>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra 15.495 kr.
17 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Autentiske Bali

Autentiske Bali er en spændende og oplevelsesrig rundrejse for dig, som drømmer om at opleve det ”ægte” Bali.

 

Du starter i verdensberømte Ubud, hvor du kan se frem til at opleve fascinerende håndværkstraditioner, lokale markeder, smukke templer og den berømte Monkey Forest.

 

Herfra går turen østpå til uspolerede Sidemen, som er et idyllisk paradis med frodig natur og smukke risterrasser, mens Lovina på Balis nordkyst byder på vilde delfiner, strande med sort vulkansand og gode snorklemuligheder.

 

Sidste stop på rundrejsen er uturistede Pekutatan på vestkysten, hvor du kan opleve lokalt liv i landsbyen og kilometerlange, jomfruelige strande med spektakulære solnedgange.

 

Herefter rejser du sydpå til nogle af Balis bedste sandstrande, hvor du har god tid til at slappe af og fordøje de mangle oplevelser fra rundrejsen.

 

Det er muligt at flytte badeferien i Sanur til fashionable Seminyak, hvis du foretrækker det.

 

Højdepunkter

 • 10 nætters rundrejse på Bali m. privat chauffør/guide
 • 4 nætters badeferie i det sydlige Bali
 • Ubud – Monkey Forest, kultur og masser af liv
 • Sidemen – Smuk natur og frodige risterrasser
 • Lovina – Vilde delfiner, sort vulkansand og snorkling
 • Pekutatan – Uturistet med kilometerlange, jomfruelige strande
 • Sanur – Afslappende badeferie
 • Mange udflugter inkluderet
Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse fra Danmark

I dag starter dit Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og sætter kursen mod Bali.

Læn dig tilbage og nyd turen, så du er frisk og veludhvilet, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står din engelsktalende chauffør/guide klar til at tage imod dig og køre dig til Ubud, hvor du skal tilbringe første del af din ferie.

Den charmerende og verdensberømte landsby Ubud er kendt som Balis kulturelle centrum, og området omkring Ubud byder på et væld af oplevelser og seværdigheder, som enten kan udforskes på egen hånd eller med en guide.

Ved ankomst til Ubud tjekker du ind på det charmerende hotel og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Tag en dukkert i poolen, gå på opdagelse i Ubud eller slap af på værelset og få en god nats søvn, så du er klar til de mange oplevelser, som venter de næste dage.

Inkluderet
Bucu Guest House 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Taman Harum Cottages 3
Dag 3:

På egen hånd i Ubud

Dagen i dag er til fri afbenyttelse i Ubud – en charmerende og verdensberømt landsby, der er kendt som Balis kulturelle centrum.

Brug dagen på at slappe af ved poolen, gå på opdagelse i området eller tilkøb en spændende udflugt.

Du kan også tage på marked, gå en tur i centrum af Ubud eller besøg de lokale kunsthåndværkere og oplev deres imponerende værker.

Inkluderet
Bucu Guest House 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Taman Harum Cottages 3
Cykeltur i Ubud
Rafting i Ubud
Mason Elephant Park
Dag 4:

Ubuds kulturelle højdepunkter

Efter en dejlig morgenmad på hotellet kører du til det hellige vandtempel Tirta Empul, som ligger mindre end en times kørsel nord for Ubud.

Templet er det niende helligste tempel på Bali og er bygget omkring en naturlig kilde, hvis krystalklare vand betragtes som det helligste på Bali. Balinesere fra hele øen valfarter derfor til templet for at deltage i renselsesceremonier.

For turister er det også muligt at få lov at bade i det hellige vand inde i tempelkomplekset.

Herefter kører du videre til de fascinerende kongegrave ved tempelkomplekset Gunung Kawi, som er et af de ældste på Bali og består af ti smukke templer hugget ind i klippevæggen. For at komme ned til templerne og den hellige Pakerisan-flod, følger du trapperne forbi grønne risterrasser og gennem den frodige regnskov.

Efter besøget ved Gunung Kawi går turen videre til de berømte og særdeles smukke risterrasser ved Tegalagang, som anses for at være nogle af de mest spektakulære på hele Bali.

Herefter spiser du frokost på en hyggelig, lokal restaurant, hvorefter du kører videre til Bali Bird Park – en vidunderligt smuk park med frodig natur og tusindvis af tropiske fugle.

Sidst på eftermiddagen kører du tilbage til hotellet i Ubud, hvor resten af dagen er til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Bucu Guest House 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Taman Harum Cottages 3
Dag 5:

Heldagstur i magiske Ubud

I dag kan du glæde dig til at opleve nogle af de mest magiske steder i Ubud.

Du starter dagen med et besøg ved Ubuds berømte marked, hvor du har god tid til at slentre rundt og fornemme stemningen.

Herefter går turen videre til Kemenuh – en af de mange charmerende kunster- og håndværkerlandsbyer omkring Ubud. Her besøger du et traditionelt træskærerværksted og ser nærmere på de imponerende udskæringer og træfigurer.

Efter frokosten kører du tilbage til Ubud, hvor du kan glæde dig til at opleve det storslåede Royal Palace, hvor Ubuds royale familie stadig er bosiddende.

Sidste stop på dagens udflugt er den verdensberømte Monkey Forest, hvor du har mulighed for at udforske den fascinerende park med de mange frække aber på egen hånd.

Inkluderet
Bucu Guest House 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Taman Harum Cottages 3
Dag 6:

Ubud på egen hånd

Dagen i dag er til fri afbenyttelse i Ubud, hvor du kan slappe af ved poolen, gå på opdagelse i byen eller tilkøbe en spændende udflugt.

Vi anbefaler alle vores gæster at tage på en guidet cykeltur i den smukke natur omkring Ubud – en helt fantastisk måde at opleve ”det ægte Bali” med små landsbyer, hindutempler og frodige rismarker. Læs mere om den hyggelige cykeltur her.

Du kan også prøve kræfter med white water rafting på den hellige Ayung-flod, tage på en heldagsudflugt til magiske Østbali eller besøge den verdensberømte Mason Elephant Park, hvor du kan komme helt tæt på de majestætiske elefanter.

Læs mere om mulige udflugter i Ubud under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Bucu Guest House 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Taman Harum Cottages 3
Anumana Hotel Ubud 4
Cykeltur i Ubud
Rafting i Ubud
Mason Elephant Park
Trekking på Batur-vulkanen
Hinduistisk renselsesceremoni
Dag 7:

Kintamani-højlandet og Batur-vulkanen

Du starter dagen med morgenmad på hotellet, hvorefter du kører til Kintamani-højlandet, hvorfra der er en formidabel udsigt til den imponerende Batur-vulkan og smukke Lake Batur. 

Herefter kører du videre til en krydderi- og kaffeplantage, som er kendt for at producere noget af verdens mest eksklusive og dyre kaffe: Luwak Coffee. Her har du mulighed for at prøvesmage flere af Indonesiens unikke kaffetyper, inden turen går videre til den traditionelle landsby Penglipuran.

De lokale i Penglipuran fører stadigvæk en traditionel, balinesisk livsstil, og du kan glæde dig til at få en fantastisk indsigt i de regler og ritualer, som hører til.

Herefter går turen videre østpå til den charmerende og idylliske landsby Sidemen, som ligger omgivet af smukke risterrasser med en spektakulær udsigt til det hellige bjerg Mount Agung.

Her tjekker du ind på hotellet og har aftenen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Sawah Indah Villa 3
Morgenmad
Dag 8:

Sidemen på egen hånd

Denne dag er til fri afbenyttelse i vidunderlige Sidemen. Brug dagen ved poolen, forkæl dig selv med en afslappende massage eller udforsk det smukke område på egen hånd.

Du kan også tilkøbe en guidet cykeltur, som tager dig forbi smukke risterrasser, templer og små landsbyer, deltage i en cooking class eller prøve kræfter med whitewater rafting på den hellige Unda-flod.

Du kan læse mere om mulige udflugter i Sidemen under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Sawah Indah Villa 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Cooking class i Sidemen
Cykeltur i Sidemen
White water rafting i Sidemen
Dag 9:

Modertemplet og transfer til Lovina

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver herefter kørt til et af de absolutte højdepunkter på din rundrejse på Bali: Besakih-templet – også kendt som ”modertemplet”.

Templet er bygget på skråningen af den hellige Agung-vulkan og er det største, helligste og vigtigste hindutempel på hele Bali. Her har du god tid til at udforske det imponerende tempelkompleks, som består af hele 23 templer.

Efter besøget ved Besakih kører du til naturskønne Rendang, hvor der er tid til frokost (ikke inkluderet), inden turen går videre nordpå til den hyggelige kystby Lovina.

Her tjekker du ind på hotellet og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Frangipani Beach Hotel 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
The Lovina Bali 4
Dag 10:

Lovina på egen hånd

Dagen i dag er til fri afbenyttelse i charmerende Lovina.

Er du morgenfrisk, har du mulighed for at tilkøbe en tidlig morgensejltur for at opleve de vilde delfiner, som lever ud for Lovinas kyst – en helt fantastisk oplevelse. Læs mere om udflugten her.

Resten af dagen kan du slappe af ved den smukke, sorte lavastrand og tage en dukkert i Det Indiske Ocean, nyde hotellets faciliteter eller tilkøbe en spændende udflugt i området.

Tag for eksempel på snorkeltur til de spektakulære koralrev ved Menjangan Island, på udflugt til hjertet af Bali eller på spirituel trekking til hellige vandfald. Læs mere om de mulige udflugter under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Frangipani Beach Hotel 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
The Lovina Bali 4
Snorkling ved Menjangan Island
Dolphin spotting ved Lovina
Heldagsudflugt til hjertet af Bali
Spirituel trekking til hellige vandfald
Dag 11:

Bunut Bolong-træet og Galuh Beach

I dag går turen gennem frodige landskaber og smukke landsbyer til uspolerede Pekutatan i det vestlige Bali.

På vejen besøger du det specielle og meget hellige Bunut Bolong-træ, som er et gigantisk, gammelt Banyan-træ med et kæmpestort hul i. Balineserne opfatter netop dette træ som særligt helligt, og der udføres ofte ceremonier ved træet for at behage ånderne.

Efter besøget ved Bunut Bolong-træet går turen videre til uspolerede Galuh Beach, som også er kendt som Queen Beach. Stranden ligger ved landsbyen Pekutatan – en typisk, balinesisk landsby, som har bibeholdt sin charme, da kun få turister besøger området sammenlignet med andre dele af Bali.

Den kilometerlange, jomfruelige strand ved Pekutatan er ideel til slentreture langs havet, og solnedgangene ved stranden er helt spektakulære.

Inkluderet
Puri Dajuma Eco Resort 4
Morgenmad
Dag 12:

Tanah Lot-templet

Nyd en lækker morgenmad og de fantastiske omgivelser i Pekutatan, indtil du bliver hentet af din guide og kørt videre til Balis mest berømte og fotograferede tempel Tanah Lot.

Templet er smukt beliggende på toppen af en imponerende klippe ud for Balis vestkyst med en fantastisk udsigt over havet og er et af syv havtempler langs Balis kyst, som skaber en form for åndeligt bolværk mod dårlige vibrationer fra havet.

Efter besøget ved Tanah Lot går turen videre til Sanur i det sydlige Bali, hvor du skal tilbringe resten af ferien.

Badeferien kan uden beregning flyttes til fashionable Seminyak.

Inkluderet
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Puri Santrian 4
Bali Agung Village 3
Parigata Resort and Spa 3
Dag 13-15:

Badeferie i Sanur

Efter morgenmaden på hotellet er dagene til fri afbenyttelse med rig mulighed for at nyde solens stråler, det smukke hav og den gyldne sandstrand.

Den lange, gyldne sandstrand i Sanur er en af de mest populære på Bali, og havet her er normalt mere roligt end på resten af øen. Området er derfor ideelt for børnefamilier og andre, som gerne vil nyde en dukkert i det smukke hav.

Sanur byder dog også på meget mere end strand, og byen, som ligger lige bag ved stranden, byder på et skønt miks af gadekøkkener, restauranter, templer, markeder og butikker.

Du indlogeres på et lækkert hotel, hvor det naturligvis også er muligt at slappe af ved den indbydende swimmingpool, tage en dukkert eller læse en god bog i skyggen.

Skal der ske lidt mere, er der mulighed for et væld af vandsportsaktiviteter ved stranden samt snorkling eller dykning ud for kysten.

Med sin tilbagelænede stemning, balinesiske charme og mange faciliteter er Sanur det perfekte udgangspunkt for en afslappende badeferie.

Det er muligt at forlænge badeferien – enten samme sted, et andet sted i det sydlige Bali eller med et ophold på for eksempel Gili-øerne.

Inkluderet
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Puri Santrian 4
Bali Agung Village 3
Parigata Resort and Spa 3
Dag 16:

Hjemrejsen begynder

Ferien lakker mod enden, og det er tid til at sige farvel til Bali.

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver hentet af chaufføren, som kører dig til lufthavnen i god tid før afrejse.

Forude venter en lang hjemrejse med god tid til at fordøje de mange indtryk fra rejsen.

Afhængig af flyrejseplanen ankommer du, på grund af tidsforskellen til Danmark, enten samme aften eller i morgen.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 17:

Velkommen hjem

Du lander i Danmark efter en forhåbentlig behagelig flyrejse med masser af gode minder fra din rejse til Bali i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 10 nætters rundrejse med morgenmad
 • 4 nætters badeferie med morgenmad
 • Privat bil med engelsktalende chauffør/guide
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 deltagere
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!

Andre rejser til Bali

 • 3 nætter i Ubud med morgenmad
 • 5 nætters badeferie i Sanur med morgenmad
 • Privat, engelsktalende chauffør
 • Oplev Bali på egen hånd
 • Mulighed for udflugter
 • Afslappende badeferie
Inkulderet i prisen
 • 11 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
10.995 kr.
Læs mere
 • 13 nætter på Bali med morgenmad
 • Privat, engelsktalende chauffør
 • Oplev Ubud, Candidasa og Pemuteran
 • Mange udflugter inkluderet
 • Afslappende badeferie i Sanur
Inkulderet i prisen
 • 16 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
13.995 kr.
Læs mere