Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra: 13.495 kr.
14 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Bangkok, River Kwai og Hua Hin

Denne rundrejse til Bangkok, River Kwai og Hua Hin er perfekt for alle, der drømmer om at udforske og opleve det centrale Thailand.

 

Rejsen starter i den pulserende hovedstad Bangkok, som byder på store shoppingcentre, hyggelige markeder, traditionelle buddhistiske templer, grønne parker og meget mere. Her er virkelig noget for alle.

 

Dernæst går turen videre til ikoniske River Kwai, hvor du blandt andet oplever Dødens Jernbane, Hellfire Pass og det smukke Erawan-vandfald samt prøver at bo på en flydende bungalow i frodige omgivelser.

 

Rejsen sluttes af ved de dejlige sandstrande i Thailands royale badeby Hua Hin, hvor du indlogeres på et luksuriøst hotel lige ned til stranden.

 

Højdepunkter

 • 6 nætters rundrejse
 • 5 nætters badeferie
 • Storbyliv og kultur i Bangkok
 • Flydende bungalows på River Kwai
 • Dødens Jernbane og Hellfire Pass
 • Erawan-vandfaldet
 • Skønne strande i Hua Hin
 • Privat, engelsktalende chauffør

 

Hvis du har andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker.

Thailand

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse fra Danmark

Med mellemlanding(er) undervejs rejser du fra Danmark til Thailands pulserende hovedstad Bangkok.

Dag 2:

Velkommen til Thailand

Du ankommer til Bangkok efter en forhåbentlig behagelig rejse. I ankomsthallen venter din private chauffør, som kører dig direkte til hotellet, hvor du tjekker ind og har resten af dagen på egen hånd.

Tag en dukkert i poolen, gå på opdagelse i området omkring hotellet eller slap af på værelset og få en god nats søvn, så du er klar til at udforske den spændende hovedstad i morgen.

Inkluderet hotel
JC Kevin Sathorn Bangkok Hotel 4
Hotelopgraderinger
Chatrium Hotel Riverside Bangkok 4
Riva Surya Bangkok 4
Dag 3:

Bangkok på egen hånd

Glæd dig til en hel dag i magiske Bangkok – en hektisk storby, hvor nyt og gammelt mødes med moderne højhuse og storcentre, hyggelige gadekøkkener og farverige markeder, kongelige paladser og fascinerende templer. Bangkok har noget for enhver smag.

Er det dit første besøg i Bangkok, må du ikke snyde dig selv for en gåtur i Bangkoks historiske bydel, hvor du blandt andet kan opleve det overdådige kongepalads Grand Palace og Wat Phra Kaew-templet, som huser den verdensberømte Emerald Buddha og er et af de vigtigste og helligste templer i hele Thailand. Lige rundt om hjørnet finder du Wat Pho, hvor du kan opleve den enorme liggende Buddha, som er hele 46 meter lang og 15 meter høj, samt et væld af smukke stupaer og andre Buddha-figurer.

Drømmer du om at opleve det ”ægte” Thailand og få et kig bag facaden i den travle storby, kan vi varmt anbefale en afslappende cykeltur eller en gåtur i Lumpini Park, som er et vidunderligt åndehul midt i den kaotiske storby. Du kan også tage på en hyggelig sejltur i longtail-båd på klongerne – de mere rolige sidekanaler til den hektiske Chao Praya-flod, hvor lokale bor i små pælehuse direkte i vandet.

I Bangkok findes også et væld af markeder, hvor du kan få testet dine evner til at prutte om prisen, samt et virvar af restauranter, barer, butikker, souvenirshops, gadekøkkener, massagesaloner og meget mere.

Inkluderet hotel
JC Kevin Sathorn Bangkok Hotel 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Chatrium Hotel Riverside Bangkok 4
Riva Surya Bangkok 4
Tilkøbsture
Bangkoks højdepunkter
Cykeltur i Bangkok
Dag 4:

Flydende bungalow på River Kwai

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver hentet af chaufføren, som kører dig ud af hektiske Bangkok og videre til det fantastisk flotte område ved River Kwai, som er et sandt paradis for naturelskere.

Her skal du tilbringe de næste nætter i en hyggelig, flydende bungalow med udsigt over ikoniske River Kwai.

Eftermiddagen har du på egen hånd med mulighed for at slappe af på resortet, nyde den formidable udsigt over floden eller forkæle dig selv med en afslappende massage. Resortet tilbyder også flere aktiviteter, som kan tilkøbes på stedet.

Inkluderet hotel
Boutique Raft Resort 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
The FloatHouse River Kwai 4
Dag 5:

Fridag ved smukke River Kwai

Dagen i dag har du på egen hånd med base på din flydende bungalow ved River Kwai omgivet af frodig natur.

Læn dig tilbage med en god bog og nyd de smukke omgivelser, eller benyt dig af nogle af resortets aktivitetsmuligheder. Du kan for eksempel tage på sejltur med tømmerflåde eller sejle kajak på floden, tage på en cykeltur i lokalområdet eller forkæle dig selv med en afslappende massage.

Du kan også tage en sejltur med longtail-boat op ad floden for at besøge Sai Yok-vandfaldet og drypstenshulen Lawa Cave med sine mange stalaktitter og stalagmitter eller tage på udflugt til Elephant's World, hvor du kan få mulighed for at komme helt tæt på de majestætiske elefanter og få lov at fodre dem eller bade dem i floden.

Inkluderet hotel
Boutique Raft Resort 3
Morgenmad
Hotelopgraderinger
The FloatHouse River Kwai 4
Tilkøbsture
Elephants World i Kanchanaburi
Sai Yok Waterfall
Lawa Cave i Kanchanaburi
Dag 6:

Hellfire Pass og Dødens Jernbane

Din private chauffør henter dig efter morgenmaden og kører dig til Hellfire Pass, som var et af de steder, hvor opførelsen af den thailandsk-burmesiske jernbane, der også blev kendt som Dødens Jernbane, kostede allerflest menneskeliv.

Her besøger du Hellfire Pass Museum, hvor du kan få en både spændende og skræmmende indsigt i det grusomme jernbaneprojekt, som kostede tusindvis af mennesker livet under 2. verdenskrig

Du får også mulighed for at vandre ad den 2,5 km lange strækning gennem Hellfire Pass, som er omgivet af stejle klipper og skråninger, der vidner om de frygtelige forhold, tvangsarbejdere og krigsfanger arbejdede under i døgndrift for at føre jernbanen gennem den massive klippe.

Vandreturen er på den ene side utroligt smuk, og samtidig et skræmmende minde om arbejdernes brutale virkelighed.

Herefter kører du videre til togstationen ved Tham Krasae, hvor du har mulighed for at udforske Sai Yok Noi-vandfaldet, mens du venter på toget, som kører dig ad Dødens Jernbane til Kanchanaburi. Togturen tager cirka en time og foregår i et roligt tempo gennem nogle af de smukkeste landskaber, som findes i Thailand, med frodige skove, snoede floder og dramatiske bjerge.

Ved ankomst til togstationen i Kanchanaburi, som ligger lige ved siden af den berømte bro over River Kwai, står chaufføren klar til at tage imod dig og køre dig til Death Railway Museum, hvor du får et indgående indblik i den grusomme historie bag Dødens Jernbane. Du kan blandt andet opleve en rekonstruktion af de små og trange bambushytter, som tvangsarbejdere og krigsfanger boede i, i måneder eller endda år.

Efter en oplevelsesrig dag kører chaufføren dig videre til dit hotel i Kanchanaburi.

Inkluderet hotel
Natee The Riverfront Hotel 4
Morgenmad
Dag 7:

Erawan-vandfaldet

I dag tager du på en naturskøn og oplevelsesrig udflugt til Erawan Nationalpark, som ligger knap en times kørsel fra Kanchanaburi.

Hovedattraktionen i den frodige nationalpark er uden tvivl det fascinerende Erawan-vandfald, der er kendt som et af de smukkeste vandfald i Thailand. Vandfaldet består af hele syv store fald med flere naturlige pools, hvor det er muligt at tage en dukkert i det krystalklare, smaragdfarvede vand.

Du kan også finde et fredeligt sted ved siden af vandfaldene, hvor du kan slappe af og nyde de smukke omgivelser, eller gå på opdagelse i nogle af de fascinerende kalkstensgrotter, som også findes i nationalparken.

Det er nemt at udforske området på egen hånd, og chaufføren venter på dig på parkeringsplads imens. Der findes også flere restauranter, hvor du kan spise frokost, hvis sulten melder sig undervejs.

Efter en oplevelsesrig dag i Erawan Nationalpark kører chaufføren dig tilbage til hotellet i Kanchanaburi, hvor du har resten af dagen på egen hånd. Her kan du for eksempel slappe af på hotellet, tage en dukkert i den dejlige swimmingpool, udforske ikoniske River Kwai Bridge eller leje et SUP-board og sejle en tur på den rolige Kwai-flod.

Om aftenen anbefaler vi at besøge det lokale night market, hvor du finder et væld af boder og traditionel, thailandsk street food, eller slentre en tur langs floden for at finde en hyggelig restaurant eller bar med udsigt over River Kwai.

Inkluderet hotel
Natee The Riverfront Hotel 4
Morgenmad
Dag 8:

Turen går til Hua Hin

Efter morgenmaden bliver du hentet af chaufføren, som kører dig videre til kystbyen Hua Hin, hvor du skal tilbringe resten af ferien.

Køreturen tager cirka 3 timer, og efter ankomst til Hua Hin har du resten af dagen til fri afbenyttelse med mulighed for at tage til stranden, nyde en dukkert i den dejlige swimmingpool eller tage på shopping ved et af byens markeder eller shoppingcentre.

Inkluderet hotel
Best Western Plus Carapace Hotel 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Veranda Resort & Villas 5
Dag 9-12:

Badeferie i Hua Hin

Glæd dig til nogle dejlige og afslappende dage i Thailands royale badeby, Hua Hin, som ligger ud til Siambugten. Her er en afslappende atmosfære og en skøn, 6 km lang sandstrand med et væld af restauranter og barer direkte ved stranden.

Du bor på et lækkert hotel direkte ved den dejlige sandstrand, og her er virkelig alt, hvad du har brug for på en skøn badeferie. Fra restauranter og barer over massagesaloner og skræddere til shoppingcentre og lokale markeder med eksotiske frugter, lækker thaimad, lokalt kunsthåndværk og souvenirs.

I området omkring Hua Hin er der også gode udflugtsmuligheder med frodige nationalparker, smukke vandfald samt flere fremragende golfbaner, hvilket gør området til et paradis for golfentusiaster.

For børn og barnlige sjæle findes der flere vandlande med et væld af vandrutsjebaner, lækre swimmingpools og vandlegepladser for familiens mindste.

Hua Hin er kort sagt en skøn ferieby for alle uanset alder.

Inkluderet hotel
Best Western Plus Carapace Hotel 4
Morgenmad
Hotelopgraderinger
Veranda Resort & Villas 5
Dag 13:

Hjemrejsen begynder

Efter en dejlig og oplevelsesrig ferie er det blevet tid til at tage afsked med Thailand.

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver kørt til lufthavnen i god tid før afrejse. Køreturen til lufthavnen tager ca. 3-3½ timer.

Afhængig af flyrejseplanen kan du på grund af tidsforskellen ankomme til Danmark allerede samme aften.

Dag 14:

Velkommen hjem!

Velkommen hjem fra en fantastisk rejse!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 11 nætter i Thailand
 • Privat, engelsktalende chauffør
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 deltagere
 • Dobbeltværelse ved to personer, trippelværelse ved tre personer
 • Dækket af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!

Andre rejser til Thailand

 • 5 nætter i Khao Lak
 • 2 nætter i Khao Sok Nationalpark
 • 5 nætter i Krabi
 • Dejlige strande og fantastisk snorkling
 • Overnatning i flydende bungalow i junglen
 • Privat transfer
Inkluderet i prisen
 • 15 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
13.995 kr.
Læs mere
 • 5 nætter på Koh Samui
 • 4 nætter på Koh Tao
 • 4 nætter på Koh Phangan
 • Perfekt til sommerferie
 • Lækre hoteller
 • Fantastisk snorkling
 • Privat transfer
Inkluderet i prisen
 • 16 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
15.495 kr.
Læs mere
 • 11 nætters ø-hop
 • Koh Lanta og Phi Phi
 • Vidunderlige strande og fantastisk snorkling
 • Oplev Thailand på egen hånd
 • Mulighed for udflugter
 • Privat transfer
Inkluderet i prisen
 • 14 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
12.495 kr.
Læs mere