>
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Kandolhu Maldives

 • Vælg afrejsedato
  = Laveste pris = Mellemste pris = Højeste pris

Kandolhu Maldives

Snorkling
Bryllupsrejse
Kandolhu Maldives er et idyllisk og intimt barfodsparadis med brede, hvide sandstrande, krystalklart vand samt et af de bedste og mest farverige husrev i hele Maldiverne.
 
Med blot 30 villaer, masser af vandsportsaktiviteter, flere romantiske spisesteder og helt fantastisk snorkling direkte fra stranden er Kandolhu Maldives det perfekte sted til en romantisk parferie eller bryllupsrejse.
 
Resortet ligger 70 km sydvest for Malé i North Ari-atollen, og transfer fra lufthavnen tager ca. 25 minutter med vandflyver – en helt fantastisk oplevelse, hvor du kan nyde udsigten til de mange, små øer og opdage nuancer af blå, du slet ikke vidste fandtes.
 

Snorkling og dykning i verdensklasse

Snorkling er et must, når du rejser til Maldiverne, og det er ikke uden grund, at Kandolhu Maldives er kendt for sit spektakulære husrev, som omkranser paradisøen. Her kan du snorkle og dykke direkte fra stranden ved et af de mest farverige og livlige husrev i hele Maldiverne.
 
Ved husrevet kan du være heldig at opleve majestætiske skildpadder, hvidtippede og sorttippede revhajer, ørnerokker og et væld af farverige revfisk. Resortet arrangerer også snorkelture til nærliggende rev, hvis du har lyst til at opleve endnu mere, og drømmer du om at dykke, er der et væld af dykkerspots i verdensklasse ganske få minutter fra resortet.
 
Inden for 60 minutters sejlads finder du hele 30 dykkersteder og flere beskyttede marineområder, hvor du har mulighed for at dykke med gigantiske djævlerokker, udforske skibsvrag og klippehuler samt opleve farverige koralrev, havskildpadder, tunfisk, grå revhajer, napoleonsfisk, skorpionfisk og, hvis du er virkelig heldig, måske endda en leopardhaj eller en hammerhaj.
 
Dykkercentret på Kandolhu Maldives tilbyder også PADI- og SSI-kurser for både begyndere og øvede, og har du ikke dykket før, er det et fantastisk sted at starte dine dykkereventyr med nem adgang til det vidunderlige husrev.
 

Bryllupsrejse

Planlægger du en romantisk bryllupsrejse med mulighed for afslapning, forkælelse og uforglemmelige oplevelser, er Kandolhu Maldives det perfekte sted.
 
Start dagen med en lækker morgenmad, tag en dukkert i det krystalklare vand og lad jer forkæle med en afslappende parmassage i den lækre spaafdeling, inden I svømmer ud for at udforske det fascinerende undervandsliv ved det farverige koralrev.
 
Nyd en forfriskende cocktail, mens solen går ned over det smukke Indiske Ocean, og fortsæt aftenen på en af resortets romantiske restauranter med udsigt til havet og den klare stjernehimmel.
 
Som en bryllupsgave fra resortet får I desuden 30 minutters massage per person samt en romantisk, candelit dinner på stranden. Husk blot at oplyse, at det er en bryllupsrejse, når I bestiller, og medbring jeres vielsesattest på rejsen.
 

Aktiviteter og udflugter

Kandolhu Maldives byder på en bred vifte af vandsportsaktiviteter, som du kan bruge på egen hånd eller med hjælp fra en erfaren instruktør.
 
Du kan for eksempel prøve kræfter med stand up paddling (SUP) eller udforske det rolige vand i en kajak. Du kan også låne en kajak med glasbund, så du kan udforske det fascinerende liv under vandoverfladen helt uden at få våde fødder. Skal der lidt mere fart på, kan du kaste dig ud i windsurfing, sejle en tur i katamaran eller prøve wakeboarding eller kneeboarding.
 
Resortet har også en vidunderlig spaafdeling med sauna og dampbad samt mulighed for at forkæle dig selv – og måske din partner – med en afslappende massage, manicure, bodywrap eller ansigtsbehandling. Der er også en skøn afslapningsterrasse, hvor du kan koble fra og nyde roen før eller efter din behandling, samt et træningsrum, hvor du kan holde formen ved lige.
 
Forlader du paradisøen for en stund, har du mulighed for at opleve endnu mere af vidunderlige Maldiverne. Resortet tilbyder et væld af udflugtsmuligheder fra sunset cruises og dybhavsfiskeri til reef hopping og besøg på øde øer, hvor du kan nyde dit eget lille, romantiske paradis med mulighed for at solbade og snorkle dagen lang.
 

Restauranter og barer

Selvom Kandolhu Maldives er et lille og intimt resort, findes der hele fire forskellige a la carte-restauranter, som byder på spændende gastronomiske oplevelser i fantastisk smukke og romantiske omgivelser. Her findes noget for enhver smag med retter fra hele verden og naturligvis masser af friskfanget fisk og skaldyr.
 
Der er også en hyggelig strandbar, som serverer lette, mexicansk-inspirerede retter i løbet af dagen, samt en stemningsfuld bar, hvor du kan nyde en friskpresset juice, et glas vin eller en farvestrålende cocktail med udsigt over stranden og det endeløse hav.
 
Dit ophold på Kandolhu Maldives er som udgangspunkt med morgenmad. Det er dog muligt at opgradere til helpension eller all inclusive, hvor du frit kan vælge mellem resortets a la carte-restauranter. For de fleste vil det godt kunne betale sig at opgradere, da mad og drikke er dyrt på Maldiverne. 

Sådan bor du:

På Kandolhu Maldives bor du i en af resortets 30 luksuriøse villaer med dobbeltseng, aircondition, minibar, elektronisk safebox og strandhåndklæder.

rooms-loading-img
Indlæser værelsestyper...
Maldiverne
Priser & booking
rooms-loading-img
Indlæser priser...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 7 nætters ophold i valgt værelsestype
 • Valgte måltider
 • Fly inkl. bagage
 • Transfer med vandflyver til/fra lufthavnen
 • Gebyr til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider og drikkevarer udover de valgte
 • Personlige udgifter og tilkøb af ekstra udflugter
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Lokale skatter og afgifter
PRISER & BOOKING Gratis og uforpligtende