Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Historie og kultur i Cape Town

Tag på en spændende vandretur gennem Cape Towns historie. Udforsk Auwal-moskeen, Sydafrikas ældste, beundr de farverige huse, og nyd lokale delikatesser og te. Hør levende fortællinger om kvarterets historie og afslut i en kryddeributik, et mekka for traditionelle Cape Malay-krydderier.

Historie og kultur i Cape Town

Sydafrika

Denne eventyrlige vandretur gennem Cape Town, begynder med historien om Sydafrikas ældste forstad. Første stop på turen er ved Auwal-moskeen, den ældste moske i Sydafrika, der stammer fra 1794. Denne historiske moske blev oprettet af slaver, der trodsede de hollandske love for at udøve deres tro.

Efter at have udforsket moskeen, gå du videre ned ad Sydafrikas mest fotogene gade, berømt for sine levende og farvestrålende huse. Denne gade er et vidnesbyrd om områdets livlige kultur og historie.

Turen fortsætter ind i hjemmet hos en lokal, hvor du vil blive budt på traditionelle sydafrikanske delikatesser og en kop te. Værten vil dele medrivende fortællinger om kvarterets fortid, dets mennesker og deres unikke kultur.

Sidste stop på vandreturen er den kendte Atlas Kryddeributik i Cape Town. Her vil sanserne blive vækket af de forførende dufte af krydderier, som er afgørende i Cape Malay-køkkenet. Disse krydderier har en dybere betydning; de blev engang brugt af slaver som et symbol på frihed i deres herres køkkener.

Denne tur er ikke bare en rejse gennem gaderne, men en rejse gennem historie, kultur og smagene af Sydafrika.

Priser

Fakta om Sydafrika
  • Pretoria
  • Engelsk og afrikaans
  • Rand
  • 54,3 mio.
  • 3°C - 28°C
  • Sommertid 0 time, vintertid +1 timer