere

Tag med på en spændende og lærerig rejse, hvor du vil dykke ned i historien bag og produktionen af kaffe, chokolade og sukkerrør.
 
Dit eventyr begynder på Don Juan Tours Monteverde med en kaffetur, hvor du vil blive indført i kaffens globale og costaricanske historie samt dens indvirkning på samfundet. Du vil også blive vidne til alle de trin, som kaffebønnen gennemgår, fra sin begyndelse til den endelige kop dampende kaffe.
 
Efter kaffeoplevelsen føres du ind i chokoladens fortryllende verden, hvor du aktivt deltager i processen og smager på de forskellige stadier, lige fra chokoladens oprindelige bønne til den delikate drik.
 
Den sidste del af turen leder dig til en mølle, hvor du vil blive beriget med viden om sukkerrørets oprindelse, plantageforhold og de komplekse processer, der er forbundet med sukkerrørsprodukter. Her får du også mulighed for at se, hvordan man håndterer udvindingen af sukkerrørssaft.
 
For at få den mest behagelige oplevelse anbefales det at iføre sig komfortabelt tøj, solide sko, medbringe en jakke, dit kamera og kikkert samt solcreme og insektspray.
 
Denne oplevelsesrige tur strækker sig over cirka 3 timer og vil give dig en dyb indsigt i og forbindelse til kaffens, chokoladens og sukkerrørets fascinerende verden.

Læs mere

Stig ombord på den imponerende Catamaran-båd fra Iguana Tours og fordyb dig i den betagende udsigt over Manuel Antonio Nationalpark.
 
På eftermiddagsturen kan du opleve en uforglemmelig solnedgang over Stillehavet, samtidig med at du har chancen for at spotte majestætiske pukkelhvaler, delfiner, rokker og andet smukt dyreliv.
 
Mens du nyder bådturen, er der et rigeligt udvalg af snacks og forfriskende juice til rådighed for dig. Mens du sejler langs kysten, kan du suge den friske havluft til dig, føle solens varme stråler og nyde fantastisk live musik. Der er også mulighed for aktiviteter som snorkling, dykning eller en tur på vandrutsjebanen.
 
For at få den bedste oplevelse på turen anbefales det at medbringe badetøj, solcreme, ekstra tøj, sandaler, håndklæder, en solhat og naturligvis dit kamera, så du kan forevige de utrolige øjeblikke på denne uforglemmelige bådtur.

Læs mere

Tag med på en behagelig kajakoplevelse og udforsk Damas-øens flodmunding samt mangroveskoven på nærmeste hold.
 
Glid med strømmen, mens din guide præsenterer de mest fantastiske steder at udforske i kajak i dette frodige økosystem, som omfatter både mangrover og tropisk regnskov.
 
På dette eventyr bestemmer du tempoet, alt efter dine færdigheder og interesser. Du har mulighed for at sætte farten ned og observere det imponerende dyreliv omkring dig. Du kan spotte dovendyr og aber, der bevæger sig gennem trækronerne, søge efter myreslugere og ugiftige slanger samt nyde lyden af de forskellige havfugle, der svæver over dig i din kajak.
 
For at gøre din oplevelse så behagelig som mulig, anbefales det at medbringe komfortabelt tøj, vandsko, solcreme, et håndklæde, et kamera, kikkert og en hat eller kasket.
 
Turen har en varighed på cirka 3 timer, og der er en minimumsalder på 7 år, så længe børnene ledsages af en voksen.

Læs mere

Er du klar til eventyr? Tag på denne fantastiske heldagstur med white water riverrafting. Her får du guides som vil lære dig, hvordan du navigerer gennem den spændende flodoplevelse.
 
Du vil starte langsomt med at flyde ned af Costa Ricas berømte flod, Savegre. Du starter inde i Costa Ricas tropiske jungle i et afsides område af Savegre. Derefter begiver du dig ind i de snoede bjerge for at starte rafting-delen af din rejse. 
 
Hvis du undervejs ønsker en pause, stopper guiderne op ved vandfald, hvor du også vil have mulighed for at nyde det rige dyreliv langs floden. Der er mulighed for at opleve hejrer, fiskeørne, papegøjer, makreller og mange andre arter, som lever i det beskyttede område i den tropiske regnskov.
 
Det vil være en god ide, at medbringe komfortabelt tøj, vandsko, badetøj, solcreme, insektspray, håndklæde og skiftetøj.
 
Turen varer ca. 6 timer.

Læs mere

Tag på en fantastisk udflugt, hvor du udforsker Marino Ballena National Park.
 
Turen starter ved Punta Uvita Beach efter en sikkerhedsbriefing fra guiden. På turen er der mulighed for at spotte majestætiske pukkelhvaler (afhængigt af sæsonen) samt andre marine dyr som delfiner, havfugle og havskildpadder.
 
Der sejles hen til Ventanas Beach for at se og lære om de vidunderlige marine huler, som er blevet udhugget af havet. Under hele turen vil du nyde de fantastiske landskaber, som Costa Rica har at byde på.
 
Det vil være en god ide, at medbringe badetøj, solcreme, kamera, håndklæde, regnjakke, drikkedunk (ikke plastikflasker) og ekstra tøj. 
 
Der er størst mulighed for at spotte hvaler ved Manuel Antonio i perioden fra august til slut oktober.
 
Turen varer ca. 5 timer. 

Læs mere

Få en autentisk oplevelse af Costa Ricas juvel - Manuel Antonio Nationalpark!
 
Træd ind i Manuel Antonio Nationalpark på en uforglemmelig vandretur, hvor dyrelivet venter på dig. Her har du chancen for at sætte tempoet, stoppe op, observere og få læring om dyrene, der trives i deres naturlige levesteder. Se dovendyr og et rigt udvalg af abearter, der bevæger sig elegant gennem trækronerne samt slanger, leguaner og mange andre dyr, der hviler i regnskoven.
 
Tag en pause og nyd lokale, friske frugter og forfriskninger, mens du suger de smukke omgivelser til dig. Hvis du er i humør til mere, kan du fortsætte med en ekstra vandretur til uberørte strande. Her kan du høre historien om Quepoa-indianerne og Costa Ricas fortid i det smukke område. Tag denne unikke oplevelse med dig, som vil give dig et nyt perspektiv på naturen. 
 
For en behagelig oplevelse anbefales det at medbringe komfortabelt tøj, vandresko, badetøj, solcreme, insektspray, ekstra tøj, sandaler, håndklæde, hat, kamera og kikkert.
 
Turen varer ca. 2 timer uden den ekstra vandretur og ca. 4 timer med den ekstra vandretur til de uberørte strande.

Læs mere

Oplev det fortryllende Nauyaca-vandfald!
 
De erfarne guider vil sørge for transport fra Quepos og tage dig med på en rejse gennem charmerende byer som Llamaron, La Mona, Matapalo og Roncador. Når du nærmer dig Cerro El Diamante, vil det høje vandfald komme til syne i det fjerne.
 
Herfra vil du blive hentet, så du kan komme endnu tættere på vandfaldet. Derefter starter en 800-meter vandretur langs en naturskøn sti omgivet af majestætiske træer, der giver dig rig mulighed for at observere det varierede fugleliv, frøer og insekter, der trives i den frodige tropiske skov.
 
Efter at have nydt naturen og solens stråler begynder tilbagerejsen og du nyder en lækker frokost inden udflugten slutter.
 
Det er en god idé at medbringe behageligt tøj, vandresko, badetøj, håndklæde, insektspray, solcreme, kamera og ekstra tøj for den ultimative oplevelse.
 
Turen strækker sig over cirka 6,5 timer, og deltagere skal være mindst 6 år gamle. 

Læs mere

Få en unik og autentisk oplevelse, når en lokal familie tager dig med på et eventyr, der udforsker det ægte Costa Rica. Dit eventyr begynder, når de henter dig på hesteryg, og turen starter med en fascinerende fortælling om Quepos-indianerne.
 
Du vil blive introduceret til Costa Ricas eksotiske planter og sjældne dyreliv, mens du rider gennem den frodige tropiske jungle. Efter en times ridning, efterlades hestene, mens den lokale familie fungerer som dine guider og fører dig igennem det forunderlige planteliv og dyreliv på en naturvandring.
 
Du får mulighed for at se, røre, dufte og smage den ægte costaricanske jungle på nært hold. Derefter kommer du til Tocori-vandfaldet, hvor du kan forkæle dig selv med en forfriskende dukkert. Sammen med familien rider du tilbage og I spiser en lækker costaricansk frokost, inden udflugten er omme. 
 
Det er en god idé at medbringe komfortabelt tøj, badetøj, insektspray, solcreme, kamera, hat, håndklæde og ekstra tøj.
 
Varigheden af turen er cirka 4 timer, og den vil give dig en uforglemmelig forbindelse med Costa Ricas lokalbefolkning, natur og kultur.

Læs mere

Gør dig klar til en autentisk kulturoplevelse i hjertet af Costa Ricas hovedstad, San José.
 
Dyk ned i den costaricanske kultur og historie, mens du udforsker de smukke museer og historiske steder i San José. Eventyret begynder med en køretur gennem den naturskønne Sabana Park og fortsætter med en afslappende gåtur gennem det historiske National Theater. Teatret anses som et mesterværk inden for kunst og arkitektur. Det blev færdigbygget i 1897 og er et imponerende symbol på Costa Ricas kultur historie.
 
Efter teatret besøger du et af Costa Ricas mange unikke museer. Du udforsker det farverige centrale marked og den majestætiske metropolitiske katedral. Du kommer også til University of Costa Rica, Costa Ricas Højesteret og andre spændende steder. Undervejs tages et kort stop i en kunsthåndværksbutik, hvor du kan lade dig inspirere og måske købe nogle souvenirs med hjem, inden du vender tilbage til dit hotel.
 
Turen har en varighed på cirka 4,5 timer. Det er en god ide at have et kamera med, så du kan fange de uforglemmelige øjeblikke, og en regnjakke kan også være praktisk, hvis vejret pludselig ændrer sig. Dette er en udflugt, der vil give dig en dybere forståelse for Costa Ricas kulturelle skatte og historie.

Læs mere

Udforsk Monteverde-reservatet på en mindeværdig tur i højden. På denne guidede tur begynder du med at krydse 6 imponerende hængebroer, der svæver over skovkronerne, og giver dig mulighed for at fordybe dig i Monteverdes betagende natur.
 
Dernæst kan du nyde Sky Tram-delen af turen, der tager dig op til Continental Divide, et af områdets højeste bjerge. Den samlede rute strækker sig over 800 meter og slutter ved en observationsstation, hvorfra du kan betragte Nicoya-bugten samt den majestætiske Arenal-vulkan og den smukke Arenal-sø i det fjerne.
 
Dyk derefter ned i Sky Trek-eventyret, en unik oplevelse med 7 kabler eller svævebaner, der spænder fra 50 til 160 meters højde og strækker sig over 4 km langs Monteverdes højeste bjerge. Som den afsluttende del af eventyret har du mulighed for at prøve et Vertigo-drop, hvor du bungeejumper fra 25 meters højde.
 
På denne adrenalinfyldte tur kan du opleve hastighedens og spændingens sus. Er du klar til udfordringen?
 
Turen varer cirka 5 timer, så sørg for at medbringe en jakke, vandresko, behageligt tøj og en regnfrakke, så du er forberedt på alle vejrforhold.

Læs mere

Oplev en perfekt dagstur i Guanacaste, hvor du kan udforske Rincon de la Vieja National Park, ride på hesteryg og besøge det spektakulære Oropendola-vandfald.
 
Dagen starter med en 45-minutters ridetur langs en behagelig skovsti til Rincon de la Vieja National Park. Bemærk: Denne tur inkluderer kun ridning, da følgende aktiviteter allerede er en del af dagsprogrammet.
 
Du kommer til Las Pailas-området, hvor du kan se vulkanen Rincon de la Vieja, den største og mest aktive vulkan i Guanacaste. Naturlige fumaroler udsender damp og svovl fra den gule og rustfarvede jord. Varmt vulkansk vand koger i ler- og kaffefarvede bassiner, mens glat, gråt vulkansk mudder bobler og sprøjter i store gruber. Dette er en unik oplevelse, som du ikke finder ved nogen anden vulkan i Costa Rica.
 
Du tager derefter på en vandretur på Las Pailas-stien i Rincon de la Vieja National Park, der strækker sig 3,5 kilometer gennem tør tropisk skov, hvor du kan nyde den bedste udsigt over vulkanen, smuk natur og dyreliv. Stien fører dig over små floder, hvor du kan se små vandfald langs vejen. Din guide vil undervejs pege på mange af de 300 fuglearter, der bor i parken, samt andre dyr som hvidansigtede aber, brøleaber, edderkoppeaber, bæltedyr, navlesvin, leguaner, slanger og hvidnæsede næsebjørne.
 
Efter din vandretur kan du tage en forfriskende dukkert i det betagende Oropendola-vandfald. Oropendola-vandfaldet strømmer ned i en turkis pool og skaber en fantastisk tropisk oase.
 
For den bedste turoplevelse anbefales det at have vandrestøvler, komfortabelt tøj, insektafvisende spray, en regnjakke og et ekstra sæt tøj med. Rideturen er kun for voksne.

Læs mere

Stig ombord på en båd med plads til 15 personer ved Cahuita Nationalpark og oplev Costa Ricas betagende koralrev.
 
Du har chancen for at snorkle blandt de smukke koraller og måske få øje på nogle af de 35 forskellige koralsorter, 123 tropiske fiskearter, 3 slags hajer, 6 arter af muræneål, 3 slags søpindsvin, 140 arter af bløddyr, 44 arter af krebsdyr, 128 arter af alger, samt havskildpadder, søagurker, havsvampe, hummere, rejer og meget mere.
 
Det er en god idé at medbringe badetøj, håndklæde, hat, solcreme, kamera og en t-shirt til snorkling.

Læs mere

Dyk ned i naturens vidundere på en fascinerende vandretur, hvor guiden vil vise dig de fantastiske landskaber mellem Punta Cahuita og landsbyen Cahuita (3,5 km).
 
Undervejs får du mulighed for at spotte et imponerende udvalg af dyreliv, herunder slanger, dovendyr, hvide ansigtsaber, brøleaber, myreslugere, bæltedyr, vaskebjørne, og de spektakulære blå morpho-sommerfugle samt et væld af andre sommerfuglearter, fugle, hvirvelløse dyr og både hav- og landmollusker.
 
Men det stopper ikke her – du vil også blive præsenteret for den frodige vegetation i området, fra de medicinske planter og farverige orkideer til majestætiske træer, elegante bregner og skønheden af bromeliader. 
 
Det anbefales at pakke badetøj, et håndklæde, ekstra tøj, en hat, solcreme, insektspray, et kamera og et par komfortable vandresko til turen.

Læs mere

Tamarindo Beach er et af de bedste steder at lære at surfe i Costa Rica. Størrelsen på bølgerne og strandens forhold gør dette område til et ideelt sted at begynde at surfe.
 
Denne surflektion introducerer de grundlæggende elementer i surfing, etikette, sikkerhed, bølgedynamik, padlefærdigheder, surfbrætets positionering, manøvrer, korrekt stå- og køreteknikker. At surfe i Tamarindo er meget sikkert, sjovt og let.
 
De erfarne og sjove instruktører kan ikke garantere, at du vil kunne stå op på dit surfbræt og ride din første bølge i din første lektion, men de fleste klarer det. Se frem til masser af sjov og nye bekendtskaber under dine lektioner. 
 
Lektionerne strækker sig over cirka to timer, hvor du får mulighed for at fordybe dig i surfverdenen og opnå de grundlæggende færdigheder, der kræves for at blive en dygtig surfer. 
 
Medbring gerne sandaler med stropper, myggespray, solcreme, hat, solbriller og badetøj. Vær opmærksom på, at professionel fotografering kan tilføjes til lektionen mod et ekstra gebyr.

Læs mere

Tag med på et uforglemmeligt eventyr med tid til afslapning i varme kilder og en adranelintfyldt zipline tur. 
 
Du starter med en vandretur, hvor du får chancen for at svømme i forskellige områder af den krystalklare flod, hvor flere kilder forvandler sig til en forfriskende strøm, der senere bliver til en afslappende termisk flod.
 
Efter besøget ved kilderne venter der en autentisk kulinarisk oplevelse på en lækker restaurant. Her finder du termiske pools udstyret med en swim-up bar, en hængebro og en vidunderlig panoramisk udsigt over skove og vulkanske bjergkæder. 
 
Du tager videre til Rio Blanco-kløften, som udgør den spektakulære kulisse for en fantastisk eventyroplevelse. Her kan du udfordre dig selv med 15 platforme, hvoraf 6 er bygget på klipperne, og 9 hænger fra klippevæggene. Oplevelsen inkluderer også en pendulkabel, en "Tarzan-gynge" og ziplines, der sørger for spænding og adrenalinsus.
 
Undervejs er der en vandstation for at sikre, at alle deltagere forbliver hydrerede under dette uforglemmelige eventyr.

Læs mere

På denne udflugt får du muligheden for at betragte de grønne havskildpadder under deres yngleproces og denne fase er afgørende i skildpaddens biologiske cyklus, da hunnerne samles i store antal og besøger strandene.
 
Her lægger de deres æg i timevis, dækker dem omhyggeligt til, før de igen vender tilbage til havet. På grund af udfordringerne ved at bevæge sig i sandet bliver de særligt sårbare over for menneskelig indgriben og andre rovdyr. Derfor er beskyttelse af disse arter en høj prioritet for Tortuguero National Park.
 
Der er visse regler, som du skal være opmærksom på under denne tur:
- Det er strengt forbudt at bruge elektroniske apparater, herunder kameraer, videokameraer, mobiltelefoner og lignende.
- Du må ikke ryge eller drikke inden og under turen.
- Det forventes, at du opretholder total stilhed under turen. Enhver form for tale, råb, latter eller andre lyde er ikke tilladt.
- Alle besøgende skal være iført mørkt tøj. Farver som orange, hvid, gul og lyserød er ikke tilladt.
- Det er ikke tilladt at berøre eller manipulere med skildpaddeæggene eller skildpadderne.
 
Vær opmærksom på, at der ikke er en 100% garanti for observation, da det afhænger af naturens processer. Du støtter bevarelsen af nationalparken med din betaling for udflugten.
Turen tilbydes i perioden fra juli til oktober og varer højst 2 timer.
Turen starter enten kl. 20.00 eller kl. 22.00.

Læs mere