>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Sun Siyam Olhuveli

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Sun Siyam Olhuveli

I hjertet af Maldiverne, omkranset af krystalklart, azurblåt vand og kridhvide sandstrand, finder du smukke Sun Siyam Olhuveli – blot 45 minutter med speedbåd fra lufthavnen i Malé. Resortet er ideelt for dig, som drømmer om at stikke af fra hverdagens stress og komme helt ned i gear i tropiske og luksuriøse omgivelser.

 

Aktiviteter og udflugter
De billedskønne sandstrand og det krystalklare vand er uden tvivl hovedattraktionen på Sun Siyam Olhuveli, og koralrevet ud for resortet byder på uforglemmelige snorkeloplevelser for både store og små.

Skal der ske lidt mere, kan du prøve kræfter med blandt andet tennis, badminton, bordtennis og billard samt et væld af vandsportsaktiviteter som dykning, windsurfing, paddleboard og kajak.

Drømmer du om selvforkælelse, kan du nyde den rolige og idylliske stemning i spaafdelingen eller slappe af i stedets sauna eller jacuzzi. Du kan også bestille en spabehandling i en af de private spapavilloner, der ligger gemt flere steder i den eksotiske have, hvor du kun kan komme til via en privat gangbro. Her er der bl.a. mulighed for parmassage og udendørs blomsterbad.

Rejser du med børn, er der rig mulighed for underholdning med både børnepool, børneklub (3-12 år) og legeplads på resortet.

 

Restauranter og barer
På Sun Siyam Olhuveli er der hele otte spisesteder og fem barer at vælge mellem.

Her kan du få alt, hvad hjertet begærer fra japansk sushi og indiske karryretter over italienske klassikere og grillede bøffer til lokale, maldiviske specialiteter og naturligvis lækker, friskfanget fisk og skaldyr. Alt sammen serveret på indbydende vis i fantastisk smukke omgivelser.

Personalet hjælper også gerne med at arrangere en picnic på stranden, mad ved poolen eller en ”candle-light-dinner” for to under stjernehimlen.

Resortet har desuden fem barer, hvor du kan få drikkevarer i løbet af dagen eller nyde en drink i solnedgangen. Barerne serverer et varierende og bredt udvalg af iskolde øl, sodavand, farverige cocktails, kaffe og meget mere.

Vi gør opmærksom på, at udvalgte restauranter og barer kan være forbeholdt gæster i særlige værelsestyper.

 

Mulighed for all inclusive
Dit ophold på Sun Siyam Olhuveli er som udgangspunkt med helpension. Det betyder, at morgenmad, frokost og aftensmad fra buffet er inkluderet. Foretrækker du a la carte, får du 40 % rabat på udvalgte a la carte-restauranter til frokost og aften (husk at bestille bord på forhånd). Drikkevarer er altid for egen regning med helpension.

Det er muligt at opgradere til all inclusive, og for de fleste vil det godt kunne betale sig, da mad og drikkevarer er dyrt på Maldiverne.

Med all inclusive får du, foruden ovenstående, også drikkevarer fra kl. 10 til 24. Det gælder bl.a. sodavand, juice, fadøl, te, kaffe, husets hvid-, rose- og rødvin, spiritus samt et udvalg af cocktails og mocktails. Derudover fyldes minibaren dagligt op med sodavand og øl uden beregning.

I all inclusive-pakken er der også inkluderet en række aktiviteter, herunder en times lån af kajak og paddleboard dagligt.

Vær opmærksom på, at resortet kan ændre indholdet i all inclusive uden varsel. Aktuelle åbningstider for restauranter og barer samt indhold i all inclusive kan ses her.

Sådan bor du:

På Olhuveli Beach Resort & Spa bor du i lækre værelser, villaer eller suiter med privat balkon eller terrasse. Alle værelser har behagelige senge, wi-fi, safebox, strygejern og -bræt, tv og dvd, aircondition og loftvifte, føntørrer, pudemenu og meget mere forkælelse til dig på din ferie.

50 kvm dobbeltværelse med plads til 2 voksne og 1 barn. Ligger i charmerende, toetagers bygninger direkte ved sandstranden og har privat terrasse eller balkon med udsigt over havet.

64 kvm villa med plads til 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn. Med lækker, privat terrasse og direkte adgang til lagunen.

82 kvm villa med plads til 2-3 personer. Står på pæle direkte i den azurblå lagune og har en skøn terrasse med liggestole, boblebad samt en trappe, som fører direkte ned i det krystalklare vand. Har desuden badeværelse med fritstående badekar.

80 kvm strandvilla med plads til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Villaen er indrettet med delvist udendørs badeværelse samt dobbeltseng, sovesofa og mulighed for en ekstra seng til barn nummer to. Ligger med udsigt over det azurblå hav og har privat terrasse med direkte adgang til stranden.

100 kvm villa med plads til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Villaen er indrettet med dobbeltseng, sovesofa og mulighed for en ekstra seng til barn nummer to. Står på pæle direkte i den azurblå lagune og har en stor solterrasse med liggestole, daybed, bord og stole samt trappe, som fører direkte ned i havet. Har desuden badeværelse med rainshower og badekar.

112 kvm villa med plads til 2-3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Villaen er indrettet med dobbeltseng, sovesofa og mulighed for en ekstra seng til barn nummer to. Står på pæle direkte i den azurblå lagune og har en stor solterrasse med spiseområde, liggestole, daybed, privat pool samt trappe, som fører direkte ned i det rolige hav.

91 kvm stor villa, som ligger helt nede på stranden. Lækker solterrasse med liggestole og bord samt privat pool. Soveværelse med king-size seng og mulighed for ekstra opredning. Udendørs badeværelse med lækkert rainshower. Her er der plads til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.
Maldiverne
Priser & booking
Værelse 1: 2 voksne
Fly, bagage og transfer
Brugeroplysninger
Afgange
Indhent tilbud Gratis, uforpligtende og hurtigt!
Samlet pris for alle rejsende kr.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • Ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer via speedbåd til/fra lufthavnen
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende