>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ibis Bangkok Riverside

Ibis Bangkok Riverside er et enkelt og moderne hotel beliggende ved Chao Phraya-floden med en skøn udsigt over floden og byen.

Fra hotellet har du via flodtaxi nem adgang til seværdigheder langs floden, herunder Wat Pho-templet og det populære udendørs shoppingcenter Asiatique, som byder på et væld af restauranter, boder og madmarkeder. Vil du opleve andre dele af Bangkok, kan du tage den gratis shuttlebus til nærmeste skytrain-station, som forbinder dig med resten af den pulserende hovedstad.

Efter en begivenhedsrig dag kan du slappe af ved den skønne, udendørs swimmingpool eller nyde en dejlig middag i hotellets restaurant. Her er også en lille legeplads for de mindste.

På Ibis Bangkok Riverside bor du i pæne og enkelt indrettede værelser med eget badeværelse. Rejser du med børn, er det muligt at opgradere til et familieværelse med køjesenge og plads til to voksne og to børn.