Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 13.495 kr.
15 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Sydthailand: Jungle og badeferie med børn

På denne rejse får I en skøn kombination af vild jungle i Khao Sok Nationalpark og afslapning, badeferie og et væld af aktivitetsmuligheder ved nogle af Sydthailands mest populære strande.

 

Turen starter i rolige og autentiske Khao Lak, som byder på endeløse sandstrande, der endnu ikke er overrendt af turister, og gode muligheder for snorkling ud for kysten.

 

Derfra rejser I videre til Khao Sok Nationalpark, hvor I oplever den frodige jungle og overnatter i en flydende bungalow på idylliske Cheow Lan Lake.

 

I slutter af på Phuket – Thailands mest populære ferieø, som byder på lange, børnevenlige sandstrande med krystalklart vand, fantastiske snorklemuligheder ved de små øer ud for kysten, fascinerende templer, et bredt udvalg af butikker og restauranter samt et væld af udflugtsmuligheder for hele familien.

 

På hele rejsen bor I på dejlige, familievenlige hoteller med gode faciliteter og rummelige værelser med plads til to voksne og to børn.

 

Højdepunkter:

 • 5 nætter i Khao Lak
 • 2 nætter i Khao Sok Nationalpark
 • 5 nætter på Phuket
 • Vidunderlige strande, fantastisk snorkling og frodig jungle
 • Overnatning i flydende bungalow
 • Badeferie på egen hånd
 • Mange udflugtsmuligheder
 • Børnevenlige hoteller med familieværelser
 • Privat, engelsktalende chauffør

 

Hvis du har andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker.

Vi anbefaler ikke denne rejse i april, maj, juni, juli, august, september og oktober. I regntiden fra april til oktober kan der komme store mængder regn og høje bølger ved stranden.

Thailand

Sådan bestiller du en rejse

Det er en stor beslutning at vælge en rejse. Start med at bestille et uforpligtende tilbud i dag

Find drømmerejsen Find drømmerejse på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til os på 70 90 91 00 eller skrive til os på info@flamingotours.dk.
Vælg dato og lufthavn Vælg både afrejsedato og lufthavn i formularen. Dit tilbud vil blive baseret på disse valg.
Modtag personligt tilbud Vi opsætter og sender dig et helt uforpligtende tilbud, normalt inden for én hverdag.
Se flyplan og skræddersy I dit personlige tilbud kan du se rejseplanen, tilkøbsmuligheder, vigtig information og skræddersy rejsen med vores rejsekonsulent.
Godkend og bestil Når I er tilfredse, accepterer I rejsen fra jeres personlige tilbud, hvor I også finder depositumsbeløbet.
Rejsen venter! Vi sørger for at holde jer opdateret om eventuelle tidsændringer.

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse fra Danmark

I dag rejser I fra Danmark til Phuket med mellemlanding(er) undervejs.

På turen har I god tid til at slappe af, læse en bog, se en film eller blot hvile øjnene, så I er friske og veludhvilede, når I lander i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Thailand

I ankommer til Phuket efter en forhåbentlig behagelig rejse og bliver modtaget af jeres private chauffør, som kører jer direkte til hotellet i Khao Lak. Køreturen tager cirka 1-1½ time.

Afhængig af hvornår I ankommer, kan I slappe af på hotellet, lade børnene lege i poolen, gå på opdagelse i området eller blot gå i seng, så I er klar til at nyde dagen i morgen.

Inkluderet hotel
Apsara Beachfront Resort & Villa 4
Tilkøbsture
3 nætter i Bangkok
Dag 3-6:

Strandferie i Khao Lak

De næste dage har I god tid til at nyde de vidunderlige omgivelser i hyggelige og autentiske Khao Lak.

Khao Lak er relativt rolig i forhold til mange andre stranddestinationer i Thailand, og her er en skøn, afslappet stemning. Det er derfor et perfekt sted at starte jeres ferie i Thailand.

I bor på et dejligt, familievenligt hotel med lækre swimmingpools, gode restauranter, rummelige familieværelser og en skøn beliggenhed direkte ved den dejlige sandstrand.

Khao Lak er netop kendt for sine lange, gyldne sandstrande med azurblåt vand til den ene side og frodig jungle til den anden, og langs stranden findes masser af dejlige hoteller, som ligger mellem de svajende palmer med så god afstand, at stranden sjældent føles overrendt.

Her findes også et fint udvalg af restauranter, barer og enkelte butikker samt et væld af udflugtsmuligheder.

Der er for eksempel ikke langt til Similan-øerne, som byder på noget af det mest fantastiske dykning og snorkling i hele Thailand. Her kan I være heldige at opleve både havskildpadder, rokker, revhajer og et væld af fisk i alle regnbuens farver.

Inkluderet hotel
Apsara Beachfront Resort & Villa 4
Morgenmad
Tilkøbsture
Snorkling og ø-hop ved Similan-øerne
Madlavningskursus i Khao Lak
Elephant Sanctuary & Bamboo Rafting
Dag 7:

Jungleeventyr i Khao Sok Nationalpark

Efter morgenmaden bliver I hentet af jeres private chauffør, som kører jer til frodige Khao Sok Nationalpark. Her har I resten af dagen på egen hånd med mulighed for at tilkøbe spændende udflugter på hotellet.

I kan for eksempel sejle i kano eller rivertube ned ad floden, mudderbade med en elefant, tage på trekkingtur eller forkæle jer selv med et afslappende bad i områdets varme kilder.

I overnatter i en hytte midt i junglen – et fantastisk jungleeventyr for hele familien og en unik mulighed for at opleve Thailands fascinerende natur helt tæt på.

Inkluderet hotel
Hotel Khao Sok & Spa 3
Morgenmad
Dag 8:

Oplevelser på Cheow Lan Lake

I dag rejser I længere ind i junglen og ender på et skønt flydende boutique-resort, som ligger ude i Cheow Lan Lake. Her skal I overnatte i en flydende bungalow – helt tæt på den smukke natur.

I bestemmer selv, hvordan I vil bruge dagen. I kan for eksempel svømme i søen, udforske de billedskønne omgivelser i kajak eller slappe af og spille et spil med udsigt over vandet og de dramatiske klipper.

Sidst på eftermiddagen tager I på en sejltur med longtail-båd, hvor I kan opleve frodige Khao Sok Nationalpark fra vandsiden – og måske I også er heldige at opleve noget af det vilde dyreliv, som findes i nationalparken.

Efter sejlturen spiser I aftensmad og har resten af aftenen på egen hånd, indtil I falder i søvn til lyden af junglens insekter og vandet, som roligt skvulper under bungalowen.

Inden I rejser fra hotellet i Khao Sok, pakker I en rygsæk med de ting, I har brug for på det flydende resort, så I ikke skal slæbe al jeres bagage med ud på søen.

Inkluderet hotel
Panvaree The Greenery 3
Helpension
Dag 9:

Turen går til Phuket

Er I morgenfriske, er der mulighed for at tage på endnu en sejltur med longtail-båd inden morgenmaden, og efter morgenmaden er der god tid til at slappe af og nyde de fantastiske omgivelser, inden turen går tilbage til fastlandet og strandparadiset Phuket. Køreturen til Phuket tager cirka 3 timer.

Ved ankomst til Phuket har I resten af dagen på egen hånd med mulighed for at bade i hotellets dejlige swimmingpools, gå på opdagelse i området eller måske tage en tur til stranden.

Phuket er Thailands største ø og en af de mest populære ferieøer i hele landet. Her får du alt, hvad du kan drømme om fra lange, gyldne sandstrande med krystalklart vand, fascinerende kalkstensklipper og fantastisk snorkling til fascinerende templer, frodig natur og gode shoppingmuligheder.

Inkluderet hotel
Centara Kata Resort Phuket 4
Morgenmad
Dag 10-13:

Badeferie på Phuket

Kata er et af vores favoritområder på Phuket med nogle af øens smukkeste og mest børnevenlige sandstrande med fint, gyldent sand og roligt, krystalklart vand samt et væld af restauranter, gadekøkkener, butikker, skræddere, massageklinikker og aktivitetsmuligheder.

I bor på et dejligt og meget familievenligt hotel med lækre poolområder, hvor børnene kan bruge timevis på at lege og plaske i vandet.

Kata-området har to vidunderlige strande – Kata Beach og Kata Noi. Kata Beach er den længste og mest besøgte af de to strande med flere restauranter og småbutikker, mens Kata Noi er mindre og har knap så mange faciliteter.

Begge strande har fint, blødt sand og relativt roligt vand i højsæsonen fra november til maj. Strandene er derfor ideelle for familier med børn, som gerne vil bade og lege i det dejlige havvand. Her kan I nyde livet med sand mellem tæerne, tage en dukkert i havet eller lade jer forkæle med en massage på stranden.

Ved Kata Noi findes desuden et rev, hvor I kan snorkle og opleve farverige, tropiske fisk. Vil I opleve endnu mere af Thailands fascinerende undervandsliv, kan I nemt tage en udflugt til James Bond Island, Phi Phi-øerne eller små, ubeboede øer med smukke koralrev og fantastisk snorkling.

Inkluderet hotel
Centara Kata Resort Phuket 4
Morgenmad
Tilkøbsture
Snorkeludflugt til Koh Ha og Koh Rok
Ziplining i Phuket
Ø-hop til 3 små paradisøer
Phuket Elephant Sanctuary
Dag 14:

Hjemrejsen begynder

I dag er det tid til at tage afsked med vidunderlige Thailand og begynde hjemrejsen. Jeres private chauffør henter jer og kører jer til lufthavnen, så I er der i god tid inden hjemrejse.

Med jer har I forhåbentlig en masse dejlige minder fra en fantastisk og oplevelsesrig familieferie i Thailand.

Afhængig af flyrejseplanen kan I på grund af tidsforskellen ankomme til Danmark allerede samme aften.

Tilkøbsture
3 nætter i Bangkok
Dag 15:

Ankomst til Danmark

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 12 nætter i Thailand
 • Privat bil med engelsktalende chauffør
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 deltagere
 • Trippelværelse ved 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn under 12 år
 • Familieværelse eller connecting rooms ved 2 voksne og 2 børn eller 3 voksne og 1 barn under 12 år
 • To dobbeltværelser ved 4 voksne
 • Børnerabatten er gældende ved minimum to fuldt betalende voksne på værelset
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Se grupperabat og fordele i tilbudet!
Få et uforpligtende tilbud med pris og rejseplan

Andre rejser til Thailand

 • 5 nætter i Khao Lak
 • 2 nætter i Khao Sok Nationalpark
 • 5 nætter i Krabi
 • Dejlige strande og fantastisk snorkling
 • Overnatning i flydende bungalow i junglen
 • Privat transfer
Inkluderet i prisen
 • 15 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
14.995 kr.
Læs mere
 • 5 nætter på Koh Samui
 • 4 nætter på Koh Tao
 • 4 nætter på Koh Phangan
 • Perfekt til sommerferie
 • Lækre hoteller
 • Fantastisk snorkling
 • Privat transfer
Inkluderet i prisen
 • 16 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
15.495 kr.
Læs mere
 • Børnerabat: 10.000 kr.
 • 4 nætter på Koh Tao
 • 4 nætter på Koh Phangan
 • 5 nætter på Koh Samui
 • Lækre hoteller med familieværelser
 • Fantastisk snorkling
 • Privat transfer
Inkluderet i prisen
 • 16 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
17.995 kr.
Læs mere