Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra 0 kr.
16 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Historiske Peru med Amazonas

Mærk essensen af Peru på denne fantastiske rejse rundt i det farverige og mytiske land. Fra hovedstaden ”Kongernes by”, Lima, til ”Den hvide by”, Arequipa, rejser du videre op i Andesbjergene og oplever Colca Canyon med de svævende kondorer. 

Du besøger Titicacasøen i 4.000 meters højde og oplever de farverige indianerstammer i området. Herfra tager du videre mod hjertet af det gamle inkarige, byen Cusco, samt Den Hellige Dal, som fører dig mod det sagnomspundne Machu Picchu, et af verdens syv vidundere.

Rejsen afsluttes med fantastiske dyre- og naturoplevelser i Amazonas.

 

Anbefales ikke til børn under 12 år. 

 

Højdepunkter

 • 12 nætters oplevelsesrig rundrejse i Peru
 • 2 nætter i fantastiske Amazonas
 • Lima – oplev byen på kanten af Stillehavet, blandt andet Miraflores-bydelen, San Fransisco-klosteret og det historiske centrum
 • Arequipa – ”Den Hvide By” med Santa Catalina klosterby, smuk arkitektur fra kolonitiden og charmerende bycentrum
 • Colca Canyon – Sydamerikas dybeste kløft, svævende kondorer og betagende landskab
 • Titicacasøen – farverige indianerstammer på Uros og Taquile samt inkaruiner
 • Cusco – inkaernes hovedstad, Santo Domingo-kirken og Saksaywaman-ruinerne
 • Den Hellige Dal – landsbyen Pisac og det imponerende ruinområde Ollantaytambo
 • Machu Picchu – det mytiske og mægtige inkaområde højt oppe i Andesbjergene
 • Amazonfloden – smukke naturoplevelser på floden og i den peruvianske jungle

 

Har du ønsker til programmet, som f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture, eller antal nætter?
Skriv til os, så skræddersyr vi gerne dit program.

Peru

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Udrejse til Peru fra Danmark

Du flyver fra Danmark med morgenflyet og lander i Jorge Chávez International Airport om aftenen lokal tid.

Vores lokale samarbejdspartner kører dig til hotellet, der ligger i den charmerende bydel Miraflores. Undervejs bliver du informeret om programmet de næste dage.

Køretiden fra lufthavnen er ca. 40 minutter.

Inkluderet
Tierra Viva 3
Dag 2:

Lima

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet, hvorefter du tager afsted mod den centrale del af Lima. 

Sammen med grupper fra andre hoteller, skal du nu opleve den historiske del af byen, med de imponerende bygninger fra den spanske kolonitid. Plaza Mayor, som er en af byens smukkeste pladser, ligger omgivet af regeringspaladset og katedralen, der er et af de vigtigste eksempler på arkitektur fra kolonitiden i Peru. 

Det samme gør sig gældende for det smukke San Fransisco-kloster, som er fredet af UNESCO som en del af verdens kulturarv. Klosteret indeholder en af de vigtigste samlinger af kunst fra kolonitiden, og de dystre katakomber under klosteret skal også opleves. 

Du besøger den moderne del af Lima: Bydelen El Olivar de San Isidro, Miraflores og Larcomar. I Miraflores er der blandt andet mulighed for en gåtur langs ”Malecon”, som er betegnelsen for de sammenhængende, frodige parker, som du via brede gangstier kan bevæge dig igennem, mens du nyder den betagende udsigt over Stillehavet.

Inkluderet
Tierra Viva 3
Morgenmad
Dag 3:

Fly til Arequipa og byrundtur

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor turen nu går videre til Arequipa, "Den Hvide By". Ved ankomst i Arequipa bliver du hentet og kørt til hotellet.

Arequipa er Perus andenstørste by og ligger smukt placeret, omgivet af tre store vulkaner. Efter check-in på hotellet, har du tid til at slappe af og gå på opdagelse i byen på egen hånd, før du om eftermiddagen tager på gåtur med en guide rundt i byen.

Her lærer du bl.a. om forskellen på baby alpakauld og almindelig alpakauld, du får historien om de flotte hvide bygninger og oplever et af de livlige lokale markeder med friske grøntsager, kød og frugt. 

Inkluderet
Casa Andina Select 3
Morgenmad
Dag 4:

Colca Canyon

Du bliver hentet tidligt om morgenen og kører mod Colca Canyon gennem et meget betagende landskab.

Undervejs passerer du smukke søer, imponerende vulkaner og flere fantastiske udsigtspunkter, hvor det er muligt at holde pause og nyde udsigten.

Du gør blandt andet holdt ved Pampa Cañahuas, som er hjem for en lang række eksotiske dyr, herunder lamaer, flamingoer, andesørnen og ikke mindst de elegante og sjældne kameldyr vikunjaer.

Fra det højeste punkt på rejsen, 4.800 m oppe, får du det smukkeste udsyn over den peruvianske del af Andesbjergene.

Herfra kører du ned i kløften til den lille, maleriske landsby Chivay, hvor du checker ind på hotellet og har resten af dagen til fri afbenyttelse. Gå f.eks. på opdagelse i byen, forkæl dig selv med en tur i de varme kilder, ”La Calera”, eller slap af på hotellet og nyd udsigten til de unikke omgivelser.

Inkluderet
Casa Andina Standard Colca 3
Morgenmad
Dag 5:

Kondorkrydset og rejse til Titicacasøen

Efter morgenmaden bliver du hentet og starter rundturen, hvor du skal opleve de mest vidunderlige steder i Colca Canyon.

Undervejs gør du holdt i små landsbyer, hvor tiden ser ud til at være gået i stå, og hvor den koloniale arkitektur er imponerende velbevaret.

Du vandrer videre til Colca Canyons absolut bedste udsigtspunkt, ”Mirador Cruz del Condor” – Kondorkrydset, hvor du har en fantastisk udsigt over den 1.200 m dybe kløft. Her får du også en sjælden mulighed for at opleve de majestætiske kondorer, der svæver gennem kløften med et imponerende vingefang på op til 3 meter, som gør den til verdens største flyvende fugl.

Du kører tilbag til Chivay, hvor der er tid til frokost, inden turen går mod Puno, der ligger ca. 6 timers kørsel væk, inklusiv indlagte stop ved udsigtspunkter.

I Puno er der check-in på hotellet – næsten 4.000 m over havets overflade, tæt på Titicacasøen.

Inkluderet
Casa Andina Standard Puno 3
Morgenmad
Dag 6:

De flydende Urosøer og Taquileøen på Titicacasøen

Dagen bruges på at opleve Titicacasøen, der ligger på grænsen mellem Peru og Bolivia, og som er verdens højest beliggende sø. Du bliver hentet om morgenen og sejler fra Puno ud på søen mod de flydende øer, Uros, som er små øer skabt af siv og rødder. På hver ø bor der flere Urosstammer, og de lever som de har gjort de sidste mange hundrede år. Det er fascinerende at få lov til at få et indblik i deres hverdag. De viser stolt deres håndværk frem, som kvinderne bruger de fleste dage på at lave. 

Du fortsætter turen mod den lange klippeø Taquile. Befolkningen på øen er kendt for deres håndværk, som af UNESCO anses for at være det ypperste, ikke bare i Sydamerika, men i hele verden.

På denne ø er det mændene, der strikker, og kvinderne, der karter uldet og væver.

Du får et detaljeret indblik i deres kultur og spiser frokost på en lokal restaurant.

Efter frokosten er der mulighed for at udforske øen lidt mere, inden du sejler tilbage til Puno.

Inkluderet
Casa Andina Standard Puno 3
Halvpension
Dag 7:

Rejse gennem Andesbjergene til Cusco

Dagen bruges på at rejse mod Cusco, der engang var hjertet i inkariget. Du bliver hentet på hotellet og kørt til busterminalen, hvor guiden hjælper dig med at finde bussen. Den behagelige turistbus kører langs med ”Solruten”, hvor du blandt andet skal besøge byen Pucara og stoppe ved ”La Raya”-passet i 4300 meters højde.

Du spiser en lækker, traditionel frokost i byen Sicuani og fortsætter mod inkaruinerne og Wiracocha-templet i Raqchi – et af de største arkæologiske områder relateret til inkariget.

Sidste stop inden ankomsten til Cusco er landsbyen Andahuaylillas, hvor du skal besøge kirken, som på grund af sine imponerende malerier også er kendt som Perus sixtinske kapel.

Ved ankomst til Cusco bliver du hentet på busstationen og kørt til hotellet.

Der er nu tid til at gå en tur i Cusco by og opleve den gode stemning.

Inkluderet
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Halvpension
Dag 8:

Cusco – inkaernes hovedstad

Den første del af dagen er til fri afbenyttelse og kan bruges til at udforske den spændende by, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

I det hele taget anses Cusco for at være en af Sydamerikas mest spændende byer. Oplev livet på Plaza de Armas, hvor også den store, smukke katedral ligger, samt restauranter og cafeer, hvor du kan sætte dig med en forfriskning og nyde omgivelserne.

De smalle, brolagte gader, hvor der dukker små markeder op, er en opdagelsestur værd, og byen har spændende museer, der fortæller levende om byens historie og inkariget.

Om eftermiddagen skal du på en guidet tur til nogle af de vigtigste inkaruiner i Peru. Oplev blandt andet soltemplet Qoricancha, offerpladsen Qenqo, Puca Pucara-ruinerne, vandtemplet Tambomachay og fæstningen Sacsayhuaman med de karakteristiske vægge af store sten sat sammen helt tæt og uden brug af mørtel.

Derefter kører du tilbage til hotellet.

Inkluderet
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Morgenmad
Dag 9:

Den Hellige Dal

Du bliver hentet efter morgenmaden og kører mod Den Hellige Dal, der ligger mellem Cusco og Machu Picchu. Første stop er dog landsbyen Pisac, hvor du kan opleve det store, farverige indianermarked. Hvis du vil have en autentisk souvenir med hjem, er det her, du kan gøre en god handel med de lokale indianere, der forventer, at du prutter om prisen.

Du spiser frokost på en lokal restaurant, inden du rejser videre mod inkafæstningen Ollantaytambo, der under inkariget var den kongelige residens for Kejser Pachacuti. Selve byen er i den grad stadig levende og charmerende, og du kommer til ruinområdet fra byen via en trappe med 200 trin. Heldigvis er udsigten så betagende, at det godt kan undskylde, at du gør holdt flere gange undervejs.

Ved ankomst til Ollantaytambo bliver du fulgt til stationen, hvorefter du tager toget videre mod Aguas Calientes. Nyd den betagende udsigt fra toget med naturen og bjerge på hver side samt hyggelig servering undervejs. Fremme i Aguas Calientes bliver du fulgt til hotellet og kan glæde dig til at stå op til en helt ubeskrivelig oplevelse på Machu Picchu i morgen.

Inkluderet
Tierra Viva Cusco Machu Picchu 4
Halvpension
Dag 10:

Machu Picchu

Efter morgenmaden tager du på heldagstur til ikoniske Machu Picchu. Her vil der være en guidet tur på ca. 2 timer, hvor du oplever de vigtigste hovedområder inklusiv den magiske solsten, Intihuatana, og de tre vinduer.

Herefter er der rig mulighed for selv at udforske det fascinerende område med de imponerende vandingssystemer, bygninger og templer.

Fra Huayna Picchu, som ligger højere end ruinområdet, er der en helt fantastisk udsigt over det mytiske ruinområde og de smukke omgivelser. Der er dog kun adgang for et begrænset antal mennesker om dagen, hvorfor det er nødvendigt at forhåndsbooke hjemmefra. Desuden anbefaler vi, at du er i god form, da turen op er stejl og hård.

Om eftermiddagen tager du tilbage til Aguas Calientes og tager toget tilbage til Ollantaytambo. I Ollantaytambo bliver du  hentet af en chauffør, der kører dig tilbage til Cusco.

Inkluderet
Casa Andina Standard Cusco Plaza 3
Morgenmad
Dag 11:

Cusco - Lima

Du bliver hentet på hotellet i Cusco og kørt til lufthavnen, hvor turen går videre til Lima.
 
Ved ankomst Lima står chaufføren klar til at køre dig til hotellet.

Når du har tjekket ind på hotellet, kan du bruge resten af dagen på afslapning eller måske shopping i Larcomar Mall. Her finder du gode butikker til både ham og hende samt lækre restauranter og flot udsigt udover stranden og bjergene. 

Slap af og nyd dagen, så du er frisk til endnu en spændende og oplevelsesrig dag i morgen.

Inkluderet
Tierra Viva 3
Morgenmad
Dag 12:

Lima - Amazonas

Din guide henter dig tidligt om morgenen og kører dig til lufthavnen, hvorfra flyet til Iquitos går.

Ved ankomst til Iquitos bliver du kørt til havnen, hvor båden står klar til at sejle dig til lodgen i Pacaya Samiriya National Reserve. På vejen kommer du forbi Nauta SapiSapi, hvor du kan opleve blandt andet skildpadder og verdens største ferskvandsfisk, arapaima, i lagunen.

Efter check-in på lodgen, serveres der frokost.

Om eftermiddagen tager du på en gåtur i Restinga Forest, som omgiver lodgen. Her har du mulighed for at opleve den unikke flora og fauna i området, og efter mørkets frembrud leder du - sammen med guiden - efter de karakteristiske og giftige, små frøer, som er kendt for at skifte farve om natten.

Tilbage på lodgen er der tid til aftensmad og afslapning.

Inkluderet
Pacaya Samiria Amazon Lodge 3
Helpension
Dag 13:

Amazonas

Efter morgenmaden skal du ud og udforske Pacaya Samiriya National Reserve.

Hvis du er heldig, kan du måske se lyserøde og grå delfiner, mens du oplever den smukke natur, reservatet har at byde på. Den smukke, blanke sø fanger spejlbilledet af skyerne og vegetationen rundt om søen, så det er ikke for ingenting, at den bliver kaldt ”The forest of mirrors”.

Der findes mange primater og dovendyr i området samt mange forskellige fuglearter, som du kan forsøge at få øje på. Du vil også opleve nogle af de måder, man kan fiske på med de materialer, som blev brugt i gamle dage og stadigvæk bruges af de lokale.

Med i båden er der frokost, som nydes i løbet af dagen.

Efter udflugten i naturreservatet kører du tilbage og besøger et håndværkscenter for kvinder i samfundet San Jorge, der er kendt for sit arbejde med bl.a. naturlige fibre (Chambira) og græskarudskæringer.

Retur på lodgen er der tid til aftensmad, hvorefter guiden inviterer dig til at høre myter og sagnhistorier fra Amazonas.

Inkluderet
Pacaya Samiria Amazon Lodge 3
Helpension
Dag 14:

Amazonas - Lima

Du spiser morgenmad på lodgen, hvorefter du tager ud til et lokalt samfund og oplever deres måde at leve på. Her er det også muligt at prøve at klatre efter aguajefrugt i aguajetræerne, sejle i kano samt prøve at fiske som de lokale.

Når du kommer tilbage på lodgen, kan du nyde frokosten, hvorefter du har lidt tid til at pakke, inden sejlturen tilbage til Iquitos.

Ved ankomst til Iquitos bliver du kørt til lufthavnen og flyver tilbage til Lima, hvor du bliver hentet og kørt til hotellet.

Inkluderet
Tierra Viva 3
Morgenmad
Dag 15:

Hjemrejse til Danmark

Du bliver hentet af chaufføren og kørt til lufthavnen i god tid inden flyet går tilbage til Danmark.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 16:

Velkommen hjem

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 12 nætter på rundrejsen
 • 2 nætter i Amazonas
 • Fly og indkvartering som beskrevet i programmet
 • Afhentning i lufthavnen og transfer til og fra hotellerne
 • Busture nævnt i programmet
 • Alle måltider på turen som beskrevet i programmet
 • Alle ture som beskrevet i programmet
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Dobbeltværelse ved 2 personer, trippelværelse ved 3 personer
 • Afrejsegaranti - rejsen gennemføres uanset deltagerantal

Ikke inkluderet i rejsen

 • Enkeltværelsestillæg
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
M
T
O
T
F
L
S
Gratis, uforpligtende og hurtigt!