Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

HL Aparthotel Miraflor Suites

HL Aparthotel Miraflor Suites er et firestjernet hotel, som ligger i byen Maspalomas på Gran Canarias sydkyst. Fra hotellet er der ca. halvanden kilometer til stranden, og hvis du ikke ønsker at tage turen på gåben, kan du benytte shuttlebussen, som hotellet stiller til rådighed for sine gæster. Fra hotellet er der få hundrede meter til et supermarked samt yderligere shoppemuligheder.

Hotellet har en døgnåben reception, så du kan få hjælp på alle døgnets tidspunkter. På hotellet er der en pool, hvor den ene ende fungerer som børnepool. Dette er en ferskvandspool, som er opvarmet i vinterperioden. På hotellet er der en legeplads til de mindste samt en restaurant.

Værelserne er indrettet med to sammensatte enkeltsenge eller to enkeltsenge, der står hver for sig. På værelserne er der aircondition, køleskab, telefon, wi-fi, samt eget bad/toilet med hårtørrer. Der er mulighed for rengøring fem gange om ugen.

Vejr og klima