>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ekstra Ture

White water rafting gennem junglen på den hellige Ayung-flod er en uforglemmelig oplevelse!

Du bliver hentet på hotellet og kørt til startpunktet for rafting-turen. Her modtager du grundige instruktioner og får udleveret redningsvest, paddel og hjelm.

Herefter starter den cirka to timer lange rafting-tur, som tager dig gennem junglen forbi små landsbyer, betagende natur og smukke vandfald.

Efter rafting-turen er der tid til at skifte tøj, inden en lækker frokost serveres. Denne er inkluderet i prisen.

Herefter bliver du kørt tilbage til hotellet.

 

Praktisk info

Turen er velegnet for alle i normal fysisk form, og børn over 5 år er velkomne.

Der kan foruden guiden være op til seks personer i hver båd.

På båden findes en vandtæt pose/taske, hvor du kan opbevare de ting, som ikke må blive våde.

Husk:

- Sko eller sandaler, som må blive våde

- Tørt tøj

- Lommepenge til drikkevarer og drikkepenge

Læs mere

Besøg den verdensberømte Mason Elephant Park ved landsbyen Taro nord for Ubud og kom helt tæt på de majestætiske elefanter.

Elefantparken har modtaget et guldcertifikat for sit arbejde for at give elefanterne de bedst mulige betingelser i forhold til blandt andet omsorg, mad, levevilkår og sygepleje.

Besøget inkluderer frokost samt en 30 minutters ridetur på ryggen af en elefant.

Både børn og voksne kan få en oplevelse for livet i den hyggelige elefantpark.

Læs mere

Tag på en fantastisk trekkingtur for de morgenfriske og oplev den spektakulære morgenudsigt fra Batur-vulkanen.

Du bliver hentet på hotellet om natten og kørt til en restaurant, hvor du spiser en let morgenmad. Herefter kører du til startpunktet for trekking-turen. Det kan være lidt koldt i starten, så husk at medbringe varmt tøj. Så snart solen står op, tager varmen dog hurtigt over, så det kan være en fordel med flere lag.

Toppen af Mount Batur ligger 1717 m over havets overflade, og turen derop er relativt krævende, men at vandre af sted på en aktiv vulkan i det tidlige morgenmørke er en helt fantastisk oplevelse.

Du ankommer til toppen af Batur-vulkanen efter ca. 2 timer i tide til at opleve den spektakulære solopgang og den fantastiske morgenudsigt over krateret og søen.

På toppen serveres morgenmaden i form af en madpakke, og på vej ned kan du nyde udsigten over det imponerende vulkanske landskab. Tilbage ved foden af Mount Batur kan du tage en dejlig dukkert i de varme swimmingpools ved Batur Natural Hot Springs.

Efter en uforglemmelig oplevelse på Batur-vulkanen går turen tilbage til hotellet i Ubud.

 

Praktisk info:

Turen er velegnet for personer over 12 år, som er i god form.

Vær opmærksom på, at kvaliteten af solopgang og udsigt ikke kan garanteres, da det afhænger af vejret.

Det er muligt at kombinere trekkingturen med for eksempel rafting om eftermiddagen.

Læs mere

En oplevelsesrig heldagsudflugt, hvor du oplever noget af det allerbedste, området omkring Ubud har at byde på.

Højdepunkter

  • Vandtemplet Tirta Empul
  • Kongegravene ved Gunung Kawi
  • Risterrasserne ved Tegalagang
  • Bali Bird Park

 

Turbeskrivelse

Efter en dejlig morgenmad på hotellet kører du til det hellige vandtempel Tirta Empul, som ligger mindre end en times kørsel nord for Ubud.

Templet er det niende helligste tempel på Bali og er bygget omkring en naturlig kilde, hvis krystalklare vand betragtes som det helligste på Bali. Balinesere fra hele øen valfarter derfor til templet for at deltage i renselsesceremonier.

For turister er det også muligt at få lov at bade i det hellige vand inde i tempelkomplekset.

Dernæst går turen videre til de fascinerende kongegrave ved tempelkomplekset Gunung Kawi, som er et af de ældste på Bali og består af ti smukke templer hugget ind i klippevæggen. For at komme ned til templerne og den hellige Pakerisan-flod, følger du trapperne forbi grønne risterrasser og gennem den frodige regnskov.

Efter besøget ved Gunung Kawi kører du videre til de berømte risterrasser ved Tegalagang, som anses for at være nogle af de mest spektakulære på hele Bali.

Herefter spiser du frokost på en hyggelig, lokal restaurant, hvorefter du kører videre til sidste top på udflugten – Bali Bird Park, som er en vidunderligt smuk park med frodig natur og tusindvis af tropiske fugle.

Sidst på eftermiddagen kører du tilbage til hotellet i Ubud, hvor resten af dagen er til fri afbenyttelse.

Læs mere

Du starter dagen med at køre til Kintamani-højlandet og kan på vejen nyde udsigten til smukke landskaber og små landsbyer.

Fra Kintamani-højlandet er der en formidabel udsigt til den imponerende Batur-vulkan og Lake Batur.

Herefter kører du videre til en krydderi- og kaffeplantage, som er kendt for at producere noget af verdens mest eksklusive og dyre kaffe: Luwak Coffee. Her har du mulighed for at prøvesmage flere af Indonesiens unikke kaffetyper.

Sidste stop på dagens udflugt er den traditionelle landsby Penglipuran, hvor de lokale stadigvæk fører en typisk balinesisk livsstil med alle de regler og ritualer, som hører til. Her får du en fantastisk indsigt i den traditionelle, balinesiske livsstil og hverdag.

Herefter går turen tilbage til hotellet, hvor du har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Læs mere

Oplev det bedste af magiske og mystiske Østbali på en oplevelsesrig heldagsudflugt til modertemplet Besakih, den hellige Agung-vulkan og landsbyen Tenganan.

Første stop på turen er modertemplet Besakih ved den hellige Agung-vulkan. Templet er det største, helligste og vigtigste hindutempel på hele Bali og består af 23 templer, som alle hænger sammen. Her har du god tid til at udforske det imponerende tempelkompleks.

Efter besøget ved Besakih kører du til Rendang, hvor der er tid til frokost (ikke inkluderet), inden turen går videre til landsbyen Tenganan.

Tenganan er en af de ældste landsbyer på Bali, og du kan her opleve den unikke, traditionelle Bali Aga-kultur med dens særlige arkitektur, ritualer og ceremonier.

Herefter går turen tilbage til hotellet.

Læs mere

Vil du helt ind under huden og opleve det "ægte" Bali, som balineserne gør, så er denne udflugt lige noget for dig.

Sammen med en hinduistisk præst beder du en traditionel, balinesisk bøn og modtager en personlig renselsesvelsignelse fra præsten.

Den særlige ceremoni finder sted i præstens tempel i regnskoven ved Tabanan.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at booke denne tur på balinesiske helligdage.

Læs mere

Den bedste måde at opleve Bali er uden tvivl på cykel!

 

Her kan du virkelig opleve, dufte og mærke ”det ægte Bali”, når du cykler forbi frodige rismarker, hindutempler, små landsbyer og smukke landskaber.

 

Det meste af cykelturen går ned af bakke, så alle kan være med, og der er mulighed for både børnecykler og cykelstole.

 

Frokost efter cykelturen er inkluderet, inden turen går tilbage til hotellet.

 

Praktisk info

Vi anbefaler, at børn under 5 år sidder i cykelstol, mens børn fra 5 år kan låne børnecykler og cykle selv.

Er der nogen i gruppen, som ikke kan cykle, er det muligt at følge med i bil.

Læs mere

En tur til Bali Zoo er en fantastisk udflugt for hele familien!

 

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og kørt til fantastiske Bali Zoo, hvor du kan opleve mere end 350 forskellige dyrearter.

 

Balis eneste zoo fungerer som et ”Nature’s Education Centre”, og det venlige personale vil meget gerne vise dig rundt og fortælle om de forskellige arter samt deres arbejde med dyrene.

 

En af hovedattraktionerne – særligt for familiens yngste – er muligheden for at få en ridetur på ryggen af en elefant. Elefanterne i Bali Zoo bliver passet og plejet efter alle kunstens regler, og sæderne, som bruges ved rideturene, er behagelige for både passagerer og elefant.

 

Det daglige program inkluderer desuden fodring af løver, krokodiller og tigere.

 

Efter en skøn dag i Bali Zoo kører du tilbage til hotellet, hvor du har resten af dagen til fri afbenyttelse.

 

Praktisk

Éntre, frokost og 30 minutters elefantridetur er inkluderet i prisen. Børn under 2 år er gratis.

Læs mere

Tag på en guidet vandretur i Bali Nationalpark og oplev den smukke natur og det unikke dyreliv på tæt hold.

Turen varer cirka 2-3 timer, og du bliver ledt gennem den tropiske jungle og regnskov af en engelsktalende guide, som samtidig kan fortælle dig om de planter og dyr, I møder på vejen.

I Bali Nationalpark har du blandt andet mulighed for at opleve leguaner, leoparder, hjorte, vildsvin og langhalede aber samt et væld af tropiske fugle og sommerfugle.

Der er ingen garanti for, hvilke dyr du kommer til at opleve, da der jo er tale om vilde dyr, men guiden gør alt, hvad han kan, for at du skal få en fantastisk oplevelse på din vandretur i Bali Nationalpark.

Turen anbefales ikke for børn under 12 år.

Læs mere

Drømmer du om at opleve det farverige og fascinerende liv under havets overflade? Så er en snorkeltur til Menjangan Island lige noget for dig.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til havnen, hvorfra du sejler til Menjangan Island.

De spektakulære koralrev omkring øen tilbyder dykning og snorkling i absolut verdensklasse med et imponerende mangfoldigt dyreliv. Selv erfarne dykkere bliver ofte overrasket over de mange oplevelser, som venter under havets overflade ved Menjangan Island.

Der er en engelsktalende snorkelguide med på båden, som gerne underviser i teknikker og hjælper med at finde de bedste snorkelsteder.

Efter nogle oplevelsesrige timer i vandet, sejler du tilbage til fastlandet, hvorfra du bliver kørt tilbage til dit hotel.

 

Praktisk:

Turen varer cirka 3-4 timer og gennemføres ved minimum to deltagere.

Transfers, madpakke og snorkeludstyr er inkluderet i prisen. Vi kan dog ikke garantere, at der er snorkeludstyr til børn, hvorfor vi anbefaler, at du medbringer eget snorkeludstyr, hvis du rejser med børn.

Læs mere

Vil du opleve de vilde delfiner ved Lovina, skal du tidligt ud af fjerene. Til gengæld har du mulighed for at få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse.

Kort efter solopgang går du ombord på en lokal båd, som sejler dig ud på det smukke Indiske Ocean, hvor de vilde delfiner begynder at tumle og lege tidligt om morgenen.

Da der er tale om vilde delfiner, som lever frit i havet, kan vi ikke garantere, at de dukker op hver dag. I de fleste tilfælde er der dog gode chancer for at opleve delfinerne ud for Lovinas kyst – nogle gange i store flokke og andre gange kun ganske få.

Efter en hyggelig sejltur bliver du kørt tilbage til hotellet, hvor du kan spise morgenmad.

Turen gennemføres ved minimum to personer og kan eventuelt kombineres med andre udflugter, da du er tidligt tilbage på hotellet.

Læs mere

I denne cooking class med en lokal, balinesisk kok får du et fascinerende indblik i balinesisk kultur og madtraditioner.

 

Du får også mulighed for at lære en masse om eksotiske ingredienser og spændende krydderiblandinger, som er gået i arv gennem generationer.

 

Dagen starter med en tidlig morgentur til det lokale marked for at finde dagens ingredienser. Herefter går turen tilbage til køkkenet, hvor du under kyndig vejledning af en lokal kok lærer at tilberede et lækkert, balinesisk måltid.

 

Praktisk

Cooking class anbefales ikke for børn under 12 år og gennemføres ved minimum 2 deltagere. Udflugten tilbydes ved ophold i Pemuteran og Lovina.

Læs mere

De to udflugter ”Vandretur i Bali Nationalpark” og ”Snorkling ved Menjangan Island” kan nemt kombineres til en fantastisk og oplevelsesrig heldagsudflugt.

Du starter dagen med en spændende vandretur i Bali Nationalpark med mulighed for at opleve det unikke dyreliv, som blandt andet omfatter leguaner, leoparder, vildsvin, aber og et væld af tropiske fugle og sommerfugle.

Dernæst sejler du til Menjangan Island, hvor du får mulighed for at snorkle og udforske det fascinerende liv under havets overflade ved et af Balis absolut bedste snorkle- og dykkersteder.

Med en masse uforglemmelige oplevelser i bagagen vender du tilbage til hotellet og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

 

Praktisk:

Turen gennemføres ved minimum to personer og anbefales ikke for børn under 12 år.

Transfers, engelsktalende guider, madpakke og snorkeludstyr er inkluderet i prisen.

Læs mere

Lær at tilberede et autentisk, balinesisk måltid og bliv meget klogere på balinesisk madlavning med en spændende og lærerig cooking class under dit ophold i Sidemen.

Undervisningen starter om morgenen, og du har hele formiddagen til at tilberede et autentisk måltid under kyndig vejledning fra en balinesisk kok.

Undervejs lærer du en masse om den lokale livsstil, balinesisk kultur og madtraditioner samt de eksotiske ingredienser og krydderier, som bruges i tilberedningen.

Praktisk

En cooking class i Sidemen gennemføres ved minimum 2 personer og inkluderer transfers, undervisning, ingredienser samt frokost.

Anbefales ikke for børn under 12 år.

Læs mere

Se, duft og mærk det autentiske Bali på en skøn cykeltur gennem rismarker og lokale landsbyer.

 

Sammen med en professionel cykelguide tager du på en hyggelig og afslappende cykeltur i området omkring Sidemen. På turen passerer I lokale landsbyer, små templer og frodige rismarker – en fantastisk måde at opleve det ”ægte” Bali.

 

Undervejs kan du også se frem til en overdådig, lokal frokost.

 

Praktisk

Turen køres i et roligt tempo og er velegnet for alle, som kan cykle.

 

Cykelturen gennemføres ved minimum 2 personer og inkluderer transfers, cykelleje, cykeltur samt frokost.

Læs mere

Tag på en adrenalinfyldt white water rafting på den hellige Unda River i det smukke, østlige Bali nær Sidemen og få en oplevelse for livet.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til startpunktet for rafting-turen. Her modtager du grundige instruktioner og får udleveret redningsvest, paddel og hjelm.

Herefter starter den cirka to timer lange white water rafting på Unda-floden forbi små landsbyer, betagende natur og smukke vandfald.

Efter rafting-turen er der tid til at skifte tøj, inden en overdådig frokost serveres.

Herefter bliver du kørt tilbage til hotellet.

Praktisk

Turen er velegnet for alle i normal fysisk form, som kan svømme, men anbefales ikke for børn under 12 år.

Der kan foruden guiden være op til seks personer i hver båd.

På båden findes en vandtæt pose/taske, hvor du kan opbevare de ting, som ikke må blive våde.

Husk:

- Sko eller sandaler, som må blive våde

- Tørt tøj

- Lommepenge til drikkevarer og drikkepenge

Læs mere

På denne heldagsudflugt kan du se frem til at opleve nogle af de største attraktioner i hjertet af Bali.

 

Første stop på turen er de spektakulære Gitgit-vandfald, som er blandt de smukkeste og meste berømte vandfald på Bali.

 

Herefter går turen videre til Bedugul-højlandet i det centrale Bali, hvor du gør holdt ved et udsigtspunkt for at opleve de berømte tvillingesøer Tamblingan og Buyan. Efter at have nydt udsigten kører du ned til Lake Tamblingan, som ligger omgivet af tropisk regnskov. Her kan du se frem til en hyggelig sejltur i en traditionel trækano.

 

Efter en hyggelig picnic går turen videre til Lake Bratan, hvor du kan glæde dig til at opleve det ikoniske Ulun Danu Temple. Templet er et af de mest fotograferede på Bali og ser nærmest ud som om det flyder i den smukke Bratan-sø.

 

Herefter kører du tilbage til dit hotel i Lovina, hvor du har aftenen til fri afbenyttelse.

 

Praktisk

Turen gennemføres ved minimum 2 personer og inkluderer transport, guide, madpakke, kanotur samt alle entreer.

Læs mere

Glæd dig til en oplevelsesrig udflugt, hvor du kommer til at opleve smuk natur og hellige templer i det magiske, nordlige Bali.

 

På en trekkingtur gennem junglen oplever du blandt andet det hellige vandtempel Tirta Kuning samt hele fire spektakulære vandfald. Et af dem er det hellige Banyumala-vandfald, hvor du får mulighed for at tage en svømmetur i den naturlige pool med udsigt til den frodige jungle – en helt fantastisk oplevelse.

 

Efter trekket serveres en lækker frokost med lokale retter.

 

Praktisk

Turen gennemføres ved minimum 2 personer, og forudsat at vejret tillader det. Anbefales ikke for børn under 12 år.

Udflugten inkluderer transport, professionel trekking-guide, madpakke samt alle entreer.

Læs mere

Tag på en oplevelsesrig dagsudflugt i det østlige Bali og oplev endnu mere af mystiske Østbali.

Turen starter med et besøg ved det berømte Tirta Gangga Water Palace – et tidligere, balinesisk kongepalads med en fascinerende labyrint af vandbassiner og springvand omgivet af frodige haver, imponerende stenudskæringer og statuer.

Dernæst går turen videre til saltminerne ved Kusamba, hvor du får et indblik i, hvordan de lokale stadigvæk udvinder salt fra havet.

Til sidst kører du til den hellige Goa Lawah Bat Cave, som blev bygget i det 11. århundrede. Templet er et af de helligste og smukkeste på øen og besøges dagligt af hinduistiske pilgrimme fra hele Bali.

Turen gennemføres ved minimum 2 personer.

Læs mere

Se, duft og mærk det autentiske Bali på en skøn cykeltur gennem rismarker og lokale landsbyer.

I løbet af cykelturen, som er velegnet for alle uanset alder og fysisk form, får du et unikt indblik i de lokales liv og dagligdag i de små, hinduistiske landsbyer.

Du oplever også dekorative risterrasser og smukke landskaber samt mindesmærket for I Gusti Ngurah Rai – en lokal nationalhelt, som har givet navn til øens lufthavn.

Cykelturen ender ved den hellige muskatnøddeskov i Sangeh, hvor du kan opleve de overraskende velopdragne aber, inden turen går tilbage til hotellet.

Frokost, guide, udstyr samt transfer til og fra hotellet er inkluderet.

Læs mere

På dette madlavningskursus får du et fascinerende indblik i balinesisk kultur og madtraditioner. Du får også mulighed for at lære en masse om eksotiske ingredienser og spændende krydderiblandinger, som er gået i arv gennem generationer.

Madlavningskurset tilbydes to gange dagligt, og vælger du morgenkurset, inkluderer det en tur til det lokale marked for at finde dagens ingredienser. Herefter går turen tilbage til køkkenet i den hyggelige landsby Laplapan, hvor du under kyndig vejledning af en lokal kok lærer at tilberede et lækkert, balinesisk måltid.

Praktisk

Madlavningskurset i Ubud gennemføres ved minimum 2 personer og inkluderer transfers, undervisning, ingredienser samt frokost.

Læs mere

Se, duft og mærk det autentiske Bali på en skøn 2-3 timers vandretur med lokal guide i idylliske Sidemen.

Området er kendt for sin spektakulære natur med frodige skove, endeløse risterrasser, maleriske landsbyer og ikke mindst den majestætiske Agung-vulkan.

Husk gode sko og glæd dig til en vidunderlig trekking-tur i det smukke, østlige Bali.

Læs mere