Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Drone billede af Sri Lanka

Visum til Sydafrika

Alt du skal vide om paskrav og visumansøgning til Sydafrika. 

Visum og pasregler

Sydafrika, med sin rige kultur, storslåede natur og fascinerende historie, er en destination, der lokker eventyrlystne sjæle fra hele verden. Men før man kan opleve den brusende energi i Johannesburgs gader eller dyrelivet i Kruger Nationalpark, er der vigtige forberedelser, der skal på plads – nemlig visum- og pasreglerne.

I dette indlæg vil vi guide dig gennem alt, hvad du behøver at vide om visumkrav og pasregler når du planlægger din rejse til Sydafrika.

Visum

Danske statsborgere skal have visum for at rejse til Sydafrika. Du skal udfylde et papir, når du ankommer til lufthavnen i Sydafrika og herefter bliver dit visum udstedt. Et turistvisum gælder op til 90 dage.

Pas

For at rejse til Sydafrika, skal dit pas opfylde følgende krav:

  • Gyldighed: Dit pas skal være gyldigt i mindst 30 dage ud over opholdets varighed.
  • Tomme sider: Der skal være mindst to blanke sider i passet.

Du kan holde dig opdateret omkring reglerne hos Udenrigsministeriet eller Sydafrikas ambassade.

Hold dig opdateret om pas og visumregler

For korrekte oplysninger om visum til Sydafrika, anbefales det at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for seneste opdateringer og vejledning, særligt ved ændringer i visumregler.

Kontakt desuden Den Sydafrikanske Ambassade for specifikke spørgsmål eller situationer. Da visumreglerne kan ændre sig, er det vigtigt at dobbelttjekke oplysningerne nær din afrejsedato.

Bemærk, Flamingo Tours er ikke ansvarlig for fejl i visumoplysninger og opfordrer til at bekræfte alt med Den Sydafrikanske Ambassade og Udenrigsministeriet inden afrejse.

Den Sydafrikanske Ambassade

Udenrigsministeriet

Vores rejser til Sydafrika