Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Hotel E La Calesa

Hotel E La Calesa er et firestjernet boutique-hotel, som ligger i byen Trinidad på sydsiden af Cuba med cirka fire timers kørsel til Havana. Byen Trinidad er kendt for sin koloniale stil og brostensbelagte gader, og hotellet ligger meget centralt i byen. For eksempel er der under 100 m til Plaza Carillo, hvor du kan gå tur i den flotte park. Selve bygningen, som hotellet ligger i, er et gammelt kolonialt hus, som i januar 2019 blev renoveret, og i dag er det et flot og charmerende hotel, som har bibeholdt den koloniale stil.

Receptionen har døgnåbent, så du kan få hjælp uanset tidspunkt på døgnet.

Hotellet har 12 veludstyrede værelser, som alle har privat badeværelse med blandt andet hårføner. På værelserne finder du enten to enkeltsenge eller en dobbeltseng, der er aircondition, TV og minibar.

Der er en lille swimmingpool på hotellet, som selvfølgelig frit kan benyttes under opholdet.

På hotellet er der også en restaurant og en bar, som du kan benytte - og ellers kan du sagtens gå lige ned i byen og finde en god restaurant der.