>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra 16.495 kr.
17 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Aktive Bali og Gili

Aktive Bali og Gili er en fantastisk og oplevelsesrig rundrejse fyldt med adventure, natur, kultur, billedskønne strande og meget mere.

 

Det er den perfekte rejse for dig, som drømmer om at opleve Gudernes Ø på en aktiv måde – hvad enten du rejser på egen hånd, med hele familien eller sammen med en flok venner.

 

På Aktive Bali og Gili-rundrejsen kommer du rundt til nogle af de mest spektakulære steder i området.

 

Glæd dig blandt andet til at opleve den charmerende kunstnerlandsby Ubud, frodige Bali Nationalpark og snorkling ved den ubeboede Menjangan Island, de vilde delfiner ud for kysten ved Lovinas sorte vulkanstrande, mystiske Østbali med de mange fascinerende templer, paradisøen Gili Trawangan og til sidst de smukke strande i det sydlige Bali.

 

Aktive Bali og Gili-rundrejsen anbefales ikke for børn under 14 år.

 

Højdepunkter:

 • 11 nætter på Bali
 • 3 nætter på Gili-øerne
 • Privat, engelsktalende chauffør
 • Ubud, Pemuteran, Lovina og Candidasa
 • Cykeltur langs risterrasser og lokale landsbyer
 • White water rafting gennem junglen
 • Trekking og solopgang på Batur-vulkanen
 • Snorkling og teltovernatning på Menjangan Island
 • Ø-stemning og tid på egen hånd på Gili-øerne
 • Afslappende badeferie i det sydlige Bali
Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse fra Danmark

I dag starter dit Bali-eventyr, når du stiger ombord på flyet og sætter kursen mod Bali.

Læn dig tilbage og nyd turen, så du er frisk og veludhvilet, når du ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står din engelsktalende chauffør/guide klar til at tage imod dig og køre dig til Ubud, hvor du skal tilbringe første del af din ferie.

Den charmerende og verdensberømte landsby Ubud er kendt som Balis kulturelle centrum, og området omkring Ubud byder på et væld af oplevelser og seværdigheder, som enten kan udforskes på egen hånd eller med en guide.

Ved ankomst til Ubud tjekker du ind på det charmerende hotel og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Tag en dukkert i poolen, gå på opdagelse i Ubud eller slap af på værelset og få en god nats søvn, så du er klar til de mange oplevelser, som venter de næste dage.

Inkluderet
Bucu Guest House 3
Tilkøb/opgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Taman Harum Cottages 3
Dag 3:

På egen hånd i Ubud

Dagen i dag er til fri afbenyttelse i Ubud – en charmerende og verdensberømt landsby, der er kendt som Balis kulturelle centrum.

Brug dagen på at slappe af ved poolen, gå på opdagelse i området eller tilkøb en spændende udflugt.

Besøg for eksempel den hellige Monkey Forest, tag på marked, gå en tur i centrum af Ubud eller besøg de lokale kunsthåndværkere og oplev deres imponerende værker.

Du kan læse mere om mulige udflugter i Ubud under Tilkøb/opgradering.

Inkluderet
Bucu Guest House 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Taman Harum Cottages 3
Mason Elephant Park
Hinduistisk renselsesceremoni
Dag 4:

Cykeltur, Luwak-kaffe og Bali Swing

Efter en dejlig morgenmad på hotellet kan du se frem til en skøn cykeltur gennem lokale landsbyer og smukke risterrasser – den absolut bedste måde at opleve det autentiske Bali.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til den lille landsby Kintamani, hvorfra du kan nyde den betagende udsigt over Batur-vulkanen og kratersøen. Dette er startpunktet for den ca. 24 km lange cykeltur, som går i roligt tempo ad stille landsbyveje.

På den afslappende cykeltur kommer du væk fra turistområdernes stress og jag og får virkelig mulighed for at opleve, dufte og mærke det ”ægte” Bali.

Der er flere stop undervejs på cykelturen. Oplev blandt andet et gigantisk Banyan-træ, typiske landsbytempler og smukke rismarker. Du kommer også på besøg i et balinesisk hjem, hvor du på tæt hold kan opleve, hvordan balineserne lever uden for turistområderne.

Efter cykelturen kan du glæde dig til en lækker frokost på en lokal restaurant efterfulgt af et besøg ved en balinesisk krydderihave, hvor du kan blive klogere på de eksotiske krydderier og frugter samt få lov at smage lokal urtete og kaffe, herunder den særlige Luwak-kaffe, som er noget af det dyreste kaffe i verden.

Sidste stop på dagens udflugt er den berømte ”Bali Swing” – en meget populær gynge, hvorfra du har en storslået udsigt over det smukke landskab.

Herefter går turen tilbage til hotellet, hvor du har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Bucu Guest House 3
Morgenmad + frokost
Tilkøb/opgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Taman Harum Cottages 3
Dag 5:

White water rafting og Tirta Empul

Forbered dig på en oplevelsesrig dag med masser af action og adventure!

Du bliver hentet på hotellet efter morgenmaden og kørt til startpunktet for rafting-turen. Her modtager du grundige instruktioner og får udleveret redningsvest, paddel og hjelm.

Herefter begiver du dig ud på en cirka to timer lang rafting-tur på den hellige Ayung River gennem frodig jungle og forbi små landsbyer, betagende natur og spektakulære vandfald.

Efter rafting-turen serveres en lækker frokost, inden turen går videre til det hellige vandtempel Tirta Empul i Tampaksiring.

Templet er det niende helligste tempel på Bali og er bygget omkring en naturlig kilde, hvis krystalklare vand betragtes som det helligste på Bali. Balinesere fra hele øen valfarter derfor til templet for at deltage i renselsesceremonier.

Ønsker du selv at tage et rensende bad, informerer din guide gerne om, hvordan du skal gøre.

Herefter går turen tilbage til hotellet, hvor du har aftenen på egen hånd.

 

Praktisk info i forbindelse med rafting-turen

Der kan være op til seks personer i hver båd foruden guiden.

Husk at medbringe sko eller sandaler, som må blive våde, tørt tøj samt kontanter til drikkevarer og drikkepenge.

På båden findes en vandtæt pose/taske, hvor du kan opbevare de ting, som ikke må blive våde.

Vi anbefaler som udgangspunkt, at du lader dit kamera blive hjemme. Køb eventuelt et vandtæt engangskamera i stedet.

Inkluderet
Bucu Guest House 3
Morgenmad + frokost
Tilkøb/opgradering
Anumana Hotel Ubud 4
Taman Harum Cottages 3
Dag 6:

Sunrise trekking på Batur-vulkanen og Bali Nationalpark

I dag skal du tidligt ud af fjerene for at opleve den spektakulære morgenudsigt fra Batur-vulkanen.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til startpunktet for trekking-turen. Det kan være lidt koldt i starten, så husk at medbringe varmt tøj. Så snart solen står op, tager varmen dog hurtigt over, så det kan være en fordel med flere lag.

Toppen af Mount Batur ligger 1717 m over havets overflade, og turen derop er relativt krævende, men at vandre af sted på en aktiv vulkan i det tidlige morgenmørke er en helt fantastisk oplevelse.

Du ankommer til toppen af Batur-vulkanen i tide til at opleve den spektakulære solopgang og den fantastiske morgenudsigt over krateret og søen.

På toppen serveres morgenmaden i form af en madpakke, og på vej ned kan du nyde udsigten over det imponerende vulkanske landskab.

Efter en uforglemmelig oplevelse på Batur-vulkanen går turen videre langs Balis nordkyst mod den frodige Bali Nationalpark. Her indlogeres du på et dejligt hotel i den hyggelige og afslappede landsby Pemuteran, som ligger på grænsen til nationalparken. Her har du resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Adi Assri Beach Resort & Spa 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Mimpi Resort Menjangan 4
Dag 7:

Snorkling og overnatning i telt

Efter morgenmaden bliver du kørt til den lokale havn, hvor du stiger ombord på en lille båd, som sejler dig den korte tur (ca. 30 minutter) ud til den berømte, ubeboede ø Menjangan Island.

Her får du under kyndig vejledning fra en lokal Park Ranger mulighed for at udforske de dramatiske undervandsklipper, farverige fisk og andre spændende væsener, mens du snorkler rundt i det krystalklare hav.

Herefter sejler båden dig videre til Menjangans kridhvide sandstrande, hvor du skal tilbringe aftenen og natten.

Et simpelt aftensmåltid tilberedes over bål på stranden, mens du har mulighed for at nyde dit eget lille stykke af paradis på denne øde ø midt i Bali Nationalpark.

Du overnatter i et simpelt telt til lyden af bølgeskvulp under tusindvis af stjerner.

I tilfælde af dårligt vejr, samt i regnsæsonen fra januar til marts, flyttes overnatning og middag til et hotel.

Inkluderet
Helpension
Dag 8:

Hellige vandfald og Lovina

Vågn op til lyden af fuglekvidder og nyd en enkel morgenmad på stranden.

Herefter sejler du tilbage til fastlandet, hvor du kan glæde dig til den næste spændende udflugt – en spirituel trekking-tur, hvor du kommer til at opleve smuk natur og hellige templer i det magiske, nordlige Bali.

På trekking-turen gennem junglen oplever du blandt andet det hellige vandtempel Tirta Kuning samt hele fire spektakulære vandfald. Et af dem er det hellige Banyumala-vandfald, hvor du får mulighed for at tage en svømmetur i den naturlige pool med udsigt til den frodige jungle – en helt fantastisk oplevelse.

Efter trekket serveres en madpakke, inden turen går videre til den hyggelige kystby Lovina, hvor du skal tilbringe natten.

Stranden i Lovina er den mest populære på Balis nordkyst med sort vulkansand, det krystalklare Indiske Ocean og et bredt udvalg af restauranter. Her har du resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Frangipani Beach Hotel 3
Morgenmad + frokost
Tilkøb/opgradering
The Lovina Bali 4
Dag 9:

Delfiner og modertemplet Besakih

I dag gælder det om at være morgenfrisk. Du skal nemlig møde på stranden lige omkring solopgang for at sejle med en lokal fiskerbåd ud på det smukke Indiske Ocean.

Her er du forhåbentlig heldig at opleve en flok vilde delfiner, som glade og fri leger i vandet med solopgangen i baggrunden – en helt fantastisk oplevelse for enhver dyreelsker.

Efter at have oplevet de vilde delfiner i deres naturlige omgivelser går turen tilbage til hotellet, hvor du spiser morgenmad, inden du tjekker ud og begiver dig videre til den østlige del af Bali.

På vej mod øst oplever du flere kulturelle højdepunkter, herunder det fredfyldte – og blandt turister relativt ukendte – Beji Temple, som er et af de ældste templer på Bali. Det smukke tempel er bygget af lyserøde sandsten med dramatiske skulpturer i det 15. århundrede til ære for gudinden Dewi Sri, som beskytter øens mange rismarker.

Dernæst fortsætter du til det imponerende Besakih-templet, som også er kendt som ”modertemplet”. Templet er bygget på skråningen af den hellige Agung-vulkan og er det største, helligste og vigtigste hindutempel på hele Bali. Her har du god tid til at udforske det imponerende tempelkompleks, som består af hele 23 templer.

Efter besøget ved Besakih går turen videre gennem frodige, grønne landskaber til Candidasa på Balis østkyst, hvor du kan bruge resten af dagen ved swimmingpoolen eller gå på opdagelse i den hyggelige kystby, som har et bredt udvalg af restauranter og barer.

Inkluderet
Bali Palms Resort 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Ramayana Candidasa 4
Dag 10:

Velkommen til paradis

Efter en tidlig morgenmad på hotellet bliver du hentet af en chauffør, som kører dig til havnen, hvor du går ombord på den fast boat, som skal sejle dig til paradisøen Gili Trawangan*.

Sejlturen tager cirka 2-3 timer, og der kan være stop ved andre øer på vejen.

På Gili Trawangan findes ingen motoriserede køretøjer, så turen til hotellet foregår enten til fods eller med hestevogn, afhængig af hvor på øen du skal bo.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse med mulighed for at udforske området, nyde de hvide sandstrande eller tage en dukkert i det smukke hav.

Er du gravid eller har rygproblemer, skal du være opmærksom på, at det ikke anbefales at sejle med fast boat. Læs mere om begrænsningerne for fast boats i vores rejseinfo til Bali.

Inkluderet
Scallywags Trawangan Resort 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Pearl of Trawangan 4
Gili Eco Villas 3
Dag 11-12:

Gili på egen hånd

Gili-øerne er kendt for sin afslappede stemning, fantastiske strande og imponerende undervandsliv.

Her er rig mulighed for at snorkle blandt farverige fisk og havskildpadder, slappe af på stranden, nyde den charmerende ø-stemning eller tage en dukkert i hotellets swimmingpool.

På Gili Trawangan findes desuden flere dykkerklubber, som kan hjælpe med at arrangere snorkle- eller dykkerture – og har du ikke prøvet at dykke før, er det også muligt at få et prøvedyk.

På østkysten findes et bredt udvalg af hoteller, restauranter, barer og butikker, og du har her rig mulighed for at slentre rundt i gaderne, opleve stemningen og spise et nyt sted hver aften.

Foretrækker du derimod at bo i mere rolige omgivelser, er vestkysten det oplagte valg for dig. Du kan læse mere om vores hoteller på Gili-øerne under Tilkøb/opgradering.

Det er muligt at forlænge opholdet på Gili-øerne.

Inkluderet
Scallywags Trawangan Resort 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Pearl of Trawangan 4
Gili Eco Villas 3
Dag 13:

Sydens strande

Første del af dagen har du på egen hånd til at nyde de sidste timer på Gili-øerne. Derefter går turen tilbage til Bali med fast boat.

Ved ankomst til Bali kører chaufføren dig videre til den hyggelige og charmerende badeby Sanur.

Sanur er kendt for sin lange, gyldne sandstrand, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde en dukkert i det smukke hav. Havet her er normalt mere roligt end på resten af Bali, og samtidig byder området på et bredt udvalg af restauranter, butikker, templer og markeder, hvilket gør det til en populær badeferiedestination.

Badeferien kan uden beregning flyttes til fashionable Seminyak.

Inkluderet
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Puri Santrian 4
Nusa Dua Beach Hotel & Spa 5
Bali Agung Village 3
Parigata Resort and Spa 3
Dag 14-15:

Badeferie i det sydlige Bali

Efter morgenmaden på hotellet er dagene til fri afbenyttelse med rig mulighed for at nyde solens stråler, det smukke hav og den gyldne sandstrand.

Den lange, gyldne sandstrand i Sanur er en af de mest populære på Bali, og havet her er normalt mere roligt end på resten af øen.

Sanur byder dog også på meget mere end strand, og byen, som ligger lige bag ved stranden, byder på et skønt miks af gadekøkkener, restauranter, templer, markeder og butikker.

Du indlogeres på et lækkert hotel, hvor det naturligvis også er muligt at slappe af ved den indbydende swimmingpool, tage en dukkert eller læse en god bog i skyggen.

Skal der ske lidt mere, er der mulighed for et væld af vandsportsaktiviteter ved stranden samt snorkling eller dykning ud for kysten.

Med sin tilbagelænede stemning, balinesiske charme og mange faciliteter er Sanur det perfekte udgangspunkt for en afslappende badeferie.

Det er muligt at forlænge badeferien – enten samme sted eller i et af de andre ferieområder i det sydlige Bali.

Inkluderet
Swiss-Belresort Watu Jimbar 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Puri Santrian 4
Nusa Dua Beach Hotel & Spa 5
Bali Agung Village 3
Parigata Resort and Spa 3
Dag 16:

Hjemrejsen begynder

Ferien lakker mod enden, og det er tid til at sige farvel til Bali.

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver hentet af chaufføren, som kører dig til lufthavnen i god tid før afrejse.

Forude venter en lang hjemrejse med god tid til at fordøje de mange indtryk fra din rejse til Bali og Gili-øerne.

Afhængig af flyrejseplanen ankommer du på grund af tidsforskellen til Danmark enten samme aften eller i morgen.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 17:

Velkommen hjem

Du lander i Danmark efter en forhåbentlig behagelig flyrejse med masser af gode minder fra din rejse til Bali og Gili-øerne i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 11 nætter på Bali
 • 3 nætter på Gili Trawangan
 • Privat bil med engelsktalende chauffør/guide
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 deltagere
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!

Andre rejser til Bali

 • 3 nætter i Ubud med morgenmad
 • 5 nætters badeferie i Sanur med morgenmad
 • Privat, engelsktalende chauffør
 • Oplev Bali på egen hånd
 • Mulighed for udflugter
 • Afslappende badeferie
Inkulderet i prisen
 • 11 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
10.995 kr.
Læs mere
 • 13 nætter på Bali med morgenmad
 • Privat, engelsktalende chauffør
 • Oplev Ubud, Candidasa og Pemuteran
 • Mange udflugter inkluderet
 • Afslappende badeferie i Sanur
Inkulderet i prisen
 • 16 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
13.995 kr.
Læs mere