>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ekstra Ture

White water rafting gennem junglen på den hellige Ayung-flod er en uforglemmelig oplevelse!

Du bliver hentet på hotellet og kørt til startpunktet for rafting-turen. Her modtager du grundige instruktioner og får udleveret redningsvest, paddel og hjelm.

Herefter starter den cirka to timer lange rafting-tur, som tager dig gennem junglen forbi små landsbyer, betagende natur og smukke vandfald.

Efter rafting-turen er der tid til at skifte tøj, inden en lækker frokost serveres. Denne er inkluderet i prisen.

Herefter bliver du kørt tilbage til hotellet.

 

Praktisk info

Turen er velegnet for alle i normal fysisk form, og børn over 5 år er velkomne.

Der kan foruden guiden være op til fem personer i hver båd.

På båden findes en vandtæt pose/taske, hvor du kan opbevare de ting, som ikke må blive våde.

Husk:

- Sko eller sandaler, som må blive våde

- Tørt tøj

- Lommepenge til drikkevarer og drikkepenge

Læs mere

Besøg den verdensberømte Mason Elephant Park ved landsbyen Taro nord for Ubud og kom helt tæt på de majestætiske elefanter, som lever i parken.

Elefantparken har modtaget et guldcertifikat for sit arbejde for at give elefanterne de bedst mulige betingelser i forhold til blandt andet omsorg, mad, levevilkår og sygepleje.

Her kan du blandt andet prøve at håndfodre eller vaske en elefant. Det er også muligt at få en ridetur eller blot observere de smukke kæmper, mens de bader i søen. De fleste aktiviteter er mod ekstra betaling og bestilles direkte i parken.

Besøget inkluderer transfer til og fra parken, frokost samt et Elephant Education Show, hvor du kan blive meget klogere på de majestætiske elefanter.

Både børn og voksne kan få en oplevelse for livet i den hyggelige elefantpark.

Læs mere

Tag på en fantastisk trekkingtur for de morgenfriske og oplev den spektakulære morgenudsigt fra Batur-vulkanen.

Du bliver hentet på hotellet om natten og kørt til en restaurant, hvor du spiser en let morgenmad. Herefter kører du til startpunktet for trekking-turen. Det kan være lidt koldt i starten, så husk at medbringe varmt tøj. Så snart solen står op, tager varmen dog hurtigt over, så det kan være en fordel med flere lag.

Toppen af Mount Batur ligger 1717 m over havets overflade, og turen derop er relativt krævende, men at vandre af sted på en aktiv vulkan i det tidlige morgenmørke er en helt fantastisk oplevelse.

Du ankommer til toppen af Batur-vulkanen efter ca. 2 timer i tide til at opleve den spektakulære solopgang og den fantastiske morgenudsigt over krateret og søen.

På toppen serveres morgenmaden i form af en madpakke, og på vej ned kan du nyde udsigten over det imponerende vulkanske landskab. Tilbage ved foden af Mount Batur kan du tage en dejlig dukkert i de varme swimmingpools ved Batur Natural Hot Springs.

Efter en uforglemmelig oplevelse på Batur-vulkanen går turen tilbage til hotellet i Ubud.

 

Praktisk info:

Turen er velegnet for personer over 12 år, som er i god form.

Vær opmærksom på, at kvaliteten af solopgang og udsigt ikke kan garanteres, da det afhænger af vejret.

Det er muligt at kombinere trekkingturen med for eksempel rafting om eftermiddagen.

Læs mere

En tur til Bali Zoo er en fantastisk udflugt for hele familien!

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og kørt til fantastiske Bali Zoo, hvor du kan opleve mere end 350 forskellige dyrearter.

Balis eneste zoo fungerer som et ”Nature’s Education Centre”, og det venlige personale vil meget gerne vise dig rundt og fortælle om de forskellige arter samt deres arbejde med dyrene.

En af hovedattraktionerne – særligt for familiens yngste – er de fascinerende elefanter, og det er både muligt at prøve at fodre de majestætiske dyr eller få en ridetur på ryggen af en elefant (bør tilkøbes på forhånd). Elefanterne i Bali Zoo bliver passet og plejet efter alle kunstens regler, og sæderne, som bruges ved rideturene, er behagelige for både passagerer og elefant.

Det daglige program inkluderer desuden fodring af for eksempel løver, krokodiller og tigere.

Efter nogle skønne timer i Bali Zoo kører du tilbage til hotellet, hvor du har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Praktisk

Éntre og op til 4 timer i Bali Zoo er inkluderet i prisen. Børn under 2 år er gratis.

Læs mere

Tag på en guidet vandretur i Bali Nationalpark og oplev den smukke natur og det unikke dyreliv på tæt hold.

Turen varer cirka 2-3 timer, og du bliver ledt gennem den tropiske jungle og regnskov af en engelsktalende guide, som samtidig kan fortælle dig om de planter og dyr, I møder på vejen.

I Bali Nationalpark har du blandt andet mulighed for at opleve leguaner, leoparder, hjorte, vildsvin og langhalede aber samt et væld af tropiske fugle og sommerfugle.

Der er ingen garanti for, hvilke dyr du kommer til at opleve, da der jo er tale om vilde dyr, men guiden gør alt, hvad han kan, for at du skal få en fantastisk oplevelse på din vandretur i Bali Nationalpark.

Læs mere

Drømmer du om at opleve det farverige og fascinerende liv under havets overflade? Så er en snorkeltur til Menjangan Island lige noget for dig.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til havnen, hvorfra du sejler til Menjangan Island.

De spektakulære koralrev omkring øen tilbyder dykning og snorkling i absolut verdensklasse med et imponerende mangfoldigt dyreliv. Selv erfarne dykkere bliver ofte overrasket over de mange oplevelser, som venter under havets overflade ved Menjangan Island.

Der er en engelsktalende snorkelguide med på båden, som gerne underviser i teknikker og hjælper med at finde de bedste snorkelsteder.

Efter nogle oplevelsesrige timer i vandet, sejler du tilbage til fastlandet, hvorfra du bliver kørt tilbage til dit hotel.

 

Praktisk:

Turen varer cirka 3-4 timer og gennemføres ved minimum to deltagere.

Transfers, madpakke og snorkeludstyr er inkluderet i prisen. Vi kan dog ikke garantere, at der er snorkeludstyr til børn, hvorfor vi anbefaler, at du medbringer eget snorkeludstyr, hvis du rejser med børn.

Læs mere

Vil du opleve de vilde delfiner ved Lovina, skal du tidligt ud af fjerene. Til gengæld har du mulighed for at få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse.

Kort efter solopgang går du ombord på en lokal båd, som sejler dig ud på det smukke Indiske Ocean, hvor de vilde delfiner begynder at tumle og lege tidligt om morgenen.

Da der er tale om vilde delfiner, som lever frit i havet, kan vi ikke garantere, at de dukker op hver dag. I de fleste tilfælde er der dog gode chancer for at opleve delfinerne ud for Lovinas kyst – nogle gange i store flokke og andre gange kun ganske få.

Efter en hyggelig sejltur bliver du kørt tilbage til hotellet, hvor du kan spise morgenmad.

Turen gennemføres ved minimum to personer og kan eventuelt kombineres med andre udflugter, da du er tidligt tilbage på hotellet.

Læs mere

De to udflugter ”Vandretur i Bali Nationalpark” og ”Snorkling ved Menjangan Island” kan nemt kombineres til en fantastisk og oplevelsesrig heldagsudflugt.

Du starter dagen med en spændende vandretur i Bali Nationalpark med mulighed for at opleve det unikke dyreliv, som blandt andet omfatter leguaner, leoparder, vildsvin, aber og et væld af tropiske fugle og sommerfugle.

Dernæst sejler du til Menjangan Island, hvor du får mulighed for at snorkle og udforske det fascinerende liv under havets overflade ved et af Balis absolut bedste snorkle- og dykkersteder.

Med en masse uforglemmelige oplevelser i bagagen vender du tilbage til hotellet og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

 

Praktisk:

Turen gennemføres ved minimum to personer.

Transfers, engelsktalende guider, madpakke og snorkeludstyr er inkluderet i prisen.

Læs mere

Se, duft og mærk det autentiske Bali på en skøn cykeltur gennem rismarker og lokale landsbyer.

I løbet af cykelturen, som er velegnet for alle uanset alder og fysisk form, får du et unikt indblik i de lokales liv og dagligdag i de små, hinduistiske landsbyer.

Du oplever også dekorative risterrasser og smukke landskaber samt mindesmærket for I Gusti Ngurah Rai – en lokal nationalhelt, som har givet navn til øens lufthavn.

Cykelturen ender ved den hellige muskatnøddeskov i Sangeh, hvor du kan opleve de overraskende velopdragne aber, inden turen går tilbage til hotellet.

Frokost, guide, udstyr samt transfer til og fra hotellet er inkluderet. Det er muligt at bestille cykelstol eller børnecykel.

Turen anbefales fra 5 år. Mindre børn kan gratis medbringes på eget ansvar.

Læs mere

På dette madlavningskursus får du et fascinerende indblik i balinesisk kultur og madtraditioner. Du får også mulighed for at lære en masse om eksotiske ingredienser og spændende krydderiblandinger, som er gået i arv gennem generationer.

Madlavningskurset tilbydes to gange dagligt, og vælger du morgenkurset, inkluderer det en tur til det lokale marked for at finde dagens ingredienser. Herefter går turen tilbage til køkkenet i den hyggelige landsby Laplapan, hvor du under kyndig vejledning af en lokal kok lærer at tilberede et lækkert, balinesisk måltid.

Praktisk

Madlavningskurset i Ubud gennemføres ved minimum 2 personer og inkluderer transfers, undervisning, ingredienser samt frokost.

Læs mere

Se, duft og mærk det autentiske Bali på en skøn 2-3 timers vandretur med lokal guide i idylliske Sidemen.

Området er kendt for sin spektakulære natur med frodige skove, endeløse risterrasser, maleriske landsbyer og ikke mindst den majestætiske Agung-vulkan.

Turen starter ved hotellet, og du går både langs asfalterede veje og gennem de idylliske risterrasser, så husk gode sko.

Læs mere

Tag på en adrenalinfyldt white water rafting på Telaga Waja River, som løber fra majestætiske Mount Abang gennem betagende natur, små landsbyer og frodige rismarker i det smukke, østlige Bali nær Sidemen.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til startpunktet for rafting-turen. Her modtager du grundige instruktioner og får udleveret redningsvest, paddel og hjelm.

Herefter starter den cirka to timer lange white water rafting forbi små bambusbroer, klipper, vild regnskov og smukke vandfald. Turen er en oplevelse for livet, uanset om du er begynder eller øvet.

Efter rafting-turen er der tid til at skifte tøj, inden frokosten serveres. Herefter bliver du kørt tilbage til hotellet.

 

Praktisk

Turen er velegnet for alle over 12 år, som kan svømme.

Husk sko eller sandaler, som må blive våde, tørt tøj samt lommepenge til drikkevarer og drikkepenge.

Læs mere

Tag på en oplevelsesrig dagsudflugt og oplev det mystiske Østbali.

Turen starter med et besøg ved det fascinerende Lempuyang-tempel, som blandt de lokale været kendt som et af Balis helligste gennem århundreder. Inden for de seneste år er templet også blevet mere og mere populært blandt turister – særligt på grund af den ikoniske ”gateway to heaven”.

For at komme op til hovedtemplet må du først bestige de 1.700 stejle trappetrin, som er skåret ind i bjerget. Turen er hård, men når du når toppen, belønnes du med en helt formidabel panoramaudsigt over tempelkomplekset, Mount Agung og den smukke natur.

Derefter går turen videre til det berømte Tirta Gangga Water Palace – et tidligere, balinesisk kongepalads med en fascinerende labyrint af vandbassiner og springvand omgivet af frodige haver, imponerende stenudskæringer og statuer.

Læs mere

Glæd jer til en unik oplevelse i verdensberømte og prisvindende Mason Elephant Park, som ligger i frodige omgivelser ved landsbyen Taro nord for Ubud.

Elefantparken er hjem for ca. 30 sumatraelefanter, hvoraf de fleste er truede dyr, som er reddet fra den indonesiske ø Sumatra. Hos Mason Elephant Park, som har modtaget et guldcertifikat for blandt andet dyrevelfærd, får elefanterne den omsorg, mad, sygepleje, motion og mental stimulation, de har brug for. Det betyder også, at der er kommet flere babyelefanter til siden 1997, hvor parken blev etableret.

Dagens højdepunkt vil formentlig være jumbo-badet, hvor I får lov til at spule, vaske, skrubbe og nusse om en af de søde elefanter, som lever i parken.

Resten af tiden kan I nyde de frodige omgivelser, observere de majestætiske elefanter, mens de bader i søen, røre og håndfodre dem og lære meget mere om den legesyge og kritisk truede sumatraelefant.

Et besøg hos Mason Elephant Park er en oplevelse for livet for både børn og voksne.

Læs mere

Glæd jer til en vidunderlig dagsudflugt til paradisøen Nusa Penida, som ligger øst for Sanur.

I bliver hentet på hotellet efter morgenmaden og kører til havnen i Sanur, hvor båden til Nusa Penida venter. Der er ikke nogen permanent bådebro i Sanur, så I går ud til båden gennem det lune havvand.

Ved ankomst til Nusa Penida står en chauffør klar til at tage imod jer og køre jer rundt til tre af øens absolutte højdepunkter – Kelingking Clift, Broken Beach og Angel’s Billabong.

Kelingking Clift, som er en af hovedattraktionerne på Nusa Penida, er især kendt, fordi klipperne set fra oven har form som en Tyrannosaurus Rex. Fra toppen er der en fantastisk udsigt over den kridhvide sandstrand i bunden, som er omgivet af stejle klipper og turkisblåt vand.

Broken Beach er en vidunderlig, lille lagune, som især er kendt for den naturlige klippebue, der omkranser bugten og lader vandet strømme ind og ud fra havet. Her kan du gå en tur rundt om lagunen og nyde den vidunderlige udsigt til det klare vand.

Angel’s Billabong beskrives bedst som en naturskabt infinity-pool, som med sine smaragdgrønne nuancer, krystalklare vand og dramatiske klipper er helt unik. Her kan I nyde den fantastiske udsigt, og ved lavvande er det også muligt at bade i den smukke, naturlige pool.

Turen inkluderer transport, frokost på en lokal restaurant og en flaske vand til turen.

Læs mere

Glæd jer til en skøn dagsudflugt med snorkling og sightseeing ved paradisøen Nusa Penida.

I bliver hentet på hotellet og kørt til havnen i Sanur, hvor båden til Nusa Penida venter. Der er ikke nogen permanent bådebro i Sanur, så I går ud til båden gennem det lune havvand.

Ved ankomst til Nusa Penida tager i på en bådtur til tre af de bedste snorklesteder rundt om øen – Bodong, Sental og SD Point, som alle byder på fantastiske undervandsoplevelser.

Du kan blandt andet være heldig at opleve farverige, tropiske fisk og smukke koraller, dragefisk, muræner, barracudaer, napoleonsfisk kuglefisk, og hvis du er rigtig heldig fredelige hvidtippede revhajer, skildpadder og store rokker.

Efter bådturen står en chauffør klar til at køre jer rundt til tre af øens absolutte højdepunkter – Kelingking Clift, Broken Beach og Angel’s Billabong.

Kelingking Clift, som er en af hovedattraktionerne på Nusa Penida, er især kendt, fordi klipperne set fra oven har form som en Tyrannosaurus Rex. Fra toppen er der en fantastisk udsigt over den kridhvide sandstrand i bunden, som er omgivet af stejle klipper og turkisblåt vand.

Broken Beach er en vidunderlig, lille lagune, som især er kendt for den naturlige klippebue, der omkranser bugten og lader vandet strømme ind og ud fra havet. Her kan du gå en tur rundt om lagunen og nyde den vidunderlige udsigt til det klare vand.

Angel’s Billabong beskrives bedst som en naturskabt infinity-pool, som med sine smaragdgrønne nuancer, krystalklare vand og dramatiske klipper er helt unik. Her kan I nyde den fantastiske udsigt, og ved lavvande er det også muligt at bade i den smukke, naturlige pool.

Turen inkluderer transport, frokost på en lokal restaurant, en flaske vand til turen og snorkeludstyr. Der stilles snorkeludstyr til rådighed for børn fra 9 år og opefter.

Denne tur anbefales især i tørsæsonen, hvor sigtbarheden under vandet er bedst.

Læs mere

Bali Bird Park er en vidunderligt smuk park med frodig natur og tusindvis af tropiske fugle. Parken spiller en vigtig rolle i beskyttelsen af truede dyr i Indonesien og huser mere end 1.300 fugle og 250 fuglearter, herunder 40 truede, indonesiske fuglearter.

Parken er et skønt udflugtsmål for hele familien, og her findes foruden de mange smukke fugle også en 4D-biograf, en reptilpark, en souvenirbutik samt forskellige shows og fodringer.

Inkluderet i turen er transport, entre samt en snack, som normalt består af kaffe/te og kage.

Læs mere

Glæd jer til en hyggelig og meget børnevenlig udflugt, hvor I sejler med glass bottom boat og oplever grønne havskildpadder på nærmeste hold.

Turen starter ved Tanjung Benoa Beach, hvor I går ombord på jeres glass bottom boat og sejler ud fra kysten for at opleve det imponerende undervandslandskab og de tropiske fisk i havet. Medbring gerne lidt brød, så børnene kan fodre fiskene fra båden.

Derefter fortsætter I til Turtle Island Conservation, hvor I kan lære om arbejdet med at beskytte de truede grønne havskildpadder på Bali. Her får I også en unik mulighed for at opleve skildpadderne på helt tæt hold og lære, hvordan man passer og plejer dem – en spændende oplevelse for både børn og voksne.

Turen tager cirka 1 time plus transport fra/til jeres hotel og anbefales primært for børn over 3 år.

Børn under 3 år er velkomne, men er ikke dækket af operatørens forsikring. Der er heller ikke redningsveste til børn under 3 år, hvorfor vi anbefaler at medbringe redningsvest selv til de mindste børn.

Læs mere