Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Byrundtur i Cape Town

Oplev Kapstadens fascinerende historie og kultur på en unik guidet tur. Besøg det historiske District Six, oplev de livlige shebeens i townships og se det bemærkelsesværdige arbejde på Christine Revell Børnehjem. En uforglemmelig rejse gennem hjertet af byen.

Byrundtur i Cape Town

Sydafrika

Oplev en unik og berigende udflugt til Cape Towns historiske townships, en fantastisk chance for at fordybe dig i det lokale liv og kultur.
 
På denne tur udforsker du nogle af de ældste townships, Gugulethu og Langa, som er skabt under apartheid. Turen hertil giver dig en forståelse af det daglige liv i disse samfund, lige fra de tætbefolkede områder til de små virksomheder.
 
Herefter vil der være et stop på turen ved et lokalt børnehjem, Christine Revell Children's Home, hvor du kan se, hvordan fællesskabet arbejder sammen for at støtte de mest sårbare.
 
En særlig del af denne tur er et besøg i en af de lokale shebeens, som er de gamle, traditionelle og tidligere ulovlige barer, hvor du kan nyde en drink og mærke den autentiske atmosfære.
 
Ved at tage på denne tur, får du ikke blot en dybere indsigt i livet i Cape Towns townships, men du bidrager også til det lokale samfund og støtter ansvarlig turisme, der værdsætter og fejrer den kulturelle rigdom og historie i disse fællesskaber. 

Priser

Prisen er per person. Denne tur er privat og transport er inkluderet i prisen.