Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 15.495 kr.
18 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Autentiske Bali

Autentiske Bali er en spændende og oplevelsesrig rundrejse for dig, som drømmer om at opleve det ”ægte” Bali.

 

Du starter i verdensberømte Ubud, hvor du kan se frem til at opleve fascinerende håndværkstraditioner, lokale markeder, smukke templer og den berømte Monkey Forest.

 

Herfra går turen østpå til uspolerede Sidemen, som er et idyllisk paradis med frodig natur og smukke risterrasser, mens Lovina på Balis nordkyst byder på vilde delfiner, strande med sort vulkansand og gode snorklemuligheder.

 

Sidste stop på rundrejsen er uturistede Pekutatan på vestkysten, hvor du kan opleve lokalt liv i landsbyen og kilometerlange, jomfruelige strande med spektakulære solnedgange.

 

Herefter rejser du sydpå til nogle af Balis bedste sandstrande, hvor du har god tid til at slappe af og fordøje de mangle oplevelser fra rundrejsen.

 

Det er muligt at flytte badeferien i Sanur til fashionable Seminyak, hvis du foretrækker det.

 

Højdepunkter

 • 11 nætters rundrejse på Bali m. privat chauffør/guide
 • 4 nætters badeferie i det sydlige Bali
 • Ubud – Monkey Forest, kultur og masser af liv
 • Sidemen – Smuk natur og frodige risterrasser
 • Lovina – Vilde delfiner, sort vulkansand og snorkling
 • Pekutatan – Uturistet med kilometerlange, jomfruelige strande
 • Sanur – Afslappende badeferie
 • Mange udflugter inkluderet

 

Hvis du har andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker.

Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse fra Danmark

I dag starter dit Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og sætter kursen mod Bali.

Læn dig tilbage og nyd turen, så du er frisk og veludhvilet, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står din engelsktalende chauffør/guide klar til at tage imod dig og køre dig til Ubud, hvor du skal tilbringe første del af din ferie.

Den charmerende og verdensberømte landsby Ubud er kendt som Balis kulturelle centrum, og området omkring Ubud byder på et væld af oplevelser og seværdigheder, som enten kan udforskes på egen hånd eller med en guide.

Ved ankomst til Ubud tjekker du ind på det charmerende hotel og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Tag en dukkert i poolen, gå på opdagelse i Ubud eller slap af på værelset og få en god nats søvn, så du er klar til de mange oplevelser, som venter de næste dage.

Inkluderet hotel
Bucu Guest House 3
Hotelopgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 3:

På egen hånd i Ubud

Dagen i dag er til fri afbenyttelse i Ubud – en charmerende og verdensberømt landsby, der er kendt som Balis kulturelle centrum.

Brug dagen på at slappe af ved poolen, gå på opdagelse i området eller tilkøb en spændende udflugt.

Du kan også tage på marked, gå en tur i centrum af Ubud eller besøg de lokale kunsthåndværkere og oplev deres imponerende værker.

Inkluderet hotel
Bucu Guest House 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Tilkøbsture
Kintamani cykeltur i Ubud
Rafting i Ubud
Mason Elephant Park
Bali Zoo
Cykeltur i Ubud
Balinesisk madlavningskursus
Dag 4:

Ubuds smukkeste højdepunkter

Efter en dejlig morgenmad på hotellet kører du til Bali Bird Park – en vidunderligt smuk park med frodig natur og tusindvis af tropiske fugle. Parken spiller en vigtig rolle i beskyttelsen af truede dyr i Indonesien og huser blandt andet mere end 40 truede, indonesiske fuglearter. I parken findes også en 4D-biograf, en reptilpark, en butik samt forskellige shows og fodringer.

Dernæst går turen videre til de berømte og særdeles smukke risterrasser ved Tegalagang, som anses for at være nogle af de mest spektakulære på hele Bali. Herefter serveres en forfriskning og en lille, balinesisk snack på en hyggelig, lokal restaurant, hvor du har mulighed for at tilkøbe frokost, hvis du er mere sulten.

Efter frokost kører du til det idylliske Gunung Kawi Sebatu-tempel, som er en af Balis bedst bevarede hemmeligheder. Templet ligger omgivet af naturlige pools med krystalklart kildevand, lotusblomster og karper i smukke, naturlige og rolige omgivelser.

Sidst på eftermiddagen kører du tilbage til hotellet i Ubud, hvor resten af dagen er til fri afbenyttelse.

Inkluderet hotel
Bucu Guest House 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 5:

Heldagstur i magiske Ubud

I dag kan du glæde dig til at opleve nogle af de mest magiske steder i Ubud.

Du starter dagen med et besøg i Ubuds berømte Monkey Forest, hvor du har mulighed for at udforske den fascinerende park med de mange frække aber på egen hånd.

Herefter går turen videre til storslåede Ubud Palace, som engang husede den kongelige familie og er kendt for sin storslåede, balinesiske arkitektur og smukke haver.

Næste stop på turen er landsbyen Batuan, hvor du kan opleve traditionelle, balinesiske huse og blive klogere på de lokale familiestrukturer og traditioner, inden turen går videre til Kemenuh – en af de mange charmerende kunster- og håndværkerlandsbyer omkring Ubud. Her besøger du et traditionelt træskærerværksted og ser nærmere på de imponerende udskæringer og træfigurer.

Efter landsbybesøgene kører du tilbage til Ubud, hvor du har resten af dagen på egen hånd.

Inkluderet hotel
Bucu Guest House 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 6:

Ubud på egen hånd

Dagen i dag er til fri afbenyttelse i Ubud, hvor du kan slappe af ved poolen, gå på opdagelse i byen eller tilkøbe en spændende udflugt.

Vi anbefaler alle vores gæster at tage på en guidet cykeltur i den smukke natur omkring Ubud – en helt fantastisk måde at opleve ”det ægte Bali” med små landsbyer, hindutempler og frodige rismarker. Læs mere om den hyggelige cykeltur her.

Du kan også prøve kræfter med white water rafting på den hellige Ayung-flod eller bestige hellige Mount Batur.

Læs mere om mulige udflugter i Ubud under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet hotel
Bucu Guest House 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Tilkøbsture
Kintamani cykeltur i Ubud
Rafting i Ubud
Mason Elephant Park
Trekking på Batur-vulkanen
Bali Zoo
Cykeltur i Ubud
Balinesisk madlavningskursus
Dag 7:

Kulturelle Ubud og Sidemen

Du starter dagen med morgenmad på hotellet, hvorefter du kører til tempelkomplekset Gunung Kawi, som er et af de ældste på Bali og består af ti smukke templer hugget ind i klippevæggen. For at komme ned til templerne og den hellige Pakerisan-flod, følger du trapperne forbi grønne risterrasser og gennem den frodige regnskov.

Efter besøget ved Gunung Kawi går turen videre til det hellige vandtempel Tirta Empul, som ligger mindre end en times kørsel nord for Ubud.

Templet er det niende helligste tempel på Bali og er bygget omkring en naturlig kilde, hvis krystalklare vand betragtes som det helligste på Bali. Balinesere fra hele øen valfarter derfor til templet for at deltage i renselsesceremonier. For turister er det også muligt at få lov at bade i det hellige vand inde i tempelkomplekset.

Efter tempelbesøget kører du videre til en kaffeplantage, som er kendt for at producere noget af verdens mest eksklusive og dyre kaffe: Luwak Coffee. Her har du mulighed for at prøvesmage en kop velsmagende, balinesisk kaffe, inden turen går videre til den traditionelle landsby Penglipuran.

De lokale i Penglipuran fører stadigvæk en traditionel, balinesisk livsstil, og du kan glæde dig til at få en fantastisk indsigt i de regler og ritualer, som hører til denne. Området er også fantastisk til vandreture og mountainbiking.

Herefter går turen videre østpå til den charmerende og idylliske landsby Sidemen, som ligger omgivet af smukke risterrasser med en spektakulær udsigt til det hellige bjerg Mount Agung.

Her tjekker du ind på hotellet og har aftenen til fri afbenyttelse.

Inkluderet hotel
Sawah Indah Villa 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Samanvaya Luxury Resort & Spa 4
Dag 8:

Sidemen på egen hånd

Denne dag er til fri afbenyttelse i vidunderlige Sidemen. Brug dagen ved poolen, forkæl dig selv med en afslappende massage eller udforsk det smukke område på egen hånd.

Du kan også tilkøbe en guidet trekking-tur, som tager dig forbi smukke risterrasser og små landsbyer, eller prøve kræfter med white water rafting.

Du kan læse mere om mulige udflugter i Sidemen under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet hotel
Sawah Indah Villa 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Samanvaya Luxury Resort & Spa 4
Tilkøbsture
Trekking i Sidemen
White water rafting i Sidemen
Dag 9:

Modertemplet og transfer til Lovina

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver herefter kørt til et af de absolutte højdepunkter på din rundrejse på Bali: Besakih-templet – også kendt som ”modertemplet”.

Templet er bygget på skråningen af den hellige Agung-vulkan og er det største, helligste og vigtigste hindutempel på hele Bali. Her har du god tid til at udforske det imponerende tempelkompleks, som består af hele 23 templer.

Efter besøget ved Besakih kører du nordpå til den hyggelige kystby Lovina. Undervejs gør du holdt ved et smukt udsigtspunkt i Kintamani-højlandet, hvorfra der er en formidabel udsigt over Batur-søen og Mount Batur.

Her tjekker du ind på hotellet og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet hotel
Frangipani Beach Hotel 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
The Lovina Bali 4
Dag 10:

Lovina på egen hånd

Dagen i dag er til fri afbenyttelse i charmerende Lovina.

Er du morgenfrisk, har du mulighed for at tilkøbe en tidlig morgensejltur for at opleve de vilde delfiner, som lever ud for Lovinas kyst – en helt fantastisk oplevelse. Læs mere om udflugten her.

Resten af dagen kan du slappe af ved den smukke, sorte lavastrand og tage en dukkert i Det Indiske Ocean, nyde hotellets faciliteter eller tilkøbe en spændende udflugt i området.

Tag for eksempel på snorkeltur til de spektakulære koralrev ved Menjangan Island eller på en spændende vandretur i junglen i West Bali Nationalpark. Læs mere om de mulige udflugter under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet hotel
Frangipani Beach Hotel 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
The Lovina Bali 4
Tilkøbsture
Vandretur i Bali Nationalpark
Snorkling ved Menjangan Island
Delfinsafari ved Lovina
Heldagsudflugt: Vandretur og snorkling
Dag 11:

Bunut Bolong-træet og Pekutatan

I dag går turen gennem frodige landskaber og smukke landsbyer til uspolerede Pekutatan i det vestlige Bali.

På vejen besøger du det specielle og meget hellige Bunut Bolong-træ, som er et gigantisk, gammelt Banyan-træ med et kæmpestort hul i. Balineserne opfatter netop dette træ som særligt helligt, og der udføres ofte ceremonier ved træet for at behage ånderne.

Efter besøget ved Bunut Bolong-træet går turen videre til landsbyen Pekutatan – en typisk, balinesisk landsby, som har bibeholdt sin charme, da kun få turister besøger området sammenlignet med andre dele af Bali.

Inkluderet hotel
Puri Dajuma Eco Resort 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Kelapa Retreat & Spa 5
Dag 12:

Pekutatan på egen hånd

I dag har du en hel dag på egen hånd i idylliske Pekutatan med god tid til at slappe af, nyde de smukke omgivelser og det dejlige hotel eller måske gå på opdagelse i nærområdet.

Den kilometerlange, jomfruelige strand ved Pekutatan er ideel til slentreture langs havet, og solnedgangene ved stranden er helt spektakulære. Her kan du virkelig komme ned i gear.

Inkluderet hotel
Puri Dajuma Eco Resort 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Kelapa Retreat & Spa 5
Dag 13:

Tanah Lot-templet

Nyd en lækker morgenmad og de fantastiske omgivelser i Pekutatan, indtil du bliver hentet af din guide og kørt videre til Balis mest berømte og fotograferede tempel Tanah Lot.

Templet er smukt beliggende på toppen af en imponerende klippe ud for Balis vestkyst med en fantastisk udsigt over havet og er et af syv havtempler langs Balis kyst, som skaber en form for åndeligt bolværk mod dårlige vibrationer fra havet.

Efter besøget ved Tanah Lot går turen videre til Sanur i det sydlige Bali, hvor du skal tilbringe resten af ferien.

Inkluderet hotel
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Puri Santrian 4
Dag 14-16:

Badeferie i Sanur

Efter morgenmaden på hotellet er dagene til fri afbenyttelse med rig mulighed for at nyde solens stråler, det smukke hav og den gyldne sandstrand. Den lange, gyldne sandstrand i Sanur er en af de mest populære på Bali, og havet her er normalt mere roligt end på resten af øen. Området er derfor ideelt for børnefamilier og andre, som gerne vil nyde en dukkert i det smukke hav.

Sanur byder dog også på meget mere end strand, og byen, som ligger lige bag ved stranden, byder på et skønt miks af gadekøkkener, restauranter, templer, markeder og butikker.

Du indlogeres på et lækkert hotel, hvor det naturligvis også er muligt at slappe af ved den indbydende swimmingpool, tage en dukkert eller læse en god bog i skyggen. Skal der ske lidt mere, er der mulighed for et væld af vandsportsaktiviteter ved stranden samt snorkling eller dykning ud for kysten.

Med sin tilbagelænede stemning, balinesiske charme og mange faciliteter er Sanur det perfekte udgangspunkt for en afslappende badeferie.

Det er muligt at forlænge badeferien – enten samme sted, et andet sted i det sydlige Bali eller med et ophold på for eksempel Gili-øerne.

Inkluderet hotel
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Puri Santrian 4
Tilkøbsture
Dagsudflugt til Nusa Penida (Fra Sanur)
Nusa Penida med snorkling (Fra Sanur)
Turtle Island med glasbundsbåd
Snorkling og Turtle Island med glasbundsbåd
Dag 17:

Hjemrejsen begynder

Ferien lakker mod enden, og det er tid til at sige farvel til Bali.

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver hentet af chaufføren, som kører dig til lufthavnen i god tid før afrejse.

Forude venter en lang hjemrejse med god tid til at fordøje de mange indtryk fra rejsen.

Afhængig af flyrejseplanen ankommer du, på grund af tidsforskellen til Danmark, enten samme aften eller i morgen.

Inkluderet hotel
Morgenmad
Dag 18:

Velkommen hjem

Du lander i Danmark efter en forhåbentlig behagelig flyrejse med masser af gode minder fra din rejse til Bali i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 11 nætters rundrejse med morgenmad
 • 4 nætters badeferie med morgenmad
 • Privat bil med engelsktalende chauffør/guide
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 deltagere
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Turistskat (150.000 IDR per person)
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!