>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra 15.495 kr.
18 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Ø-hop: Phuket, Koh Lanta, Krabi og Phi Phi

Glæd dig til at opleve nogle af Andamanerhavets smukkeste perler på dette ø-hop, hvor du besøger populære Phuket, uberørte Koh Lanta, frodige Krabi og paradisiske Phi Phi.

 

På denne tur oplever du noget af det bedste, Thailand har at byde på, med vidunderlige sandstrande, krystalklart vand, fantastisk snorkling og dykning, frodig natur, spændende kultur, masser af aktivitetsmuligheder og hyggelig ø-stemning.

 

Dette ø-hop giver dig mulighed for at opleve Thailand på egen hånd i dit helt eget tempo. Vi har sørget for alt det praktiske, så du bare skal læne dig tilbage og nyde ferien.

 

Har du lyst, kan du booke spændende udflugter og aktiviteter hjemmefra, og foretrækker du lange, dovne dage ved stranden helt uden planer, er der også rig mulighed for det.

 

Højdepunkter

 • 5 nætter på Phuket
 • 4 nætter på Koh Lanta
 • 4 nætter i Krabi
 • 2 nætter på Phi Phi
 • Oplev Thailand på egen hånd
 • Fantastisk snorkling
 • Mulighed for udflugter
 • Privat, engelsktalende chauffør

 

Har du andre ønsker til programmet, f.eks. andre overnatningssteder, ekstra ture eller flere/færre nætter?
Skriv til os. Så skræddersyr vi gerne dit program.

Vi anbefaler især dette ø-hop i perioden november til april, hvor vejret normalt er varmt og relativt tørt i ved Thailands vestkyst. Turen er derfor ideel, hvis du drømmer om en dejlig, varm vinterferie i Thailand.

Thailand

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse fra Danmark

Lad eventyret begynde!

Du rejser fra Danmark til Phuket med mellemlanding(er) undervejs. Læn dig tilbage og nyd turen – og glæd dig til alt det spændende, som venter, når du kommer til Thailand.

Dag 2:

Velkommen til Thailand

Du ankommer til Phuket efter en forhåbentlig behagelig rejse og bliver modtaget af din private chauffør, som kører dig direkte til dit hotel, hvor du tjekker ind og har resten af dagen på egen hånd.

Afhængig af hvornår du ankommer, kan du slappe af på hotellet, gå på opdagelse i området eller blot gå i seng, så du er klar til at gå på eventyr næste morgen.

Inkluderet
Centara Kata Resort Phuket 4
Tilkøb/opgradering
Beyond Resort Kata 4
Katathani Phuket Beach Resort 4
Dag 3-5:

Phuket på egen hånd

Phuket er et fantastisk sted at starte dit Thailandseventyr. Øen er Thailands største og ligger i Andamanerhavet omgivet af idylliske småøer og dramatiske kalkstensklipper. Her får du en skøn kombination af smukke sandstrande, turkisblåt vand, eventyrlig snorkling og dykning, frodige mangrove- og regnskove, gode shoppemuligheder, et bredt udvalg af spisesteder og masser af aktivitetsmuligheder.

Du bor i populære Kata, som er vores favoritområde på Phuket. Kata Beach er en af Phukets smukkeste og mest børnevenlige strande, og vandet her er som regel roligt i højsæsonen fra november til maj. I lavsæsonen er der omvendt gode muligheder for surfing.

I Kata findes et væld af restauranter, gadekøkkener, massageklinikker, skræddere og butikker. Stemningen er afslappet, og du kan nemt bevæge dig rundt på egen hånd.

Skal der ske lidt mere, er der rig mulighed for aktiviteter på Phuket. Du kan for eksempel prøve kræfter med ziplining, opleve elefanter, besøge Phuket Old Town og udforske de charmerende, gamle gader eller tage en båd til James Bond island eller Similan-øerne, der er kendt som et af de bedste dykkersteder i verden.

Inkluderet
Centara Kata Resort Phuket 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Beyond Resort Kata 4
Katathani Phuket Beach Resort 4
Dag 6:

Turen går til Koh Lanta

Efter nogle dejlige dage på Phuket er det tid til at rejse videre til rolige Koh Lanta – en vidunderlig, uspoleret paradisø beliggende i Andamanerhavet syd for Krabi. Øen er en af Thailands mindre kendte perler og er kendt for sin afslappede stemning, kilometerlange sandstrande og frodige regnskov.

Efter check-ud bliver du hentet på hotellet og kørt til færgehavnen, hvorfra du sejler videre til Koh Lanta. Undervejs har du god tid til at nyde den formidable udsigt til små øer og fascinerende kalkstensklipper.

Ved ankomst til Koh Lanta bliver du hentet af en chauffør, som kører dig til det hyggelige hotel, hvor du skal bo de næste dage.

Inkluderet
Anda Lanta Resort 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Nirvana Beach Resort & Spa 3
Dag 7-9:

Uspolerede Koh Lanta

Koh Lanta er en relativt stor ø og et fantastisk rejsemål for alle, som drømmer om fred og ro, uspolerede sandstrande og en skøn, afslappet stemning.

Langs vestkysten ligger idylliske bugter og smukke sandstrande som perler på en snor. Som udgangspunkt bor du på den fredelige, sydlige del af øen, hvor der findes flere vidunderlige sandstrande med krystalklart vand.

Glæd dig til lange, dovne dage ved stranden med forfriskende svømmeture i havet og swimmingpoolen samt lækre middage på de små, hyggelige restauranter. Skal der ske lidt mere, kan du tage en tuktuk eller songtaew til en af de lidt større byer længere nordpå med et større udvalg af restauranter, markeder og små butikker.

Har du lyst til at opleve endnu mere af den smukke paradisø, findes der et væld af aktivitetsmuligheder. Du kan for eksempel besøge nærliggende småøer, tage på madlavningskursus, sejle kajak gennem mangroveskoven eller tage på snorkeltur og opleve det farverige liv under havets overflade. Ved Koh Lanta finder du desuden nogle af Thailands bedste dykkersteder, hvor du blandt andet kan opleve dramatiske undervandsklipper, farverige koraller og masser af tropiske fisk.

Inkluderet
Anda Lanta Resort 3
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Nirvana Beach Resort & Spa 3
Dag 10:

Velkommen til Krabi

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver derefter kørt til færgehavnen, hvorfra du sejler videre til Krabi – et tropisk paradis, som er kendt for sine vidunderlige sandstrande, farverige koralrev, storslået natur og et væld af aktivitetsmuligheder.

Når du ankommer til Krabi, har du resten af dagen på egen hånd til at gå på opdagelse i området eller blot slappe af på det dejlige hotel.

Inkluderet
Centara Ao Nang Beach Resort 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
The Pavilions Anana 5
Dag 11-13:

Vidunderlige Krabi

Glæd dig til tre hele dage i Krabi, hvor du kan gøre lige præcis det, du har lyst til.

Er du til bådture, kajaksejlads, snorkling, templer, frodige mangroveskove eller afslapning på de smukke, lyse sandstrande? Krabi har noget for alle – både børnefamilier og dem, som rejser uden børn.

Du bor som udgangspunkt i hyggelige Ao Nang, som er vores favoritområde i Krabi. Den lange, lyse sandstrand er sammen med det krystalklare vand og de dramatiske kalkstensklipper uden tvivl hovedattraktionerne, og langs den hyggelige strandpromenade, hvor du nemt kan bevæge dig rundt på egen hånd, findes et væld af butikker, skræddere, restauranter og barer.

Herfra kan du også nemt tage på dagsudflugt til populære Railey Beach, som ligger ca. 1 km syd for Ao Nang, eller tage en longtail-båd til de omkringliggende småøer, som byder på vidunderlige paradisstrande og spektakulære snorkle- og dykkermuligheder.

Inkluderet
Centara Ao Nang Beach Resort 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
The Pavilions Anana 5
Dag 14:

Turen går til Phi Phi-øerne

Efter nogle skønne dage i Krabi er det tid til at rejse videre til Phi Phi-øerne, som blev verdensberømte efter filmen ”The Beach” med Leonardo DiCaprio.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til havnen, hvorfra du sejler med færgen til hovedøen Phi Phi Don. Herfra kører eller sejler du videre til dit hotel, afhængig af hvor på øen du skal bo, og har resten af dagen på egen hånd.

Inkluderet
Phi Phi CoCo Beach Resort 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
SAii Phi Phi Island Village 4
Dag 15:

Afslapning i paradis

Phi Phi er kendt for sine kridhvide sandstrande, frodige natur og krystalklare vand. Øen er også kendt for sit vilde natteliv, som især backpackere nyder godt af, men der er heldigvis masser af roligere områder, hvis du foretrækker det.

I hovedbyen Tonsai findes et bredt udvalg af restauranter og butikker på begge sider af havnen, mens nattelivet primært findes på østsiden af havnen. Den nordlige del af øen er markant mere isoleret, og her er udvalget af spisesteder ofte begrænset til dem, der findes på hotellerne.

Hele vejen rundt om øen finder du vidunderlige sandstrande, idylliske bugter, smuk natur og fascinerende undervandsliv med farverige koraller og tropiske fisk. Her er du garanteret masser af ø-stemning og rig mulighed for at komme helt ned i gear.

Inkluderet
Phi Phi CoCo Beach Resort 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
SAii Phi Phi Island Village 4
Dag 16:

Tilbage til Phuket

I dag er det tid til at forlade det intime ø-paradis og rejse tilbage til Phuket. Du bliver hentet på hotellet og kørt eller sejlet til færgehavnen, hvorfra du tager sejler videre til Phuket. Ved ankomst står chaufføren klar til at køre dig videre til hotellet, hvor du har resten af dagen på egen hånd.

Her kan du nyde de sidste solstråler, tage den sidste dukkert i havet eller poolen, gøre de sidste indkøb eller måske hente det skræddersyede tøj, du bestilte i starten af rejsen.

Inkluderet
Centara Kata Resort Phuket 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Beyond Resort Kata 4
Katathani Phuket Beach Resort 4
Dag 17:

Hjemrejsen begynder

Det er blevet tid til at tage afsked med Thailand efter en dejlig og oplevelsesrig rejse.

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver kørt til lufthavnen i god tid før afrejse. Med dig har du forhåbentlig en masser gode minder fra et fantastisk ø-hop i Andamanerhavet.

Afhængig af flyrejseplanen kan du på grund af tidsforskellen ankomme til Danmark allerede samme aften.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 18:

Ankomst til Danmark

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 15 nætters ø-hop
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 deltagere
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!