Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Visum til Kenya

Find alt om nødvendige pas- og visumkrav, samt hvordan du ansøger om Elektronisk Rejsetilladelse (ETA).

Rejseinfo til danske statsborgere

Det er vigtigt at påbegynde din forberedelse i god tid før din afrejse, ved at undersøge de gældende pas- og visumregler.

Husk, at det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder de påkrævede ind- og udrejseregler i de lande, du besøger.

Disse regler er fastsat af de lokale myndigheder i hvert enkelt land, og det er op til dem at vurdere, om du opfylder kravene.

Kenyanske myndigheder har formuleret specifikke regler for ind- og udrejse for danske statsborgere.

Det anbefales dog kraftigt, at du altid tjekker disse oplysninger med Kenyas ambassade i Stockholm for at bekræfte deres aktualitet, da de kan ændres uden meget varsel.

Du kan også læse mere og holde dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Guide til ETA Ansøgning

Som dansk statsborger kan du rejse til Kenya uden visum. Men det er vigtigt at ansøge om og modtage godkendelse for en Elektronisk Rejsetilladelse (ETA) inden din afrejse til Kenya.

1. Besøg den Officielle Hjemmeside

Start med at besøge den officielle regeringshjemmeside for Kenya: etakenya.go.ke. Det er vigtigt at bruge denne officielle side.

2. Opret en Brugerkonto

For at ansøge om ETA, skal du først oprette en brugerkonto på hjemmesiden. Dette kræver normalt basisinformation som dit navn, e-mailadresse og et password.

3. Udfyld Ansøgningsskemaet

Når du er logget ind, finder du ansøgningsskemaet til ETA. Udfyld alle de nødvendige felter præcist.

Dette vil typisk inkludere personlige oplysninger, pasoplysninger, og detaljer om din planlagte rejse til Kenya.

4. Upload Nødvendige Dokumenter

Du skal muligvis uploade kopier af visse dokumenter, såsom dit pas og måske et pasfoto. Sørg for, at disse dokumenter er i det format og den kvalitet, som hjemmesiden kræver.

5. Betal Gebyret

Der vil være et gebyr forbundet med ansøgningen. Betalingsinstruktionerne vil blive givet på hjemmesiden. Det er vigtigt at følge disse instruktioner nøje for at undgå forsinkelser i din ansøgning.

6. Vent på Godkendelse

Efter indsendelse af din ansøgning og betaling, vil der være en behandlingsperiode. Du vil modtage en e-mail, når din ETA er godkendt.

7. Udskriv din ETA

Når du har modtaget godkendelsen, anbefales det at udskrive din ETA og medbringe den under din rejse.

Søg ETA her

Pasregler

Paskrav

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder ud over din planlagte opholdstid i Kenya. Dette betyder, at hvis du planlægger at forlade Kenya den 1. januar, skal dit pas være gyldigt mindst indtil den 1. juli.

Specielle Paskrav

Visse viseringer og stempler i dit pas kan medføre indrejsenægtelse. Rejser du med et dansk flygtninge- eller fremmedpas, så kontakt Kenyas ambassade for specifikke regler.