Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Dagsudflugt til Nusa Penida (Fra Sanur)

Glæd dig til at opleve Nusa Penidas absolutte højdepunkter på denne dagsudflugt - Kelingking Clift, Broken Beach og Angel’s Billabong. Læs mere her.

Dagsudflugt til Nusa Penida (Fra Sanur)

Bali

Glæd jer til en vidunderlig dagsudflugt til paradisøen Nusa Penida, som ligger øst for Sanur.
 
I bliver hentet på hotellet efter morgenmaden og kører til havnen i Sanur, hvor båden til Nusa Penida venter. Der er ikke nogen permanent bådebro i Sanur, så I går ud til båden gennem det lune havvand.
 
Ved ankomst til Nusa Penida står en chauffør klar til at tage imod jer og køre jer rundt til tre af øens absolutte højdepunkter – Kelingking Clift, Broken Beach og Angel’s Billabong.
 
Kelingking Clift, som er en af hovedattraktionerne på Nusa Penida, er især kendt, fordi klipperne set fra oven har form som en Tyrannosaurus Rex. Fra toppen er der en fantastisk udsigt over den kridhvide sandstrand i bunden, som er omgivet af stejle klipper og turkisblåt vand.
 
Broken Beach er en vidunderlig, lille lagune, som især er kendt for den naturlige klippebue, der omkranser bugten og lader vandet strømme ind og ud fra havet. Her kan du gå en tur rundt om lagunen og nyde den vidunderlige udsigt til det klare vand.
 
Angel’s Billabong beskrives bedst som en naturskabt infinity-pool, som med sine smaragdgrønne nuancer, krystalklare vand og dramatiske klipper er helt unik. Her kan I nyde den fantastiske udsigt, og ved lavvande er det også muligt at bade i den smukke, naturlige pool.

Priser

Pris per person (6 år+)
500 DKK
Turen inkluderer transport, frokost på en lokal restaurant og en flaske vand til turen.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer