Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

ATV i Cape Town

Oplev spændingen ved Quad Biking og ATVing i det naturskønne Cape Town. Tag med på en guidet tur gennem udfordrende terræn og bliv ét med den fantastiske natur.

ATV i Cape Town

Sydafrika

Er du klar til at opleve en adrenalinfyldt køretur på en ATV?

Dagen begynder med en introduktion, hvorefter guiden fører dig ud på en spændende quadbike-tur gennem en række udfordrende spor, quadbike-stier og specialdesignede 4x4-baner.

Du har mulighed for at opleve den fantastiske natur på ATV i dit eget tempo.

Cape Town har fortjent sit ry som en af verdens smukkeste byer takket være sin betagende naturlige omgivelser. Beliggende mellem bjerge og hav på Afrikas sydspids, er byen et ideelt udgangspunkt for nogle af verdens mest unikke og populære eventyraktiviteter.

Du kører rundt ved Atlantis Dunes Nature Reserve, hvor du kan opleve spændende off-road kørsel i det bløde sand, blot en halv times kørsel fra Cape Town. Det er også muligt at udforske det nærliggende område omkring Melkbosstrand, hvor stierne snor sig gennem sand og buskads og byder på udfordrende stigninger, nervepirrende nedkørsler, tekniske sektioner og lange strækninger til at lade din ATV skinne.

Priser

Fakta om Sydafrika
  • Pretoria
  • Engelsk og afrikaans
  • Rand
  • 54,3 mio.
  • 3°C - 28°C
  • Sommertid 0 time, vintertid +1 timer