Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Puri Dajuma Eco Resort

Puri Dajuma Eco Resort ligger direkte ned til den kilometerlange sandstrand i uberørte Pekutatan med virkelig lækre poolområder. Læs mere og book her.

Puri Dajuma Eco Resort

Bali
Puri Dajuma Eco Resort er indbegrebet af paradis! Det 4-stjernede resort er omgivet af hundredvis af palmer og ligger direkte ned til Pekutatans kilometerlange, uberørte sandstrand.
 
Strandens glitrende vulkansand står i skarp kontrast til det turkisblå hav og indbyder til lange slentreture. Du har også mulighed for at prøve kræfter med body- eller paddleboarding, sejle kajak eller tage en dukkert i det indbydende hav.
 
Foruden den fantastiske sandstrand byder resortet på to virkelig lækre poolområder med infinitypools og børnepools samt spa- og wellnesscenter med mulighed for at forkæle dig selv med en afslappende massage eller en anden spabehandling.
 
På Puri Dajuma Eco Resort finder du desuden hele 3 restauranter, som serverer velsmagende, lokale og internationale retter. Her kan du nyde en lækker middag og den spektakulære udsigt over det smukke hav.
 
Hotellet tilbyder også roomservice og vaskeservice samt mulighed for at deltage i aktiviteter som madlavning, balinesisk dans, petanque eller bordtennis.
 
Værelserne på Puri Dajuma Eco Resort er indrettet i charmerende, balinesisk stil med en hyggelig terrasse, hvor du kan nyde udsigten til den frodige have. Alle værelser har desuden eget badeværelse med hårtørrer, shampoo, badekåbe og slippers, behagelige senge med myggenet, aircondition, safebox, køleskab og elkedel. Mod et tillæg er det muligt at tilkøbe havudsigt.
Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer