Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 15.495 kr.
16 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Ø-hop: Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan

Ø-hop giver dig mulighed for at opleve alt det bedste, og på denne rejse til Siambugten oplever du hele tre forskellige øer – Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan.

 

Koh Samui er den største af øerne i Siambugten og byder på en god blanding af smukke sandstrande, frodig regnskov, hellige templer og buddha-figurer samt et væld af restauranter, butikker, skræddere og markeder.

 

Koh Tao er den mindste og mest paradisiske af de tre øer med masser af hyggelig ø-stemning. Øen er et sandt paradis for dig, som elsker at tilbringe dagene ved stranden eller udforske det farverige liv under havoverfladen med dykkermaske eller snorkel.

 

På Koh Phangan finder du både vidunderlige paradisstrande med fint, hvidt sand og krystalklart vand samt frodig jungle med smukke vandfald og rig mulighed for vandreture.

 

Højdepunkter

 • Ø-hop til tre eksotiske øer
 • 5 nætter på Koh Samui
 • 4 nætter på Koh Tao
 • 4 nætter på Koh Phangan
 • Oplev Thailand på egen hånd
 • Fantastisk snorkling
 • Mange udflugtsmuligheder
 • Privat, engelsktalende chauffør

 

Hvis du har andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker.

Vi anbefaler især dette ø-hop i perioden februar til oktober, hvor vejret normalt er varmt og relativt tørt i området omkring Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan. Turen er derfor ideel, hvis du gerne vil holde sommerferie i Thailand.

Hvis du er på udkig efter en varm vinterferie i Thailand, anbefaler vi i stedet turen 'Ø-hop: Koh Lanta og Phi Phi'.

Thailand

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse fra Danmark

I dag starter eventyret, når du rejser fra Danmark til Koh Samui med mellemlanding(er) undervejs.

På turen er der god tid til at slappe af, se en film, læse en bog eller bare hvile øjnene, så du er frisk til alt det, der venter, når du lander i Thailand i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Koh Samui

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer du til lufthavnen på Koh Samui. Her står din private chauffør klar til at tage imod dig og køre dig videre til dit hotel.

Resten af dagen kan du slappe af på hotellet eller gå på opdagelse i nærområdet, hvis du har overskud til det. Det kan være en god ide at forsøge at holde dig vågen, indtil det bliver aften i Thailand, så du hurtigst muligt kan vænne dig til den nye tidszone.

Inkluderet hotel
Outrigger Koh Samui Beach Resort 4
Hotelopgraderinger
Sala Samui Choengmon Beach Resort 5
Amari Koh Samui 5
Tilkøbsture
3 nætter i Bangkok
Dag 3:

Turen går til Koh Tao

Chaufføren henter dig på hotellet og kører dig til havnen, hvorfra du sejler videre mod nord til den lille paradisø Koh Tao. Undervejs er der god mulighed for at nyde den pragtfulde udsigt.

Ved ankomst til Koh Tao bliver du hentet af en chauffør, som kører dig videre til dit hotel. Her checker du ind og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet hotel
Sai Daeng Resort 4
Morgenmad
Dag 4-6:

Koh Tao på egen hånd

På Koh Tao er der rig mulighed for at komme helt ned i gear. Øen er markant mindre og meget mindre besøgt end Koh Samui, som du kommer fra.

Her er helt fantastiske paradisstrande, idylliske bugter og en meget afslappet stemning – og så er Koh Tao kendt som et sandt dykkerparadis med et væld af fantastiske snorkle- og dykkersteder. Er du nybegynder, er det et fantastisk sted at lære at dykke, og er du rutineret, kan du blandt andet opleve underjordiske grotter og dykke med hvalhajer. Koh Tao er også et pragtfuldt sted til snorkling blandt smukke koraller og farverige fisk.

Trænger du til en pause fra strand og vand, findes der flere små vandreruter, hvor du kan gå på opdagelse i den skønne natur. De vidunderlige sandstrande og det krystalklare vand er dog uden tvivl hovedattraktionen på Koh Tao, og det er oplagt at bruge dagene her på afslapning på stranden, svømmeture i det turkisblå vand samt snorkle- og dykkereventyr.

Inkluderet hotel
Sai Daeng Resort 4
Morgenmad
Tilkøbsture
Yoga på Koh Tao
Thaiboksning på Koh Tao
Snorkling ved Koh Tao og Koh Nang Yuan
Crossfit kursus på Koh Tao
Vandretur på Koh Tao
Dag 7:

Videre til Koh Phangan

Efter nogle vidunderlige dage på idylliske Koh Tao, er det tid til at rejse videre. Du bliver hentet på hotellet og kørt til havnen, hvorfra du sejler videre til paradisøen Koh Phangan.

Ved ankomst til Koh Phangan står en chauffør klar til at tage imod dig og køre dig til dit hotel. Her checker du ind og kan nyde resten af dagen med afslapning på stranden, en dukkert i poolen eller med at gå på opdagelse i området.

Inkluderet hotel
Buri Rasa Koh Phangan 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Santhiya Koh Phangan Resort & Spa 5
Princess Paradise 4
Dag 8-10:

Afslapning og oplevelser på Koh Phangan

Glæd dig til nogle dejlige dage på paradisøen Koh Phangan, som ligger mellem uberørte Koh Tao og livlige Koh Samui. Øen er verdenskendt for sine fuldmånefester, hvor hundredvis af backpackere samles på Haad Rin-stranden, men byder på så meget andet og mere end fester.

På Koh Phangan findes et væld af smukke strande med fint, hvidt sand og krystalklart vand samt farverige koraller, som kan udforskes med snorkel. Især på den nordlige del af øen er der fuldstændig fred og ro. Her kan du tilbringe lange, dovne dage ved de skønne sandstrande og spise friskfanget fisk og skaldyr med fødderne begravet i det bløde strandsand.

Er du til vandreture, er der rig mulighed for at gå på opdagelse og opleve frodig regnskov, idylliske vandfald, store klipper og grønne kokosplantager. Du kan også leje en motorcykel og udforske den frodige ø på egen hånd.

Inkluderet hotel
Buri Rasa Koh Phangan 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Santhiya Koh Phangan Resort & Spa 5
Princess Paradise 4
Tilkøbsture
Yoga på Koh Phangan
Thaiboksning på Koh Phangan
Speedbådstur til Koh Tao og Koh Nang Yuan
Vandretur til Bottle Beach udsigtspunkt
Dag 11:

Tilbage til Koh Samui

I dag sejler du tilbage til Koh Samui, hvor chaufføren står klar til at tage imod dig og køre dig videre til dit hotel.

Glæd dig til nogle dejlige dage på Thailands næststørste ø, som med sine smukke sandstrande og krystalklare vand danner den perfekte ramme om en afslappende badeferie. Her er også gode shoppemuligheder samt frodig natur, idylliske vandfald og smukke templer, som blot venter på at blive udforsket.

Inkluderet hotel
Outrigger Koh Samui Beach Resort 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Sala Samui Choengmon Beach Resort 5
Amari Koh Samui 5
Dag 12-14:

Badeferie på Koh Samui

Koh Samui er kendt for sin hyggelige stemning, sin overflod af dejlige sandstrande og sine mange restauranter og butikker. Vores gæster bor normalt på østkysten, hvor du finder de smukkeste, lyse strande ved områderne Chaweng, Lamai og Choengmon.

Chaweng Beach er øens længste og mest populære strand med fint, lyst sand, roligt vand og mulighed for masser af vandsportsaktiviteter. Her findes også et væld af restauranter, butikker, skræddere, gademarkeder, strandbarer og dykkercentre. Området er ideelt for dig, som drømmer om lækre hoteller og masser af aktivitetsmuligheder lige uden for døren.

Lamai Beach, som ligger cirka 30 minutters kørsel syd for Chaweng, er den næstmest populære strand på Koh Samui, og lige som ved Chaweng Beach finder du her fint, lyst sand og roligt, turkisblåt vand, som er perfekt at bade i. Her er dog knap så mange mennesker, og stemningen er generelt mere rolig, hvorfor området er meget populært blandt såvel børnefamilier som voksne, som foretrækker fred og ro. Ved Lamai Beach findes dog stadig et fint udvalg af butikker, barer, hyggelige strandrestauranter og madboder, hvor du kan opleve den lokale madkultur.

Choengmon Beach byder lige som de to andre områder på fantastisk smukke strande og indbydende, turkisblåt havvand, men er markant mere roligt end de to andre og er derfor perfekt, hvis du drømmer om masser af afslapning og idyl. Choengmon Beach er også meget populært blandt bryllupsrejsende.

Vil du opleve mere af Koh Samui, anbefaler vi at besøge charmerende Fisherman’s Village i nord. Den lille by har en hyggelig gågade med et pænt udvalg af restauranter, caféer og små butikker samt et ugentligt natmarked, som uden tvivl er et besøg værd. Her kan du finde alt fra eksotiske frugtjuicer til billigt tøj og sjove souvenirs.

Inkluderet hotel
Outrigger Koh Samui Beach Resort 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Sala Samui Choengmon Beach Resort 5
Amari Koh Samui 5
Tilkøbsture
Ang Thong Marine Park
Middagscruise til Koh Som
Jungle-safari på Koh Samui
Ø-hop, snorkling og Pig Beach
Zipline på Koh Samui
Dag 15:

Hjemrejsen begynder

Det er blevet tid til at tage afsked med Thailand efter en dejlig og oplevelsesrig ferie.

Du spiser morgenmad på hotellet, inden chaufføren henter dig og kører dig til lufthavnen i god tid før afrejse. Rejser du tidligt fra Koh Samui, kan det ske, at du ankommer til Danmark allerede samme aften.

Inkluderet hotel
Morgenmad
Tilkøbsture
3 nætter i Bangkok
Dag 16:

Velkommen hjem

I dag ankommer du til Danmark med en masse dejlige minder i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 13 nætter i Thailand
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 deltagere
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!

Andre rejser til Thailand