>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Amani Tiwi Beach Resort

Amani Tiwi Beach Resort er et unikt paradis med frodig have, privat sandstrand og en betagende udsigt over det Indiske Ocean. Her kan du nyde den flotte solopgang, tage en dukkert i den imponerende swimmingpool, suge den eksotiske stemning til dig og slappe af på den billedskønne, hvide sandstrand.

Der er rig mulighed for at slappe af og komme helt ned i gear i de smukke omgivelser. Skal der ske lidt mere, arrangerer resortet aktiviteter i løbet af dagen, og ved den private strand er der mulighed for eksempelvis volleyball, snorkling, dykning, windsurfing og dybhavsfiskeri.

Trænger du til en pause fra solen, har resortet både træningsfaciliteter, bordtennis og en række mindre butikker med blandt andet lokalt håndværk, smykker og souvenirs. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, kan du slå et smut forbi resortets frisør eller skønhedssalon.

Med fire barer og fem restauranter er der rig mulighed for at få tilfredsstillet smagsløgene også. Her finder du helt sikkert noget, du kan lide, for der er alt fra pizza og fiskeretter til små snacks og lokale specialiteter på menuen.

For børn tilbyder hotellet separat børnepool, børneklub og særlig børnemenu.

Resortets rummelige værelser er alle pænt indrettede og byder på aircondition, TV, wi-fi, minikøleskab, te-/kaffefaciliteter, hårtørrer, myggenet og balkon. Nogle værelser har desuden udsigt til det indbydende poolområde.

All inclusive, pr. nat pr. person
165 DKK
Prisen er per person per nat ved opgradering i forhold til standard, som fremgår af dagsprogrammet.