Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 12.495 kr.
14 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Ø-hop: Koh Lanta og Phi Phi

Glæd dig til at opleve nogle af Andamanerhavets smukkeste perler på dette ø-hop til uberørte Koh Lanta og paradisiske Phi Phi.

 

På denne tur oplever du noget af det bedste, det sydlige Thailand har at byde på, med vidunderlige sandstrande, krystalklart vand, fantastisk snorkling og dykning, frodig natur, spændende kultur, masser af aktivitetsmuligheder og hyggelig ø-stemning.

 

Dette ø-hop giver dig mulighed for at opleve Thailand på egen hånd i dit helt eget tempo. Vi har sørget for alt det praktiske, så du bare skal læne dig tilbage og nyde ferien.

 

Har du lyst, er der masser af spændende udflugts- og aktivitetsmuligheder, som kan bookes hjemmefra eller på stedet, og foretrækker du lange, dovne dage ved stranden helt uden planer, er der også rig mulighed for det.

 

Turen starter og slutter med en nat ved Nai Yang-stranden nær lufthavnen på Phuket, så transporten i forbindelse med ud- og hjemrejse holdes på et minimum, og du slipper for at stresse over en stram tidsplan.

 

Højdepunkter

 • 5 nætter på Koh Lanta
 • 4 nætter på Phi Phi
 • 2 nætter på Phuket (ved ankomst og afrejse)
 • Oplev Thailand på egen hånd
 • Fantastisk snorkling
 • Mange udflugtsmuligheder
 • Privat, engelsktalende chauffør

 

Hvis du har andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker.

Vi anbefaler ikke dette ø-hop i maj, juni, juli, august, september og oktober. Hvis du er på udkig efter sommerferie i Thailand, anbefaler vi i stedet turen 'Ø-hop: Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan'

Thailand

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse fra Danmark

Lad eventyret begynde!

Du rejser fra Danmark til Phuket med mellemlanding(er) undervejs. Læn dig tilbage og nyd turen – og glæd dig til alt det spændende, som venter, når du kommer til Thailand.

Dag 2:

Velkommen til Thailand

Du ankommer til Phuket efter en forhåbentlig behagelig rejse og bliver modtaget af din private chauffør, som kører dig direkte til dit hotel i Nai Yang på den nordvestlige del af Phuket cirka 10 minutters kørsel fra lufthavnen.

Dermed får du en blød landing med minimal transport efter flyrejsen, og afhængig af hvornår du lander, kan du bruge dagen ved den dejlige swimmingpool eller den fredelige Nai Yang-strand, hvor der er sol, sand og vand så langt øjet rækker.

Phuket er kendt som et af Thailands mest populære ferieområder, hvilket måske kan afskrække mange, men der findes masser af rolige og autentiske områder på den populære ferieø, og Nai Yang er et af dem. Her er du langt fra hektisk natteliv og menneskemylder, og området er som skabt til strandliv og afslapning med dejligt, blødt sand, gode hoteller, et fint udvalg af restauranter og butikker samt vidunderlige solnedgange.

Inkluderet hotel
Nai Yang Beach Resort & Spa 4
Hotelopgraderinger
Dewa Phuket Resort & Villas 5
Tilkøbsture
3 nætter i Bangkok
Dag 3:

Turen går til Koh Lanta

Efter en god nats søvn er det tid til at rejse videre til rolige Koh Lanta – en vidunderlig, uspoleret paradisø beliggende i Andamanerhavet syd for Krabi. Øen er en af Thailands mindre kendte perler og er kendt for sin afslappede stemning, kilometerlange sandstrande og frodige regnskov.

Efter check-ud bliver du hentet på hotellet og kørt til færgehavnen, hvorfra du sejler videre til Koh Lanta. Undervejs har du god tid til at nyde den formidable udsigt til små øer og fascinerende kalkstensklipper.

Ved ankomst til Koh Lanta bliver du hentet af en chauffør, som kører dig til det hyggelige hotel, hvor du skal bo de næste dage.

Inkluderet hotel
Anda Lanta Resort 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Lanta Casa Blanca 4
Nirvana Beach Resort & Spa 4
Dag 4-7:

Uspolerede Koh Lanta

Koh Lanta er en relativt stor ø og et fantastisk rejsemål for alle, som drømmer om fred og ro, uspolerede sandstrande og en skøn, afslappet stemning.

Langs vestkysten ligger idylliske bugter og smukke sandstrande som perler på en snor. Som udgangspunkt bor du på den fredelige, sydlige del af øen, hvor der findes flere vidunderlige sandstrande med krystalklart vand.

Glæd dig til lange, dovne dage ved stranden med forfriskende svømmeture i havet og swimmingpoolen samt lækre middage på de små, hyggelige restauranter. Skal der ske lidt mere, kan du tage en tuktuk eller songtaew til en af de lidt større byer længere nordpå med et større udvalg af restauranter, markeder og små butikker.

Har du lyst til at opleve endnu mere af den smukke paradisø, findes der et væld af aktivitetsmuligheder. Du kan for eksempel besøge nærliggende småøer, tage på madlavningskursus, sejle kajak gennem mangroveskoven eller tage på snorkeltur og opleve det farverige liv under havets overflade. Ved Koh Lanta finder du desuden nogle af Thailands bedste dykkersteder, hvor du blandt andet kan opleve dramatiske undervandsklipper, farverige koraller og masser af tropiske fisk.

Inkluderet hotel
Anda Lanta Resort 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Lanta Casa Blanca 4
Nirvana Beach Resort & Spa 4
Tilkøbsture
Snorkeludflugt til Koh Ha og Koh Rok
Koh Lantas gamle bydel og tur gennem mangroven
Ø-hop til Mu Ko Lanta National Park
Madlavningskursus på Koh Lanta
Kajaktur ved Koh Lanta
Dag 8:

Turen går til Phi Phi-øerne

Efter nogle skønne dage på Koh Lanta er det tid til at rejse videre til Phi Phi-øerne, som blev verdensberømte efter filmen ”The Beach” med Leonardo Di Caprio.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til havnen, hvorfra du sejler med færgen til hovedøen Phi Phi Don. Herfra kører eller sejler du videre til dit hotel, afhængig af hvor på øen du skal bo, og har resten af dagen på egen hånd.

Inkluderet hotel
Phi Phi Holiday Resort 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
SAii Phi Phi Island Village 4
Dag 9-11:

Afslapning i paradis

Phi Phi er kendt for sine kridhvide sandstrande, frodige natur og krystalklare vand. Øen er også kendt for sit vilde natteliv, som især backpackere nyder godt af, men der er heldigvis masser af roligere områder, hvis du foretrækker det.

I hovedbyen Tonsai findes et bredt udvalg af restauranter og butikker på begge sider af havnen, mens nattelivet primært findes på østsiden af havnen. Den nordlige del af øen er markant mere isoleret, og her er udvalget af spisesteder ofte begrænset til dem, der findes på hotellerne.

Hele vejen rundt om øen finder du vidunderlige sandstrande, idylliske bugter, smuk natur og fascinerende undervandsliv med farverige koraller og tropiske fisk. Her er du garanteret masser af ø-stemning og rig mulighed for at komme helt ned i gear.

Inkluderet hotel
Phi Phi Holiday Resort 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
SAii Phi Phi Island Village 4
Tilkøbsture
Maya Bay og lokal ø-tur
Sunset cruise med longtail-båd
Vandretur på Phi Phi Islands
Dag 12:

Tilbage til Nai Yang

I dag er det tid til at forlade det intime ø-paradis på Phi Phi og rejse tilbage til Nai Yang på Phuket.

Du bliver hentet på hotellet og kørt eller sejlet til færgehavnen, hvorfra du sejler videre til Phuket. Ved ankomst står chaufføren klar til at køre dig videre til hotellet, hvor du har resten af dagen på egen hånd.

Her har du mulighed for at slappe af ved poolen, nyde stranden og måske shoppe de sidste souvenirs, inden turen i morgen går hjem til Danmark.

Inkluderet hotel
Nai Yang Beach Resort & Spa 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Dewa Phuket Resort & Villas 5
Dag 13:

Hjemrejsen begynder

Det er blevet tid til at tage afsked med Thailand efter en dejlig og oplevelsesrig rejse.

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver kørt til lufthavnen i god tid før afrejse. Med dig har du forhåbentlig en masser gode minder fra et fantastisk ø-hop i Andamanerhavet.

Afhængig af flyrejseplanen kan du på grund af tidsforskellen ankomme til Danmark allerede samme aften.

Inkluderet hotel
Morgenmad
Tilkøbsture
3 nætter i Bangkok
Dag 14:

Ankomst til Danmark

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 11 nætters ø-hop
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 deltagere
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!

Andre rejser til Thailand