Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ekstra Ture

Glæd dig til en naturskøn cykeltur gennem rismarker og små landsbyer, som ikke kan nås med bil.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til landsbyen Kintamani, som ligger nær Batur-vulkanens krater. Her spiser du en let morgenmad med udsigt over Batur-vulkanen og kratersøen. 

I løbet af cykelturen, som primært går ned af bakke ad små, hyggelige veje, oplever du hinduistiske landsbyer og dekorative risterrasser, fascinerende templer og smukke landskaber. Du besøger også et traditionelt, balinesisk hus.

Cykelturen ender i Ubud, hvor du spiser frokost. Herefter køres du tilbage til hotellet.

Læs mere

White water rafting gennem junglen på den hellige Ayung-flod er en uforglemmelig oplevelse!

Du bliver hentet på hotellet og kørt til startpunktet for rafting-turen. Her modtager du grundige instruktioner og får udleveret redningsvest, paddel og hjelm.

Herefter starter den cirka to timer lange rafting-tur, som tager dig gennem junglen forbi små landsbyer, betagende natur og smukke vandfald.

Efter rafting-turen er der tid til at skifte tøj, inden en lækker frokost serveres. Denne er inkluderet i prisen.

Herefter bliver du kørt tilbage til hotellet.

Turen er velegnet for alle i normal fysisk form, og børn over 5 år er velkomne. Der kan foruden guiden være op til fem personer i hver båd. På båden findes en vandtæt pose/taske, hvor du kan opbevare de ting, som ikke må blive våde.

Husk sko eller sandaler, som må blive våde.Tørt tøj og lommepenge til drikkevarer samt drikkepenge.

Læs mere

Besøg den verdensberømte Mason Elephant Park ved landsbyen Taro nord for Ubud og kom helt tæt på de majestætiske elefanter, som lever i parken.

Elefantparken har modtaget et guldcertifikat for sit arbejde for at give elefanterne de bedst mulige betingelser i forhold til blandt andet omsorg, mad, levevilkår og sygepleje.

Her kan du blandt andet prøve at håndfodre eller vaske en elefant. Det er også muligt at få en ridetur eller blot observere de smukke kæmper, mens de bader i søen. De fleste aktiviteter er mod ekstra betaling og bestilles direkte i parken.

Besøget inkluderer transfer til og fra parken, frokost samt et Elephant Education Show, hvor du kan blive meget klogere på de majestætiske elefanter.

Både børn og voksne kan få en oplevelse for livet i den hyggelige elefantpark.

Læs mere

Tag på en fantastisk trekkingtur for de morgenfriske og oplev den spektakulære morgenudsigt fra Batur-vulkanen.

Du bliver hentet på hotellet om natten og kørt til en restaurant, hvor du spiser en let morgenmad. Herefter kører du til startpunktet for trekking-turen. Det kan være lidt koldt i starten, så husk at medbringe varmt tøj. Så snart solen står op, tager varmen dog hurtigt over, så det kan være en fordel med flere lag.

Toppen af Mount Batur ligger 1717 m over havets overflade, og turen derop er relativt krævende, men at vandre af sted på en aktiv vulkan i det tidlige morgenmørke er en helt fantastisk oplevelse.

Du ankommer til toppen af Batur-vulkanen efter ca. 2 timer i tide til at opleve den spektakulære solopgang og den fantastiske morgenudsigt over krateret og søen.

På toppen serveres morgenmaden i form af en madpakke, og på vej ned kan du nyde udsigten over det imponerende vulkanske landskab. Tilbage ved foden af Mount Batur kan du tage en dejlig dukkert i de varme swimmingpools ved Batur Natural Hot Springs.

Efter en uforglemmelig oplevelse på Batur-vulkanen går turen tilbage til hotellet i Ubud.

Turen er velegnet for personer over 12 år, som er i god form. Vær opmærksom på, at kvaliteten af solopgang og udsigt ikke kan garanteres, da det afhænger af vejret. Det er muligt at kombinere trekkingturen med for eksempel rafting om eftermiddagen.

Læs mere

En tur til Bali Zoo er en fantastisk udflugt for hele familien!

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og kørt til fantastiske Bali Zoo, hvor du kan opleve mere end 350 forskellige dyrearter.

Balis eneste zoo fungerer som et ”Nature’s Education Centre”, og det venlige personale vil meget gerne vise dig rundt og fortælle om de forskellige arter samt deres arbejde med dyrene.

En af hovedattraktionerne – særligt for familiens yngste – er de fascinerende elefanter, og det er både muligt at prøve at fodre de majestætiske dyr eller få en ridetur på ryggen af en elefant (bør tilkøbes på forhånd). Elefanterne i Bali Zoo bliver passet og plejet efter alle kunstens regler, og sæderne, som bruges ved rideturene, er behagelige for både passagerer og elefant.

Det daglige program inkluderer desuden fodring af for eksempel løver, krokodiller og tigere.

Efter nogle skønne timer i Bali Zoo kører du tilbage til hotellet, hvor du har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Praktisk

Éntre og op til 4 timer i Bali Zoo er inkluderet i prisen. Børn under 2 år er gratis.

Læs mere

Tag på en guidet vandretur i Bali Nationalpark og oplev den smukke natur og det unikke dyreliv på tæt hold.

Turen varer cirka 2-3 timer, og du bliver ledt gennem den tropiske jungle og regnskov af en engelsktalende guide, som samtidig kan fortælle dig om de planter og dyr, I møder på vejen.

I Bali Nationalpark har du blandt andet mulighed for at opleve leguaner, leoparder, hjorte, vildsvin og langhalede aber samt et væld af tropiske fugle og sommerfugle.

Der er ingen garanti for, hvilke dyr du kommer til at opleve, da der jo er tale om vilde dyr, men guiden gør alt, hvad han kan, for at du skal få en fantastisk oplevelse på din vandretur i Bali Nationalpark.

Læs mere

Drømmer du om at opleve det farverige og fascinerende liv under havets overflade? Så er en snorkeltur til Menjangan Island lige noget for dig.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til havnen, hvorfra du sejler til Menjangan Island.

De spektakulære koralrev omkring øen tilbyder dykning og snorkling i absolut verdensklasse med et imponerende mangfoldigt dyreliv. Selv erfarne dykkere bliver ofte overrasket over de mange oplevelser, som venter under havets overflade ved Menjangan Island. Du kan bl.a. opleve elektriske muslinger, skorpionfisk, søstjerner, ål og nogle store revfisk.

Der er en engelsktalende snorkelguide med på båden, som gerne underviser i teknikker og hjælper med at finde de bedste snorkelsteder.

Efter nogle oplevelsesrige timer i vandet, sejler du tilbage til fastlandet, hvorfra du bliver kørt tilbage til dit hotel.

Turen varer cirka 3-4 timer og gennemføres ved minimum to deltagere. Vær opmærksom på, at priserne er højere i weekender og på helligdage.

Læs mere

Vil du opleve de vilde delfiner ved Lovina, skal du tidligt ud af fjerene. Til gengæld har du mulighed for at få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse.

Kort efter solopgang går du ombord på en lokal båd, som sejler dig ud på det smukke Indiske Ocean, hvor de vilde delfiner begynder at tumle og lege tidligt om morgenen.

Da der er tale om vilde delfiner, som lever frit i havet, kan vi ikke garantere, at de dukker op hver dag. I de fleste tilfælde er der dog gode chancer for at opleve delfinerne ud for Lovinas kyst – nogle gange i store flokke og andre gange kun ganske få.

Efter en hyggelig sejltur bliver du kørt tilbage til hotellet, hvor du kan spise morgenmad.

Turen gennemføres ved minimum to personer og kan eventuelt kombineres med andre udflugter, da du er tidligt tilbage på hotellet.

Læs mere

De to udflugter ”Vandretur i Bali Nationalpark” og ”Snorkling ved Menjangan Island” kan nemt kombineres til en fantastisk og oplevelsesrig heldagsudflugt.

Du starter dagen med en spændende vandretur i Bali Nationalpark med mulighed for at opleve det unikke dyreliv, som blandt andet omfatter leguaner, leoparder, vildsvin, aber og et væld af tropiske fugle og sommerfugle.

Dernæst sejler du til Menjangan Island, hvor du får mulighed for at snorkle og udforske det fascinerende liv under havets overflade ved et af Balis absolut bedste snorkle- og dykkersteder.

Med en masse uforglemmelige oplevelser i bagagen vender du tilbage til hotellet og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Turen gennemføres ved minimum to personer.

Læs mere

Se, duft og mærk det autentiske Bali på en skøn cykeltur gennem rismarker og lokale landsbyer.

I løbet af cykelturen, som er velegnet for alle uanset alder og fysisk form, får du et unikt indblik i de lokales liv og dagligdag i de små, hinduistiske landsbyer.

Du oplever også dekorative risterrasser og smukke landskaber samt mindesmærket for I Gusti Ngurah Rai – en lokal nationalhelt, som har givet navn til øens lufthavn.

Cykelturen ender ved den hellige muskatnøddeskov i Sangeh, hvor du kan opleve de overraskende velopdragne aber, inden turen går tilbage til hotellet.

Turen anbefales fra 5 år. Mindre børn kan gratis medbringes på eget ansvar.

Læs mere

På dette madlavningskursus får du et fascinerende indblik i balinesisk kultur og madtraditioner. Du får også mulighed for at lære en masse om eksotiske ingredienser og spændende krydderiblandinger, som er gået i arv gennem generationer.

Madlavningskurset tilbydes to gange dagligt, og vælger du morgenkurset, inkluderer det en tur til det lokale marked for at finde dagens ingredienser. Herefter går turen tilbage til køkkenet i den hyggelige landsby Laplapan, hvor du under kyndig vejledning af en lokal kok lærer at tilberede et lækkert, balinesisk måltid.

Læs mere

Se, duft og mærk det autentiske Bali på en skøn 2-3 timers vandretur med lokal guide i idylliske Sidemen.

Området er kendt for sin spektakulære natur med frodige skove, endeløse risterrasser, maleriske landsbyer og ikke mindst den majestætiske Agung-vulkan.

Turen starter ved hotellet, og du går både langs asfalterede veje og gennem de idylliske risterrasser, så husk gode sko.

Læs mere

Tag på en adrenalinfyldt white water rafting på Telaga Waja River, som løber fra majestætiske Mount Abang gennem betagende natur, små landsbyer og frodige rismarker i det smukke, østlige Bali nær Sidemen.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til startpunktet for rafting-turen. Her modtager du grundige instruktioner og får udleveret redningsvest, paddel og hjelm.

Herefter starter den cirka to timer lange white water rafting forbi små bambusbroer, klipper, vild regnskov og smukke vandfald. Turen er en oplevelse for livet, uanset om du er begynder eller øvet.

Efter rafting-turen er der tid til at skifte tøj, inden frokosten serveres. Herefter bliver du kørt tilbage til hotellet.

 

Praktisk

Turen er velegnet for alle over 12 år, som kan svømme.

Husk sko eller sandaler, som må blive våde, tørt tøj samt lommepenge til drikkevarer og drikkepenge.

Læs mere

Tag på en oplevelsesrig dagsudflugt og oplev det mystiske Østbali.

Turen starter med et besøg ved det fascinerende Lempuyang-tempel, som blandt de lokale været kendt som et af Balis helligste gennem århundreder. Inden for de seneste år er templet også blevet mere og mere populært blandt turister – særligt på grund af den ikoniske ”gateway to heaven”.

For at komme op til hovedtemplet må du først bestige de 1.700 stejle trappetrin, som er skåret ind i bjerget. Turen er hård, men når du når toppen, belønnes du med en helt formidabel panoramaudsigt over tempelkomplekset, Mount Agung og den smukke natur.

Derefter går turen videre til det berømte Tirta Gangga Water Palace – et tidligere, balinesisk kongepalads med en fascinerende labyrint af vandbassiner og springvand omgivet af frodige haver, imponerende stenudskæringer og statuer.

Læs mere

Glæd jer til en unik oplevelse i verdensberømte og prisvindende Mason Elephant Park, som ligger i frodige omgivelser ved landsbyen Taro nord for Ubud.

Elefantparken er hjem for ca. 30 sumatraelefanter, hvoraf de fleste er truede dyr, som er reddet fra den indonesiske ø Sumatra. Hos Mason Elephant Park, som har modtaget et guldcertifikat for blandt andet dyrevelfærd, får elefanterne den omsorg, mad, sygepleje, motion og mental stimulation, de har brug for. Det betyder også, at der er kommet flere babyelefanter til siden 1997, hvor parken blev etableret.

Dagens højdepunkt vil formentlig være jumbo-badet, hvor I får lov til at spule, vaske, skrubbe og nusse om en af de søde elefanter, som lever i parken.

Resten af tiden kan I nyde de frodige omgivelser, observere de majestætiske elefanter, mens de bader i søen, røre og håndfodre dem og lære meget mere om den legesyge og kritisk truede sumatraelefant.

Et besøg hos Mason Elephant Park er en oplevelse for livet for både børn og voksne.

Læs mere

Glæd jer til en vidunderlig dagsudflugt til paradisøen Nusa Penida, som ligger øst for Sanur.

I bliver hentet på hotellet efter morgenmaden og kører til havnen i Sanur, hvor båden til Nusa Penida venter. Der er ikke nogen permanent bådebro i Sanur, så I går ud til båden gennem det lune havvand.

Ved ankomst til Nusa Penida står en chauffør klar til at tage imod jer og køre jer rundt til tre af øens absolutte højdepunkter – Kelingking Clift, Broken Beach og Angel’s Billabong.

Kelingking Clift, som er en af hovedattraktionerne på Nusa Penida, er især kendt, fordi klipperne set fra oven har form som en Tyrannosaurus Rex. Fra toppen er der en fantastisk udsigt over den kridhvide sandstrand i bunden, som er omgivet af stejle klipper og turkisblåt vand.

Broken Beach er en vidunderlig, lille lagune, som især er kendt for den naturlige klippebue, der omkranser bugten og lader vandet strømme ind og ud fra havet. Her kan du gå en tur rundt om lagunen og nyde den vidunderlige udsigt til det klare vand.

Angel’s Billabong beskrives bedst som en naturskabt infinity-pool, som med sine smaragdgrønne nuancer, krystalklare vand og dramatiske klipper er helt unik. Her kan I nyde den fantastiske udsigt, og ved lavvande er det også muligt at bade i den smukke, naturlige pool.

Læs mere

Glæd jer til en skøn dagsudflugt med snorkling og sightseeing ved paradisøen Nusa Penida.

I bliver hentet på hotellet og kørt til havnen i Sanur, hvor båden til Nusa Penida venter. Der er ikke nogen permanent bådebro i Sanur, så I går ud til båden gennem det lune havvand.

Ved ankomst til Nusa Penida tager i på en bådtur til tre af de bedste snorklesteder rundt om øen – Bodong, Sental og SD Point, som alle byder på fantastiske undervandsoplevelser.

Du kan blandt andet være heldig at opleve farverige, tropiske fisk og smukke koraller, dragefisk, muræner, barracudaer, napoleonsfisk kuglefisk, og hvis du er rigtig heldig fredelige hvidtippede revhajer, skildpadder og store rokker.

Efter bådturen står en chauffør klar til at køre jer rundt til tre af øens absolutte højdepunkter – Kelingking Clift, Broken Beach og Angel’s Billabong.

Kelingking Clift, som er en af hovedattraktionerne på Nusa Penida, er især kendt, fordi klipperne set fra oven har form som en Tyrannosaurus Rex. Fra toppen er der en fantastisk udsigt over den kridhvide sandstrand i bunden, som er omgivet af stejle klipper og turkisblåt vand.

Broken Beach er en vidunderlig, lille lagune, som især er kendt for den naturlige klippebue, der omkranser bugten og lader vandet strømme ind og ud fra havet. Her kan du gå en tur rundt om lagunen og nyde den vidunderlige udsigt til det klare vand.

Angel’s Billabong beskrives bedst som en naturskabt infinity-pool, som med sine smaragdgrønne nuancer, krystalklare vand og dramatiske klipper er helt unik. Her kan I nyde den fantastiske udsigt, og ved lavvande er det også muligt at bade i den smukke, naturlige pool.

Læs mere

Bali Bird Park er en vidunderligt smuk park med frodig natur og tusindvis af tropiske fugle. Parken spiller en vigtig rolle i beskyttelsen af truede dyr i Indonesien og huser mere end 1.300 fugle og 250 fuglearter, herunder 40 truede, indonesiske fuglearter.

Parken er et skønt udflugtsmål for hele familien, og her findes foruden de mange smukke fugle også en 4D-biograf, en reptilpark, en souvenirbutik samt forskellige shows og fodringer.

Inkluderet i turen er transport, entre samt en snack, som normalt består af kaffe/te og kage.

Læs mere

Glæd jer til en hyggelig og meget børnevenlig udflugt, hvor I sejler med glasbundsbåd og oplever grønne havskildpadder på nærmeste hold.

Turen starter ved Tanjung Benoa Beach, hvor I går ombord på jeres glasbundsbåd og sejler ud fra kysten for at opleve det imponerende undervandslandskab og de tropiske fisk i havet. Medbring gerne lidt brød, så børnene kan fodre fiskene fra båden.

Derefter fortsætter I til Turtle Island Conservation, hvor I kan lære om arbejdet med at beskytte de truede grønne havskildpadder på Bali. Her får I også en unik mulighed for at opleve skildpadderne på helt tæt hold og lære, hvordan man passer og plejer dem – en spændende oplevelse for både børn og voksne.

Turen tager cirka 1 time plus transport fra/til jeres hotel og anbefales primært for børn over 3 år.

Børn under 3 år er velkomne, men er ikke dækket af operatørens forsikring. Der er heller ikke redningsveste til børn under 3 år, hvorfor vi anbefaler at medbringe redningsvest selv til de mindste børn.

Læs mere

Besøg Saba Asri Sea Turtle Conservation og deltag i arbejdet med skildpadder i en dag!

Dette bevarelsessted blev etableret som et svar på den hjertegribende oplevelse, hvor Made Kikik så skildpaddeæg blive spist af hunde på stranden. Han blev berørt af dette og besluttede at tage æggene med hjem for at beskytte dem og give dem en chance for at klække. I 2010 blev skildpaddeungerne sammen med lokalbefolkningen frigivet på stranden. Denne oplevelse inspirerede ham til at grundlægge et center, hvor han kunne hjælpe skildpadderne og samtidig dele den unikke oplevelse med andre.

Hvis du har lyst til at bidrage og deltage i vedligeholdelsen af skildpadderbevarelsesstedet, får du nu muligheden for at arbejde med skildpadderne i en dag.

Højdepunkterne inkluderer:

  • Et møde med Made Kikik, grundlæggeren af skildpaddereservatet, der vil dele spændende historier om stedet.
  • Læring om skildpaddernes livscyklus, forskellige arter, æglægning og meget mere.
  • Du hjælper til med vedligeholdelsesarbejde på stedet, eks. rengøring af skildpaddebassinerne.
  • Du køber frisk skildpaddefoder og fodre skildpadderne.
  • Du hjælper med at rense Saba-stranden for plastaffald.

Turen er ikke egnet for børn under 3 år.

Læs mere

Waterbom Bali er en af Balis bedste vandparker og tilbyder en masse vandbaserede attraktioner og aktiviteter, som du kan nyde, uanset alder.

Hvis du har mindre familiemedlemmer med dig, vil du finde områder som plaskebassiner og bølgebassiner, som er skræddersyet til børn, der elsker vandlege og plaskende aktiviteter. En favorit blandt familier er den langsomt strømmende "Lazy River," hvor I kan hoppe i en oppustelig båd sammen og nyde en afslappende tur gennem parken.

Hvis du er lidt ældre eller rejser med større børn, vil Waterbom Bali imødekomme dine eventyrlystne behov. "Climax" er en af de mest eftertragtede rutsjebaner, der sender modige besøgende gennem en stejl og forbløffende tur. Denne type rutsjebane er ideel for dig, der søger en intens og sjov oplevelse. Der er også andre hurtige og kurvede rutsjebaner, der garanterer spænding for større børn og voksne.

Når sulten melder sig, behøver du ikke lede længe. Parken har mange spiseområder, der serverer et udvalg af både nationale og internationale retter, så du kan tilfredsstille din appetit.

Waterbom Bali formår at kombinere spænding og sikkerhed på en måde, der gør det til det ideelle sted for dig, der ønsker en sjov dag i solen.

Læs mere

Glæd jer til en uforglemmelig dagsudflugt til den idylliske paradisø, Nusa Penida, der ligger nær Lembongan.

Efter en lækker morgenmad bliver I hentet direkte på jeres hotel og begiver jer mod Lembongans havn, hvor en privat båd venter for at transportere jer til Nusa Penida.

Ved ankomsten til Nusa Penida står en privat chauffør klar til at byde jer velkommen og guide jer gennem tre af øens mest betagende seværdigheder – Kelingking Clift, Broken Beach og Angel's Billabong.

Kelingking Clift, en af Nusa Penidas hovedattraktioner, vil forbløffe jer med klipper, der set fra fugleperspektiv ligner en Tyrannosaurus Rex. Fra klippernes top åbenbarer sig en fantastisk udsigt over den kridthvide sandstrand, omringet af stejle klipper og turkisblåt hav.

Broken Beach præsenterer jer for en charmerende lille lagune, kendt for sin naturlige klippebue, der omfavner bugten og tillader havvandet at strømme ind og ud. En spadseretur omkring lagunen lader jer indsnuse den fortryllende udsigt over det klare vand.

Angel's Billabong beskrives bedst som en naturmæssig infinity-pool, karakteriseret ved sine smaragdgrønne nuancer, krystalklare vand og dramatiske klipper. Her kan I fordybe jer i den fantastiske panoramaudsigt, og ved lavvande er det endda muligt at svømme i den skønne naturlige pool.

Læs mere

Glæd jer til en skøn dagsudflugt med snorkling og sightseeing ved paradisøen Nusa Penida.

I bliver hentet på hotellet og kørt til havnen på Lembongan Island, hvor båden til Nusa Penida venter. 

Ved ankomst til Nusa Penida tager i på en bådtur med en privat båd til tre af de bedste snorklesteder rundt om øen – Gamat Bay, Wall Bay og GT Point, som alle byder på fantastiske undervandsoplevelser.

Du kan blandt andet være heldig at opleve farverige, tropiske fisk og smukke koraller, dragefisk, muræner, barracudaer, napoleonsfisk kuglefisk, og hvis du er rigtig heldig fredelige hvidtippede revhajer, skildpadder og store rokker.

Efter bådturen står en chauffør klar til at køre jer rundt (privat transfer) til tre af øens absolutte højdepunkter – Kelingking Clift, Broken Beach og Angel’s Billabong.

Kelingking Clift, som er en af hovedattraktionerne på Nusa Penida, er især kendt, fordi klipperne set fra oven har form som en Tyrannosaurus Rex. Fra toppen er der en fantastisk udsigt over den kridhvide sandstrand i bunden, som er omgivet af stejle klipper og turkisblåt vand.

Broken Beach er en vidunderlig, lille lagune, som især er kendt for den naturlige klippebue, der omkranser bugten og lader vandet strømme ind og ud fra havet. Her kan du gå en tur rundt om lagunen og nyde den vidunderlige udsigt til det klare vand.

Angel’s Billabong beskrives bedst som en naturskabt infinity-pool, som med sine smaragdgrønne nuancer, krystalklare vand og dramatiske klipper er helt unik. Her kan I nyde den fantastiske udsigt, og ved lavvande er det også muligt at bade i den smukke, naturlige pool.

Denne tur anbefales især i tørsæsonen, hvor sigtbarheden under vandet er bedst.

Læs mere

Banjar Hot Spring er en af Balis naturlige skatte, beliggende i den charmerende landsby Banjar nær Lovina på øens nordkyst. Denne varmekilde er et populært rejsemål, mange tror på at vandet har terapeutiske egenskaber og potentielle sundhedsmæssige fordele.

De varme kilder består af flere små bassiner, hvor du kan nedsænke sig i det lindrende vand. Omgivet af frodige tropiske haver skaber stedet en atmosfære af ro og fred. Det er en oplagt mulighed for afslapning, og mange nyder at tilbringe tid i de varme bassiner, hvilket skaber en forfriskende kontrast til det travle byliv.

Efter en afslappende oplevelse ved Banjar Hot Spring fortsætter turen til Gitgit Waterfall, et af Balis mest ikoniske vandfald. Dette imponerende naturskønne vidunder er beliggende i den nordlige del af Bali, ikke langt fra Singaraja. Vandfaldet er let tilgængeligt og en kort vandretur gennem et smukt skovområde fører dig til dette imponerende syn. Gitgit Waterfall er kendt for sin betagende højde og omgivende frodige, grønne vegetation.

Sammen udgør Banjar Hot Spring og Gitgit Waterfall en perfekt kombination af afslapning og naturskønhed, der beriger enhver rejse til Balis nordlige kyst. Du får mulighed for at fordybe sig i det helende vand og samtidig nyde den imponerende skønhed, som Bali har at byde på.

Læs mere

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til det betagende Uluwatu-templet, som er bygget i det 11. århundrede og er et af de seks nøgletempler, der er dedikeret til at bevare Balis åndelige balance. Arkitektonisk imponerer templet med sin traditionelle Balinesiske byggestil, komplekse stenskæringer og dramatiske beliggenhed på kanten af klipperne.

Et unikt træk ved Uluwatu-templet er dens daglige Kecak-forestilling, der finder sted på en naturskabt friluftsscene nær templet. Uluwatu Kecak Dance er en højenergisk forestilling, hvor et kor af mænd i traditionelle klæder udfører en fascinerende dans. Dansen finder sted i smukke tropiske omgivelser, og lyset fra solnedgangen kaster et gyldent skær over både dansere og publikum, hvilket skaber en stemning af ren magi.

Efter den kunstneriske oplevelse fortsætter din dag hen til Jimbaran Bay, hvor en lækker skaldyrsmiddag venter på dig. Jimbaran er kendt som Balis mest populære sted for grillet fisk, og du vil indtage en overdådig skaldyrsfest ved vandkanten. Lyden af bølgerne og den gyldne sandstrand skaber en uforglemmelig ramme for din middag. Når smagsløgene er forkælet, vil chaufføren køre dig tilbage til dit hotel.

Læs mere

Du træder ombord på en glasbundsbåd ved kysten af Tanjung Benoa Beach. Glasbundsbåden sejler ud på havet, og du kan se ned i op til 300-500 meters afstand fra kysten. Den erfarne bådfører vil være din guide, mens du beundrer det smukke undervandslandskab gennem bådens glasbund. Du vil blive forbløffet over synet af farverige fisk og frodige havplanter. Sørg for at medbringe brød, så du kan nyde at fodre fiskene, mens der sejles.

Herefter fortsætter turen til Skildpaddeøen, en kort 15-minutters sejltur derfra. Når du ankommer til Tanjung Benoas Skildpaddeø, vil guiden invitere jer til at betragte de majestætiske grønne skildpadder. Her vil du også få mulighed for at lære om pleje og bevarelse af skildpadder, lige fra de nyklækkede skildpaddeunger til de ældre skildpadder, der har levet i årtier. 

Til sidst sejler du i en traditionel træbåd til snorkelstedet. Her kan du nyde skønheden i koralrevene og det livlige havmiljø, hvor du kan observere de farverige fisk og en overflod af havplanter. Takket være det rolige og klare vand i Tanjung Benoa, er dette det ideelle sted for begyndere at udforske undervandens skønheder ved snorkling.

Alt nødvendigt snorkeludstyr er inkluderet, så du kan nyde denne uforglemmelige oplevelse i dit eget tempo.

Læs mere