Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Kelapa Retreat & Spa

Kelapa Retreat & Spa er et luksuriøst, femstjernet hotel, som ligger ved byen Pekutatan på Balis vestkyst.

Hotellet er en perle, som ligger direkte ned til en meget idyllisk strand. Området er endnu ikke særlig turistpræget, så her har du mulighed for at opleve et lidt andet Bali end det, du ser i de større turistområder.

Hotellet har en saltvandspool, som du naturligvis frit kan benytte under opholdet, og bagefter kan du slappe af i en af liggestolene i pool-området. Du kan forkæle dig selv med en lækker massage eller behandling i hotellets spa-afdeling, og hvis du vil, kan du deltage i yoga-lektioner, hvor en instruktør vil guide dig igennem øvelserne. Skal der ske lidt mere, er der mulighed for at tage nogle udflugter ud af huset. Blandt andet kan du tage en tur til de omkringliggende øer, eller du kan leje bil eller cykel og selv udforske øen på hjul.

På hotellet - og kun få meter fra stranden - er der en fin restaurant, hvor du kan nyde et godt måltid. Stedet har også en bar, der serverer lækre, smagfulde drinks.

Alle værelserne på hotellet består af små villaer, som ligger i tropiske omgivelser. De har alle privat terrasse eller balkon med udsigt over enten stranden eller haven. Værelserne er rumlige og moderne indrettet med et strejf af balinesisk kultur. Alle villaerne har aircondition, TV, safebox, minibar, kaffe- og tefaciliteter, opholdsstue samt naturligvis privat badeværelse.

Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere værelset. 

Dobbeltværelse med morgenmad fra
275 DKK
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.

Vejr og klima