Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Maya Ubud Resort & Spa

Maya Ubud Resort & Spa - 5-stjernet - Ubud

Maya Ubud Resort & Spa

Bali

Maya Ubud Resort & Spa er et femstjernet hotel, der ligger i det tropiske og frodige landskab i byen Ubud.

Hotellet har to pools, som du naturligvis frit kan benytte under opholdet, og i spa-afdelingen kan du få en lækker, afslappende massage, hvis du trænger til lidt selvforkælelse. Du kan også besøge fitnesscentret og få sved på panden, hvis dette er et ønske.

Der er flere spisesteder på hotellet, så du kan få stillet sulten med et udvalg af retter fra det internationale køkken. Hvis det skal være lidt anderledes, kan du i Heavenly Pool Villa nyde et flydende måltid, ligesom der kan arrangeres picnic ud af huset. Hvis du selv vil prøve kræfter med det indonesiske køkken, kan du deltage i køkkenlektioner, hvor du lærer at lave gode, lokale retter.

Resortet ligger ikke langt fra byen, og der finder du et utal af shoppemuligheder samt restauranter og barer. Der er også mulighed for at beøsge kulturelle seværdigheder, for eksempel ligger der flere templer i byen.

Hotellet består af en række stilfulde værelser og private villaer, som alle ligger i flotte omgivelser. Værelserne og villaerne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, der er privat badeværelse, wi-fi, privat terrasse eller balkon, minibar, kaffe- og tefaciliteter, TV, safebox og meget mere

Mod ekstra betaling er det muligt at opgradere værelset.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer