Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Mason Elephant Park med jumbo-bad

Mason Elephant Park er en prisvindende elefantpark, hvor dyrevelfærd er i højsædet. Her kan du give en elefant et jumbo-bad og få en oplevelse for livet.

Mason Elephant Park med jumbo-bad

Bali

Glæd jer til en unik oplevelse i verdensberømte og prisvindende Mason Elephant Park, som ligger i frodige omgivelser ved landsbyen Taro nord for Ubud.

Elefantparken er hjem for ca. 30 sumatraelefanter, hvoraf de fleste er truede dyr, som er reddet fra den indonesiske ø Sumatra. Hos Mason Elephant Park, som har modtaget et guldcertifikat for blandt andet dyrevelfærd, får elefanterne den omsorg, mad, sygepleje, motion og mental stimulation, de har brug for. Det betyder også, at der er kommet flere babyelefanter til siden 1997, hvor parken blev etableret.

Dagens højdepunkt vil formentlig være jumbo-badet, hvor I får lov til at spule, vaske, skrubbe og nusse om en af de søde elefanter, som lever i parken.

Resten af tiden kan I nyde de frodige omgivelser, observere de majestætiske elefanter, mens de bader i søen, røre og håndfodre dem og lære meget mere om den legesyge og kritisk truede sumatraelefant.

Et besøg hos Mason Elephant Park er en oplevelse for livet for både børn og voksne.

Priser

Pris per voksen
650 DKK
Børn 4-12 år
420 DKK
Børn under 4 år
190 DKK
Familiebillet (2 voksne og op til 3 børn)
2000 DKK
Besøget inkluderer bustransfer til og fra parken, frokost og et jumbo-bad med en elefant.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer