Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach - 5-stjernet - Seminyak

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach

Bali

Hotel Indigo Bali Seminyak Beach er et lækkert femstjernet hotel med en afslappet atmosfære, som ligger ved byen Kuta.

Området, som hotellet ligger i, byder på masser af liv, kultur og tradition, og selve hotellet ligger kun en kort gåtur fra stranden. Der er således ikke langt til hverken restauranter, barer og shoppingmuligheder. Her får du altså alt det bedste på ét sted, og hotellet er derfor ideelt for dig, der gerne vil opleve både byen, stranden og de lokales hverdag under dit ophold.

Hotellet har flere restauranter og barer, som du kan besøge under dit ophold, og der er ikke mindre end fire pools, som du kan hoppe i, hvis du trænger til at blive afkølet. Bagefter kan du slappe af i en af liggestolene i pool-området.

Trænger du til lidt selvforkælelse under dit ophold, kan du nyde en afslappende massage i hotellets spa-afdeling, og i fitnesscentret kan du få sved på panden.

På hotellet kan du låne cykler, og hvis du vil leje en bil og se øen på den måde, kan hotellets personale også være behjælpelig med det.

Værelserne på hotellet er indrettet i en moderne stil, hvor den balinesiske stil samtidig er bevaret. På værelserne er der aircondition, minibar, safebox, TV samt kaffemaskine. Alle værelserne har privat balkon eller terrasse, som er møbleret, samt privat badeværelse med toiletartikler.

Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere værelset.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer