Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 16.995 kr.
17 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Aktive Bali og Gili

Aktive Bali og Gili er en fantastisk og oplevelsesrig rundrejse fyldt med adventure, natur, kultur, billedskønne strande og meget mere.

 

Det er den perfekte rejse for dig, som drømmer om at opleve Gudernes Ø på en aktiv måde – hvad enten du rejser på egen hånd, med hele familien eller sammen med en flok venner.

 

På Aktive Bali og Gili-rundrejsen kommer du rundt til nogle af de mest spektakulære steder i området.

 

Glæd dig blandt andet til at opleve den charmerende kunstnerlandsby Ubud, frodige Bali Nationalpark og snorkling ved den ubeboede Menjangan Island, de vilde delfiner ud for kysten ved Lovinas sorte vulkanstrande, mystiske Østbali med de mange fascinerende templer, paradisøen Gili Trawangan og til sidst de smukke strande i det sydlige Bali.

 

Aktive Bali og Gili-rundrejsen anbefales ikke for børn under 14 år.

 

Højdepunkter:

 • 11 nætter på Bali
 • 3 nætter på Gili-øerne
 • Privat, engelsktalende guide
 • Ubud, Pemuteran, Lovina og Candidasa
 • Cykeltur langs risterrasser og lokale landsbyer
 • White water rafting gennem junglen
 • Trekking og solopgang på Batur-vulkanen
 • Snorkling ved Menjangan Island
 • Teltovernatning i Bali Nationalpark
 • Ø-stemning og tid på egen hånd på Gili-øerne
 • Afslappende badeferie i det sydlige Bali

 

Hvis du har andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker.

Bali

Sådan bestiller du en rejse

Det er en stor beslutning at vælge en rejse. Start med at bestille et uforpligtende tilbud i dag

Find drømmerejsen Find drømmerejse på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til os på 70 90 91 00 eller skrive til os på info@flamingotours.dk.
Vælg dato og lufthavn Vælg både afrejsedato og lufthavn i formularen. Dit tilbud vil blive baseret på disse valg.
Modtag personligt tilbud Vi opsætter og sender dig et helt uforpligtende tilbud, normalt inden for én hverdag.
Se flyplan og skræddersy I dit personlige tilbud kan du se rejseplanen, tilkøbsmuligheder, vigtig information og skræddersy rejsen med vores rejsekonsulent.
Godkend og bestil Når I er tilfredse, accepterer I rejsen fra jeres personlige tilbud, hvor I også finder depositumsbeløbet.
Rejsen venter! Vi sørger for at holde jer opdateret om eventuelle tidsændringer.

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse fra Danmark

I dag starter dit Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og sætter kursen mod Bali.

Læn dig tilbage og nyd turen, så du er frisk og veludhvilet, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står din engelsktalende chauffør/guide klar til at tage imod dig og køre dig til Ubud, hvor du skal tilbringe første del af din ferie.

Den charmerende og verdensberømte landsby Ubud er kendt som Balis kulturelle centrum, og området omkring Ubud byder på et væld af oplevelser og seværdigheder, som enten kan udforskes på egen hånd eller med en guide.

Ved ankomst til Ubud tjekker du ind på det charmerende hotel og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Tag en dukkert i poolen, gå på opdagelse i Ubud eller slap af på værelset og få en god nats søvn, så du er klar til de mange oplevelser, som venter de næste dage.

Inkluderet hotel
Taman Harum Cottages 3
Hotelopgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 3:

På egen hånd i Ubud

Dagen i dag er til fri afbenyttelse i Ubud – en charmerende og verdensberømt landsby, der er kendt som Balis kulturelle centrum.

Brug dagen på at slappe af ved poolen, gå på opdagelse i området eller tilkøb en spændende udflugt.

Besøg for eksempel den hellige Monkey Forest, tag på marked, gå en tur i centrum af Ubud eller besøg de lokale kunsthåndværkere og oplev deres imponerende værker.

Inkluderet hotel
Taman Harum Cottages 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 4:

Cykeltur, risterrasser og Bali Swing

Efter en dejlig morgenmad på hotellet kan du se frem til en lærerig gåtur langs de frodige rismarker og den smukke natur omkring Ubud, hvor du kan blive klogere på Balis mange planter og urter, som gennem generationer er blevet brugt til traditionel, balinesisk medicin.

Herefter skal du på en skøn cykeltur gennem små, maleriske landsbyer og smukke risterrasser – den absolut bedste måde at opleve det autentiske Bali.

Cykelturen tager ca. 2 timer og går i roligt tempo ad stille landsbyveje. På den afslappende cykeltur kommer du væk fra turistområdernes stress og jag og får virkelig mulighed for at opleve, dufte og mærke det ”ægte” Bali.

Der er flere stop undervejs på cykelturen, hvor du blandt andet kan opleve frodige rismarker og lokale farmere, smukke vandfald og den hellige Ayung-flod.

Efter cykelturen besøger du den berømte ”Bali Swing” – en meget populær gynge, hvorfra du har en storslået udsigt over det smukke landskab. Herefter går turen tilbage til hotellet, hvor du har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet hotel
Taman Harum Cottages 3
Morgenmad + frokost
Hotelopgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 5:

White water rafting og Tirta Empul

Forbered dig på en oplevelsesrig dag med masser af action og adventure!

Du bliver hentet på hotellet efter morgenmaden og kørt til startpunktet for rafting-turen. Her modtager du grundige instruktioner og får udleveret redningsvest, paddel og hjelm.

Herefter begiver du dig ud på en cirka to timer lang rafting-tur på den hellige Ayung River gennem frodig jungle og forbi små landsbyer, betagende natur og spektakulære vandfald. Efter rafting-turen serveres en lækker frokost, inden turen går videre til det hellige vandtempel Tirta Empul i Tampaksiring.

Templet er det niende helligste tempel på Bali og er bygget omkring en naturlig kilde, hvis krystalklare vand betragtes som det helligste på Bali. Balinesere fra hele øen valfarter derfor til templet for at deltage i renselsesceremonier. Ønsker du selv at tage et rensende bad, informerer din guide gerne om, hvordan du skal gøre.

Herefter går turen tilbage til hotellet, hvor du har aftenen på egen hånd.

 

Praktisk info i forbindelse med rafting-turen

Der kan være op til seks personer i hver båd foruden guiden. Husk at medbringe sko eller sandaler, som må blive våde, tørt tøj samt kontanter til drikkevarer og drikkepenge. Vi anbefaler som udgangspunkt, at du lader dit kamera blive hjemme. Køb eventuelt et vandtæt engangskamera i stedet.

Inkluderet hotel
Taman Harum Cottages 3
Morgenmad + frokost
Hotelopgraderinger
Anumana Hotel Ubud 4
Dag 6:

Sunrise trekking på Batur-vulkanen

I dag skal du meget tidligt ud af fjerene for at opleve den spektakulære morgenudsigt fra Batur-vulkanen.

Du bliver hentet på hotellet om natten og kørt til en restaurant, hvor du spiser en let morgenmad. Herefter kører du til startpunktet for trekking-turen. Det kan være lidt koldt i starten, så husk at medbringe varmt tøj. Så snart solen står op, tager varmen dog hurtigt over, så det kan være en fordel med flere lag.

Toppen af Mount Batur ligger 1717 m over havets overflade, og turen derop er relativt krævende, men at vandre af sted på en aktiv vulkan i det tidlige morgenmørke er en helt fantastisk oplevelse.

Du ankommer til toppen af Batur-vulkanen efter ca. 2 timer i tide til at opleve den spektakulære solopgang og den fantastiske morgenudsigt over krateret og søen.

På toppen serveres morgenmaden i form af en madpakke, og på vej ned kan du nyde udsigten over det imponerende vulkanske landskab. Tilbage ved foden af Mount Batur kan du tage en dejlig dukkert i de varme swimmingpools ved Batur Natural Hot Springs.

Efter en uforglemmelig oplevelse på Batur-vulkanen går turen videre langs Balis nordkyst mod den frodige Bali Nationalpark. Her indlogeres du på et dejligt hotel i den hyggelige og afslappede landsby Pemuteran, som ligger på grænsen til nationalparken. Her har du resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet hotel
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Mimpi Resort Menjangan 4
Dag 7:

Trekking og overnatning i telt

Efter morgenmaden har du formiddagen på egen hånd i idylliske Pemuteran, indtil chaufføren henter dig og kører dig til en lokal restaurant, hvor du spiser frokost. Herefter sejler du til uforstyrrede Brumbun Bay, som ligger ca. 45 minutters sejlads fra Pemuteran. Vi anbefaler at medbringe en rygsæk, så du ikke skal have alt din bagage med.

Ved ankomst til Brumbun Bay tager du på en kort trekking-tur gennem den smukke natur, og hvis du er heldig, oplever du måske aber eller den smukke balistær. Dernæst er der tid til at slappe af på stranden og nyde dit eget lille stykke af paradis midt i Bali Nationalpark, mens aftensmaden tilberedes på stranden.

Du overnatter i et simpelt telt til lyden af bølgeskvulp under tusindvis af stjerner.

I tilfælde af dårligt vejr, samt i regnsæsonen fra januar til marts, flyttes overnatning og middag til et hotel. Det er hele året muligt at opgradere til hotel, hvis du ikke ønsker at overnatte i telt.

Inkluderet hotel
Telt i Brumbun Bay
Helpension
Hotelopgraderinger
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Dag 8:

Snorkling og hellige vandfald

Vågn op til lyden af fuglekvidder og nyd en enkel morgenmad på stranden, inden du sejler videre til den berømte, ubeboede ø Menjangan Island.

Her får du under kyndig vejledning fra en lokal Park Ranger mulighed for at udforske de dramatiske undervandsklipper, farverige koraller, tropiske fisk og andre spændende væsener, mens du snorkler rundt i det krystalklare hav.

Efter snorkelturen sejler du ca. 45 minutter tilbage til Banyuwedang Beach på fastlandet, hvor du spiser frokost på en lokal restaurant.

Herefter kan du glæde dig til at opleve de hellige Banyumala-vandfald, som er nogle af de smukkeste og mest idylliske på hele Bali. De to vandfald ender i en stor, naturlig pool med køligt, krystalklart vand, hvor du kan tage en svalende dukkert med udsigt til den frodige jungle – en helt fantastisk oplevelse.

Når du er færdig, går turen videre til den hyggelige kystby Lovina, hvor du skal tilbringe natten.

Stranden i Lovina er den mest populære på Balis nordkyst med sort vulkansand, krystalklart vand og et bredt udvalg af restauranter. Her har du resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet hotel
Frangipani Beach Hotel 3
Morgenmad + frokost
Hotelopgraderinger
The Lovina Bali 4
Dag 9:

Delfiner og modertemplet Besakih

I dag gælder det om at være morgenfrisk. Du skal nemlig møde på stranden lige omkring solopgang for at sejle med en lokal fiskerbåd ud på det smukke Indiske Ocean.

Her er du forhåbentlig heldig at opleve en flok vilde delfiner, som glade og fri leger i vandet med solopgangen i baggrunden – en helt fantastisk oplevelse for enhver dyreelsker.

Efter at have oplevet de vilde delfiner i deres naturlige omgivelser går turen tilbage til hotellet, hvor du spiser morgenmad, inden du tjekker ud og begiver dig videre til den østlige del af Bali.

På vej mod øst oplever du flere kulturelle højdepunkter, herunder det fredfyldte – og blandt turister relativt ukendte – Beji Temple, som er et af de ældste templer på Bali. Det smukke tempel er bygget af lyserøde sandsten med dramatiske skulpturer i det 15. århundrede til ære for gudinden Dewi Sri, som beskytter øens mange rismarker.

Dernæst fortsætter du til det imponerende Besakih-templet, som også er kendt som ”modertemplet”. Templet er bygget på skråningen af den hellige Agung-vulkan og er det største, helligste og vigtigste hindutempel på hele Bali. Her har du god tid til at udforske det imponerende tempelkompleks, som består af hele 23 templer.

Efter besøget ved Besakih går turen videre gennem frodige, grønne landskaber til Candidasa på Balis østkyst, hvor du kan bruge resten af dagen ved swimmingpoolen eller gå på opdagelse i den hyggelige kystby, som har et bredt udvalg af restauranter og barer.

Inkluderet hotel
Bali Palms Resort 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Ramayana Candidasa 4
Dag 10:

Velkommen til paradis

Efter en tidlig morgenmad på hotellet bliver du hentet af en chauffør, som kører dig til havnen, hvor du går ombord på den fast boat, som skal sejle dig til paradisøen Gili Trawangan*.

Sejlturen tager cirka 2-3 timer, og der kan være stop ved andre øer på vejen.

På Gili Trawangan findes ingen motoriserede køretøjer, så turen til hotellet foregår enten til fods eller med hestevogn (cidomo), afhængig af hvor på øen du skal bo. Du arrangerer nemt selv transport til hotellet ved ankomst til Gili Trawangan.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse med mulighed for at udforske området, nyde de hvide sandstrande eller tage en dukkert i det smukke hav.

Er du gravid eller har rygproblemer, skal du være opmærksom på, at det ikke anbefales at sejle med fast boat. Læs mere om begrænsningerne for fast boats i vores rejseinfo til Bali.

Inkluderet hotel
Pearl of Trawangan 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Kardia Resort 4
Gili Eco Villas 3
Dag 11-12:

Gili på egen hånd

Gili-øerne er kendt for sin afslappede stemning, fantastiske strande og imponerende undervandsliv.

Her er rig mulighed for at snorkle blandt farverige fisk og havskildpadder, slappe af på stranden, nyde den charmerende ø-stemning eller tage en dukkert i hotellets swimmingpool.

På Gili Trawangan findes desuden flere dykkerklubber, som kan hjælpe med at arrangere snorkle- eller dykkerture – og har du ikke prøvet at dykke før, er det også muligt at få et prøvedyk.

På østkysten findes et bredt udvalg af hoteller, restauranter, barer og butikker, og du har her rig mulighed for at slentre rundt i gaderne, opleve stemningen og spise et nyt sted hver aften.

Foretrækker du derimod at bo i mere rolige omgivelser, er vestkysten det oplagte valg for dig. Du kan læse mere om vores hoteller på Gili-øerne under 'Hotelopgraderinger'.

Det er muligt at forlænge opholdet på Gili-øerne.

Inkluderet hotel
Pearl of Trawangan 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Kardia Resort 4
Gili Eco Villas 3
Dag 13:

Sydens strande

Første del af dagen har du på egen hånd til at nyde de sidste timer på Gili-øerne. Derefter går turen tilbage til Bali med fast boat.

Ved ankomst til Bali kører chaufføren dig videre til den hyggelige og charmerende badeby Sanur.

Sanur er kendt for sin lange, gyldne sandstrand, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde en dukkert i det smukke hav. Havet her er normalt mere roligt end på resten af Bali, og samtidig byder området på et bredt udvalg af restauranter, butikker, templer og markeder, hvilket gør det til en populær badeferiedestination.

Inkluderet hotel
Sanur Resort Watujimbar 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Puri Santrian 4
Dag 14-15:

Badeferie i det sydlige Bali

Efter morgenmaden på hotellet er dagene til fri afbenyttelse med rig mulighed for at nyde solens stråler, det smukke hav og den gyldne sandstrand. Den lange, gyldne sandstrand i Sanur er en af de mest populære på Bali, og havet her er normalt mere roligt end på resten af øen.

Sanur byder dog også på meget mere end strand, og byen, som ligger lige bag ved stranden, byder på et skønt miks af gadekøkkener, restauranter, templer, markeder og butikker.

Du indlogeres på et lækkert hotel, hvor det naturligvis også er muligt at slappe af ved den indbydende swimmingpool, tage en dukkert eller læse en god bog i skyggen. Skal der ske lidt mere, er der mulighed for et væld af vandsportsaktiviteter ved stranden samt snorkling eller dykning ud for kysten.

Med sin tilbagelænede stemning, balinesiske charme og mange faciliteter er Sanur det perfekte udgangspunkt for en afslappende badeferie.

Det er muligt at forlænge badeferien – enten samme sted eller i et af de andre ferieområder i det sydlige Bali.

Inkluderet hotel
Sanur Resort Watujimbar 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Puri Santrian 4
Tilkøbsture
Dagsudflugt til Nusa Penida (Fra Sanur)
Nusa Penida med snorkling (Fra Sanur)
Turtle Island med glasbundsbåd
Snorkling og Turtle Island med glasbundsbåd
Dag 16:

Hjemrejsen begynder

Ferien lakker mod enden, og det er tid til at sige farvel til Bali.

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver hentet af chaufføren, som kører dig til lufthavnen i god tid før afrejse.

Forude venter en lang hjemrejse med god tid til at fordøje de mange indtryk fra din rejse til Bali og Gili-øerne.

Afhængig af flyrejseplanen ankommer du på grund af tidsforskellen til Danmark enten samme aften eller i morgen.

Inkluderet hotel
Morgenmad
Dag 17:

Velkommen hjem

Du lander i Danmark efter en forhåbentlig behagelig flyrejse med masser af gode minder fra din rejse til Bali og Gili-øerne i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 11 nætter på Bali
 • 3 nætter på Gili Trawangan
 • Transfer med bus og båd til/fra Gili Trawangan
 • Privat bil med engelsktalende guide på resten af turen
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 deltagere
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Havneafgift (ca. 40.000 IDR)
 • Turistskat (150.000 IDR per person)
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Se grupperabat og fordele i tilbudet!
Få et uforpligtende tilbud med pris og rejseplan