Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Scallywags Trawangan Resort

Hyggeligt strandhotel på Gili Trawangan med swimmingpool, dykkercenter og restaurant - Scallywags Trawangan Resort. Find din drømmerejse til Gili-øerne her.

Scallywags Trawangan Resort

Bali

Beliggende på Gili Trawangans sydøstkyst med en fantastisk udsigt til Mount Rinjani og Lomboks kystlinje samt kun 5 minutters gang fra havnen finder du Scallywags Trawangan Resort.

Resortet er hyggeligt og charmerende med lækker swimmingpool og nem adgang til den skønne sandstrand, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde den charmerende ø-stemning, det fine sand og det krystalklare hav.

Scallywags Trawangan Resort har desuden eget dykkercenter, hvor du kan booke snorkle- eller dykkerture til de smukke koralrev omkring øen.

Besøg også resortets restaurant Scallywags Seafood Bar & Grill, som byder på lækre indonesiske og vestlige retter, et bredt udvalg af friskfanget fisk tilberedt på grillen samt vin, cocktails og andre drikkevarer – alt i alt det perfekte sted at nyde en cocktail eller et glas vin og en udsøgt middag med udsigt over havet.

Alle værelser på Scallywags Trawangan Resort er pænt indrettede med aircondition, safebox, TV, køleskab og elkedel samt eget badeværelse med varmt og koldt vand, badekåber og gratis toiletartikler

På hotellet er der desuden wi-fi, valutaveksling samt mulighed for at leje cykler, og i gåafstand til resortet finder du et bredt udvalg af barer, restauranter og butikker.

Fakta om Bali
  • Denpasar
  • Bahasa Indonesia og balinesisk
  • Indonesiske rupier (IDR)
  • 4,22 millioner
  • 22-32°C
  • Sommertid: +6 timer, vintertid: +7 timer