>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Nirvana Beach Resort & Spa

Glæd dig til ø-stemning, idyl og vidunderlige solnedgange på Nirvana Beach Resort & Spa.

Det luksuriøse hotel ligger på vestsiden af Koh Lanta direkte ved Klong Nin-stranden, som er en af øens bedste med fint, lyst sand, krystalklart vand og små, farverige strandbarer og -restauranter, hvor du kan nyde de magiske solnedgange.

Nirvana Beach Resort & Spa er opbygget i charmerende, thailandsk stil og har en vidunderlig swimmingpool med liggestole, parasoller og en poolbar, hvor du kan nyde en let snack eller en forfriskende cocktail direkte i poolen.

Har du lyst til at udforske den smukke natur, kan du leje en kajak eller en sejlbåd. Du kan også holde formen ved lige i træningsrummet, lægge vejen forbi det lille bibliotek eller forkæle dig selv med en afslappende massage.

Restauranten på Nirvana Beach Resort & Spa ligger hævet over stranden med en vidunderlig udsigt over havet og serverer lækker thaimad samt friskfanget fisk og skaldyr. Har du lyst til at prøve noget andet, findes der flere små restauranter langs stranden, eller du kan tage en taxi til Lanta Old Town, som ligger på østsiden af øen.

Du bor som udgangspunkt i et lækkert og rummeligt deluxe-værelse med en stor balkon og udsigt til de grønne omgivelser. Værelset er indrettet med dobbeltseng, skrivebord og badeværelse med rainshower, hårtørrer og et lækkert spabad. Alle værelser har desuden safebox, aircondition, wi-fi og minibar. Det er muligt at opgradere til havudsigt eller villa med egen pool.