Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Uluwatu-tempel, kecak dans og skaldyrsmiddag

Glæd dig til imponerende arkitektur fra det 11. århundrede, kecak dans ved solnedgang og en lækker skaldyrsmiddag ved Jimbaran Bay. Oplev magien i Balis kulturarv, omgivet af tropisk skønhed, kulinarisk forførelse og uforglemmelige øjeblikke.

Uluwatu-tempel, kecak dans og skaldyrsmiddag

Bali

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til det betagende Uluwatu-templet, som er bygget i det 11. århundrede og er et af de seks nøgletempler, der er dedikeret til at bevare Balis åndelige balance. Arkitektonisk imponerer templet med sin traditionelle Balinesiske byggestil, komplekse stenskæringer og dramatiske beliggenhed på kanten af klipperne.

Et unikt træk ved Uluwatu-templet er dens daglige Kecak-forestilling, der finder sted på en naturskabt friluftsscene nær templet. Uluwatu Kecak Dance er en højenergisk forestilling, hvor et kor af mænd i traditionelle klæder udfører en fascinerende dans. Dansen finder sted i smukke tropiske omgivelser, og lyset fra solnedgangen kaster et gyldent skær over både dansere og publikum, hvilket skaber en stemning af ren magi.

Efter den kunstneriske oplevelse fortsætter din dag hen til Jimbaran Bay, hvor en lækker skaldyrsmiddag venter på dig. Jimbaran er kendt som Balis mest populære sted for grillet fisk, og du vil indtage en overdådig skaldyrsfest ved vandkanten. Lyden af bølgerne og den gyldne sandstrand skaber en uforglemmelig ramme for din middag. Når smagsløgene er forkælet, vil chaufføren køre dig tilbage til dit hotel.

Priser

Pris pr. voksen
410 DKK
Pris pr. barn (3-12 år)
350 DKK
Et måltid til hver person og transfer til/fra hotellet er inkluderet i prisen.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer