Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Ekstra Ture

Oplev havets kæmper i bugten ved Hermanus - et af de bedste steder i verden at se på hvaler. På turen til/fra Hermanus oplever du også Bettys Bay, vinområdet Hemel en Aarde og Botanical Gardens Harold Porters.

Turen er afhængig af vejret og kan blive aflyst, hvis vejret ikke egner sig til det. Hvis dette er tilfældet, vil du få pengene retur.

Turen tilbydes kun i perioden juni-december, da det er i denne periode, hvalerne befinder sig i vandet uden for Hermanus.

Inkluderet:

  • Transfer til båden i Hermanus og retur til Cape Town
  • Køretur gennem Bettys Bay og besøg i vinområdet Hemel en Aarde
  • Besøg i Botanical Gardens Harold Porters
  • Bådtur på ca. 2 timer

Læs mere

Oplev det allersydligste af Sydafrika, når turen går til Cape Point og Kap det Gode Håb på denne heldagstur.

Inkluderet:

  • Transport hele dagen – inklusive transfer fra/til hotellet
  • Besøg på Cape Point Ostrich Farm
  • Besøg i Boulders Penguin Colony
  • Køretur langs Chapmans Peak*

*Vejrafhængig. Denne del af turen kan blive aflyst, hvis vejret betyder, at vejene bliver lukkede.

Læs mere

Halvdelen af dagen vil foregå på vinmarkerne i Constantia-området – de ældste vinmarker i Cape Town. Derefter vil der være en køretur gennem byen,  til Table Mountain og Kirstenbosch botaniske have.

Højdepunkter:
• Rundtur på Groot Constantia 
• Vinsmagning
• Tur i vinkælderen
• Ostesmagning
• Klein Constantia vingård
• Frokost 
• Billetter til svævebanen op ad Tabel Mountain (vejrafhængig)
• Kirstenbosch Botaniske Have

 

Læs mere

Tillad os at tage dig med på en fabelagtig tur til Cape Towns smukke vinmarker, der helt sikkert vil tage pusten fra dig. Oplev vinens fremstillingsproces fra vindrue til flaske og besøg Stellenbosch, Franschoek og Paarl.

Højdepunkter:
• Minimum tre vinsmagninger
• Minimum 12 forskellige slags vin er smagt inden dagen er omme
• Mulighed for at købe vinene

 

Læs mere

Vil du virkelig forkæle dig selv, anbefaler vi, at du forlænger din rejse med en afslappende badeferie på eksotiske Zanzibar, hvor selvforkælelse er nøgleordet.

Kom helt ned i tempo, mens du daser på de kridhvide, palmeklædte paradisstrande, tager en dukkert i det azurblå hav eller suger solens stråler til dig ved hotellets indbydende poolområde. En badeferie på Zanzibar giver dig rig mulighed for at koble fra og fordøje de mange indtryk og oplevelser fra safarirejsen.

Paradisøen byder dog også på andet og mere end lækre sandstrande. Det krystalklare Indiske Ocean danner rammen om en lang række aktivitetsmuligheder, herunder dykning og snorkling ved de smukke koralrev, sejlture på traditionelle dhows, kæmpeskildpaddekolonier samt fisketure med mulighed for at opleve vilde delfiner.
På land kan du besøge en af øens mange krydderiplantager eller gå på opdagelse i Zanzibar Citys gamle bydel Stone Town, som på grund af sin farvestrålende kultur og historiske bygninger er på UNESCOs verdensarvsliste.

Uanset om du foretrækker ro og afslapning eller udflugter og aktiviteter, er Zanzibar en perfekt afslutning på enhver oplevelsesrig rejse.

Læs mere

Vil du opleve endnu mere af fantastiske Sydafrika, anbefaler vi, at du forlænger din rejse med 4 nætter i vidunderlige Cape Town.

Sydafrikas andenstørste by byder på et væld af shoppingmuligheder, restauranter og museer, og er en ideel base for udflugter til f.eks. Kap Det Gode Håb, Cape Towns vinmarker samt Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 28 år.

Den boblende, internationale storby er en smeltedigel af kulturer og folkeslag, hvilket bl.a. ses i byens charmerende, gamle bygninger og det farverige Bo-Kaap kvarter, som er et must-see, når du er i Cape Town.

Snyd heller ikke dig selv for en tur med kabelbanen op på det ikoniske Taffelbjerg, hvorfra du kan nyde den betagende udsigt over Atlanterhavet.

Kontakt os for at få mere at vide om mulighederne for at forlænge din rejse med et ophold i Cape Town.

Læs mere

Tag på et naturskønt ATV-eventyr for alle med benzin i blodet, og oplev den afrikanske natur på en helt anden måde.

På en særlig ATV-sti kører du af sted gennem Lamai Safaris Big Five-område, mens du kan beundre den smukke natur og måske være heldig at opleve det fantastiske dyreliv på helt tæt hold.

Turen tager cirka 3 timer, og børn under 12 år har mulighed for at deltage sammen med en voksen.

Læs mere

Nyd en oplevelse for livet og den ultimative følelse af frihed, når du svæver lydløst over himlen i en varmluftballon.

I starter tidligt for at få mest muligt ud af ballonsafarien og nyde den smukke solopgang med udsigt over de storslåede Drakensberg-bjerge.

Sikkerhed er altid den højeste prioritet hos Flamingo Tours. Derfor ved vi normalt først aftenen før, om vejret tillader ballonflyvning. Det er kun ballonføreren, der vurderer, om flyvningen kan gennemføres. Hvis vejret ikke skulle samarbejde, får du naturligvis dine penge tilbage.

Læs mere

Her har du den perfekte udflugt for børnefamilien – og for alle andre dyreelskere, som drømmer om at komme helt tæt på Afrikas vilde dyr.

Besøg først den tamme flodhest Jessica, der blev fundet efterladt efter en stormflod og ”opdraget” af et sydafrikansk ægtepar. Den store flodhest er helt tam, så du kan både håndfodre, kysse og klappe den.

Dernæst går turen til en reptilpark, som arbejder for at bevare truede dyrearter i Sydafrika, og som man kan kontakte, hvis man ser skadede reptiler eller krybdyr i naturen. Her kan du opleve alverdens kryb, krokodiller, fritgående aber og papegøjer.

Læs mere

Et night drive i aftenmørket er en fantastisk måde at opleve bushen og Sydafrikas vilde dyreliv på en anderledes måde.

Fra bilen kan du studere bushens mange fremmede lyde og de nataktive dyrs intense kalden og brølen, lede efter lysende øjne i mørket og nyde den unikke atmosfære, mens du tæller stjernerne på himlen.

Turen varer ca. 2 timer.

Læs mere

Drømmer du om at opleve den offentlige del af Kruger Nationalpark?

Grib chancen og glæd dig til en hel dag med safari i den over 100 år gamle nationalpark, som byder på spektakulære naturoplevelser og et fascinerende dyreliv.

Turen tager ca. 8 timer inklusive transport.

Læs mere

På denne heldagsudflugt ad Panoramaruten kommer du til at opleve nogle af verdens smukkeste steder, herunder de imponerende Drakensbjerge med sine klippeformationer og mange udsigtspunkter. Blyde River Canyon skærer sig igennem den nordlige del af bjergene og er med sin frodige, subtropiske vegetation en af de smukkeste kløfter i verden.

Du kommer også til at opleve Three Rondavels, som er tre bjergformationer, der har form som de traditionelle sydafrikanske hytter, samt Bourke’s Luck Potholes’ smukke vandfald og helt unikke røde klippeformationer, der markerer begyndelsen til Blyde River Canyon. Videre oplever du også udsigtspunktet, der kaldes ”God’s Window” på grund af den helt imponerende udsigt over den frodige nationalpark. I klart vejr kan man ane horisontens bue. 

Mæt af oplevelser vender du tilbage til lodgen.

Læs mere

Har du altid drømt om at komme helt tæt på en majestætisk, afrikansk elefant?

Så er det nu, du har chancen!

På denne udflugt besøger du et 16.000 ha stort område, som er hjem for reddede elefanter, der ikke er i stand til at klare sig i det fri.

Her får du en unik mulighed for at opleve, røre og håndfodre elefanterne, mens en guide fortæller dig spændende historier og fakta om dem.

Læs mere

Tag på en spændende tur til det unikke Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre, som er hjemsted for forladte, sårede og forgiftede vilde dyr. Personalet sørger for, at de vilde dyr bliver reddet fra krybskytter og gift og bliver passet på, indtil de kan sættes fri i naturen igen.

Centret har en række "faste beboere", som er for skadet til at komme ud i naturen igen, og som det er muligt at komme helt tæt på.

Sideløbende med det praktiske redningsarbejde bruges centret også til at demonstrere for offentligheden, hvilke trusler og udfordringer det sydafrikanske dyreliv står over for i dag.

Læs mere

Selv om Sydafrika på mange måder er et moderne land med en god infrastruktur, så er der stadig områder, hvor hverdagen er meget anderledes end det, vi er vant til.

På en Village Walk kan du få et smugkig ind bag facaden i en almindelig landsby i Sydafrika og være med til at støtte den lokale skole, landsbyen og hele lokalsamfundet.

Læs mere

Tag på en hyggelig bådtur på Blyde Dam og kom tæt på den sydafrikanske natur. Fra båden kan du nyde den fantastiske udsigt til de smukke Drakensbjerge, og hvis du er heldig, vil du opleve flodheste, krokodiller, bavianer og en masse fugle på den dejlige tur.

På turen kan du desuden opleve imponerende klipper og vandfald, som er blevet skabt gennem tusinder af år.

Læs mere

Hvis du er på jagt efter en aktiv oplevelse ud over spændingen ved at se de vilde dyr fra safaribilen, giver en guidet bush walk på Lamai Safari Lodges vildtfarm mulighed for at komme i nærkontakt med den afrikanske bush og lære om dens fascinerende fauna og flora.

Begiv dig ud på et eventyr, hvor dine fødder træder i sporene på Afrikas vilde indbyggere. I ét med naturen opdager du en række naturlige vidundere i selskab med din erfarne guide. Hold øje med sporene og se, hvor tæt du kan komme på mindre dyr som impalaer eller nyalaantiloper, uden de opdager din tilstedeværelse.

Læs mere

Tag med en professionel jæger på eventyr i Kruger National Park og skab uforglemmelige øjeblikke. Du vil være i nært samarbejde med jægeren, der skræddersyr jagtoplevelsen efter dine ønsker og drømme om at udforske naturen, opleve dyrelivet og måske endda få nogle storslåede trofæer.

Din jagt foregår på Lamai Safari Lodges private område i Kruger National Park. Lamai Safari Lodge forpligter sig til etisk jagt og sikrer, at de nedlagte dyr er i overensstemmelse med en bæredygtig plan. Indtægterne fra jagten bidrager også til madforsyning under tørkeperioder og beskyttelsesindsats for at bevare næsehorn og elefanter mod krybskytter.

Kødet fra de nedlagte dyr bruges på lodgen og deles med de lokale medarbejdere for at undgå spild.

Din jagtoplevelse vil give dig en enestående chance for at nyde de betagende naturomgivelser, fantastisk udsigt og den indre ro, der opstår, når du befinder dig midt i den vilde natur.

Du kan bestille jagten, når du ankommer til lodgen.

Læs mere

Besøg historiske Robben Island, der ligger 11 km ud for Cape Towns kyst. Øen er bedst kendt som stedet, hvor anti-apartheidskæmperen Nelson Mandela og andre politiske fangere blev fængslet i flere årtier under det sydafrikanske apartheidregime.

Under apartheidregimet blev Robben Island et berygtet symbol på undertrykkelse og uretfærdighed. Talrige modige mænd, herunder Nelson Mandela, Oliver Tambo og Walter Sisulu, samt kvinder som Winnie Madikizela-Mandela, blev fængslet på øen for deres modstand mod apartheidstyret. De levede under umenneskelige forhold, men trods dette formåede de at bevare deres værdighed og kampånd.

Efter afslutningen af apartheid i begyndelsen af 1990'erne blev Robben Island et nationalt monument og et symbol på håb, forsoning og frihed. Øen blev et verdensberømt turistmål, der tiltrak besøgende fra hele verden. 

I dag fungerer Robben Island som et mindesmærke, der minder om fortidens uretfærdighed og de utallige ofre, der blev gjort i kampen mod apartheid. Øen minder også om vigtigheden af at lære af historien og arbejde mod en bedre fremtid, hvor frihed, retfærdighed og lighed er grundlæggende rettigheder for alle.

Læs mere