>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Summer Island Maldives

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Summer Island Maldives

Summer Island Maldives er et fantastisk resort beliggende på en ø i North Male Atollen – ca. 45 minutter med speedbåd fra lufthavnen i Malé. Drømmer du om et tropisk barfodsparadis, er Summer Island Maldives med sine svajende palmer, hvide sandstrande og azurblåt vand det perfekte sted for dig.

 

Aktiviteter og udflugter
På Summer Island Maldives har du rig mulighed for at slappe af ved den skønne infinity-pool, bade i den smukke lagune eller udforske det krystalklare Indiske Ocean med snorkel eller dykkerudstyr. Du kan også sejle en tur i kano, kajak eller cykelbåd eller prøve kræfter med windsurfing eller stand up paddle.

På land er der desuden mulighed for at træne i fitnessrummet, spille badminton eller lade dig forkæle i wellnessområdet, som byder på dampbad, sauna og et udvalg af massagebehandlinger.

Vil du opleve endnu mere kan du booke en af resortets udflugter, hvor du bl.a. kan besøge en lokal ø og få et indblik i den maldiviske kultur og livsstil, tage på dagsudflugt til hovedstaden Malé, prøve kræfter med big game fishing, komme på sejltur med en traditionel, maldivisk sejlbåd eller tage på picnic på en øde sandbanke. Udvalget af udflugter kan variere og oplyses ved ankomst til resortet.

 

Restauranter og barer
Når du bor på Summer Island Maldives, kan du vælge mellem hele tre restauranter og en hyggelig bar, som byder på et bredt udvalg af drikkevarer fra iskolde øl til farverige cocktails.

Hovedrestauranten på Summer Island Maldives hedder Samuga og byder på en indbydende og varieret buffet med retter fra hele verden. Restauranten har også en live cooking station, hvor du kan følge med i, hvordan din mad bliver tilberedt med de lækreste, friske råvarer.

Den hyggelige bar og a la carte-restaurant Avi, som står på pæle direkte i det azurblå vand, er det perfekte sted at slappe af med en forfriskende cocktail eller et lækkert måltid, mens du nyder solnedgangen, livemusikken og den formidable udsigt over havet.

Summer Island Maldives har også en eksklusiv a la carte-restaurant, Hiya, som står på pæle i vandet. Denne restaurant er kun for gæster, der bor i en af resortets villaer.

Vil du have en helt unik oplevelse, kan du bestille en privat candle light dinner på stranden, hvor du kan nyde en skøn middag direkte under stjernerne med fødderne i det bløde strandsand og bølgernes blide brusen i baggrunden.

Du kan også bestille en bubbly breakfast, hvor du får serveret friskbagte lækkerier, tropiske frugter, kaffe, te og champagne direkte på stranden.

 

Mulighed for all inclusive
Dit ophold på Summer Island Maldives er som udgangspunkt med halvpension – dvs. at morgenmad og aftensmad fra buffeten på Samuga er inkluderet. Det er dog muligt at opgradere til både helpension og all inclusive. For de fleste vil det godt kunne betale sig, da mad og drikkevarer er dyre på Maldiverne.

Bestiller du all inclusive, serveres alle måltider fra buffet i hovedrestauranten Samuga. Bor du i en af resortets villaer, kan du også vælge at spise på den eksklusive overwater-restaurant Hiya. Derudover er eftermiddagskaffe, -te og -snacks inkluderet sammen med drikkevarer (lokale mærker) fra kl. 9 til midnat. Drikkevarer inkluderer bl.a. mineralvand, fadøl, husets vin, spiritus, sodavand og dagens cocktail. Desuden kan du få en gratis snorkleudflugt (udstyr ikke inkluderet).

Vær også opmærksom på, at hotellet kan ændre indholdet i all inclusive uden varsel. Aktuelle åbningstider for restauranter og barer oplyses ved ankomst.

Sådan bor du:

På Summer Island Maldives kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper. Fælles for alle værelserne er, at de er indrettet i lyse farver og udstyret med aircondition, strandhåndklæder, wi-fi, tv og solsenge.

Water villaen ligger på pæle direkte i den azurblå lagune og består af et soveværelse, badeværelse og privat soldæk med solsenge, direkte adgang til havet og en fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean. Soveværelset er udstyret med en king-size seng, og badeværelset har boblebad og separat bruser. Villaen har plads til 2 voksne (børn ikke tilladt).

Garden Rooms er beliggende blandt frodige planter med kort afstand til stranden. Soveværelset indeholder en king-size seng, badeværelset er udstyret med bruser, og værelset har en møbleret terrasse. Her er der plads til 2-3 personer.

Superior Beach-værelserne ligger direkte ned til stranden og har en fantastisk udsigt. Soveværelset har en king-size seng, og det delvist udendørs badeværelse er udstyret med bruser. Værelset har en privat, møbleret terrasse med direkte adgang til stranden. Her er der plads til 2-3 personer.

Dette værelse ligger på 1. sal og er udstyret med king-size seng, badeværelse med bruser samt en hyggelig balkon med en vidunderlig udsigt over palmetræerne og stranden. Her er plads til 2-3 personer.

Premium Beach Villaen er beliggende direkte på stranden og består af et soveværelse med en king-size seng, badeværelse med bruser og en udendørs jacuzzi. Villaen har også en privat terrasse med solsenge. Villaen har plads til 2-3 personer.

Sommerhuset er på 2 etager og har plads til 6 personer. Huset byder på to soveværelser med en king-size seng i hvert samt tre badeværelser med bruser, badekar og boblebad. I huset er der også en dagligstue med siddeområde, Nespressomaskine og snackbar samt balkon med havudsigt og en vidunderlig, møbleret terrasse med privat pool.
Maldiverne
Priser & booking
Værelse 1: 2 voksne
Fly, bagage og transfer
Brugeroplysninger
Afgange
Indhent tilbud Gratis, uforpligtende og hurtigt!
Samlet pris for alle rejsende kr.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • Ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer via speedbåd til/fra lufthavnen
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende