Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Hoteller i Mombasa

Få kilometer nord for Mombasa ligger Travellers Beach Resort med udsigt over det Indiske Ocean.

Nyd det tropiske klima i det smukke, frodige område med hvislende kokospalmer og smukke blomster omkring hotellet.

Forkæl din krop med afslapning i hotellets spa eller få pulsen op på tennisbanen. Du kan også dyrke forskellige aktiviteter i og under vandet, for eksempel kajak, snorkling eller jet-ski. Det er også muligt at tage ture ud af huset, eksempelvis til Marine Park. Hvis du ønsker at udforske området på to hjul, kan du leje en cykel.

Hvis du derimod bare ønsker at nyde opholdet og slappe helt af, kan du gøre det på stranden eller i pool-området, hvor der også er pool-bar.

På hotellet finder du desuden flere barer og restauranter, så der er noget for enhver smag.

Værelserne er elegant indrettet med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, der er aircondition, wifi, TV, balkon eller terrasse, eget bad/toilet og kaffe-/tefaciliteter.

Læs mere
Dette smukke hotel ligger i en tropisk have på sydkysten af den berømte Diani Beach. Herfra er der ca. 40 km til Mombasa By.
 
Hotellet er nyrenoveret i 2016 og har en lækker, afrikansk indretning og atmosfære.
 
Der er pool og børnepool på hotellet, og der er ikke langt til stranden. Der er således rig mulighed for at dyrke forskellige vandaktiviteter i området lige uden for hotellet, blandt andet windsurfing.
 
Hotellet har flere restauranter og barer, som du kan vælge imellem, og hvis du har brug for lidt underholdning, er der mulighed for at prøve kræfter med tennis, bordtennis, dart, billard og golf (uden for hotellets område). For de yngste gæster er der børneklub.
 
På hotellet er der 92 flotte værelser beliggende i to etagers bungalows med fire værelser per hytte. Hvert værelse har eget toilet/bad, aircondition, myggenet, TV, lille køleskab, mulighed for at lave kaffe/te samt balkon eller terrasse. Der er også safebox og wifi på alle værelserne.
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Læs mere
Southern Palms Resort & Spa er et dejligt hotel, som ligger helt ned til stranden på Diani Beach.
 
Her er der i den grad mulighed for at slappe helt af - enten under en palme på stranden med det kridhvide sand og turkisblå vand, eller i en af de to pools i pool-området på hotellet.
 
På hotellet er der flere barer og restauranter, så der er flere muligheder for at få stillet både sult og tørst. Når du er mæt, kan du vælge at gøre brug af nogle af de mange aktiviteter, der tilbydes på hotellet: fitnessrum, tennis, diverse vandsportsaktiviteter, dykning eller dybhavsfiskeri. For de små gæster er der børneklub, som hver dag arrangerer sjove aktiviteter, som børnene kan være med i.
 
Der er 298 værelser på hotellet, og de er alle smagfuldt indrettet og har eget bad/toilet. Der er desuden aircondition, privat balkon eller terrasse, safebox, wifi og TV. Derudover tilbyder hotellet laundry service, så du kan få vasket tøj under dit ophold.
 
Vær opmærksom på, at den angivne opgraderingspris er en frapris, og at priserne kan være markant højere i højsæsonen.
Læs mere
Prisvindende resort beliggende på vidunderlige Diani Beach syd for Mombasa med direkte adgang til den palmeklædte sandstrand og det turkisblå Indiske Ocean.
 
Hotellet har flere barer og restauranter, så du kan forkæle smagsløgene med god mad og lækre drinks. Hotellet går meget op i bæredygtighed og er i øvrigt kendt for sin flotte morgenmadsbuffet.
 
Hotellet har et lækkert pool-område samt en spaafdeling, hvor du kan blive selvforkælet. Her kan du dyrke yoga og fitness, få massage eller tag en tur i sauna. Spaområdet er kun for voksne over 16 år.
 
Desuden har du som gæst på hotellet adgang til flere vandsportsaktiviteter som snorkling, dykning og dybhavsfiskeri, og ikke langt fra hotellet finder du en af Kenyas smukkeste golfbaner.
 
Der er 178 værelser på hotellet, og de har alle eget bad/toilet med rainshower, privat balkon eller terrasse, TV, skrivebord, wifi, kaffe- og tefaciliteter, roomservice, safebox og minibar.
Læs mere

Amani Tiwi Beach Resort er et unikt paradis med frodig have, privat sandstrand og en betagende udsigt over det Indiske Ocean. Her kan du nyde den flotte solopgang, tage en dukkert i den imponerende swimmingpool, suge den eksotiske stemning til dig og slappe af på den billedskønne, hvide sandstrand.

Der er rig mulighed for at slappe af og komme helt ned i gear i de smukke omgivelser. Skal der ske lidt mere, arrangerer resortet aktiviteter i løbet af dagen, og ved den private strand er der mulighed for eksempelvis volleyball, snorkling, dykning, windsurfing og dybhavsfiskeri.

Trænger du til en pause fra solen, har resortet både træningsfaciliteter, bordtennis og en række mindre butikker med blandt andet lokalt håndværk, smykker og souvenirs. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, kan du slå et smut forbi resortets frisør eller skønhedssalon.

Med fire barer og fem restauranter er der rig mulighed for at få tilfredsstillet smagsløgene også. Her finder du helt sikkert noget, du kan lide, for der er alt fra pizza og fiskeretter til små snacks og lokale specialiteter på menuen.

For børn tilbyder hotellet separat børnepool, børneklub og særlig børnemenu.

Resortets rummelige værelser er alle pænt indrettede og byder på aircondition, TV, wi-fi, minikøleskab, te-/kaffefaciliteter, hårtørrer, myggenet og balkon. Nogle værelser har desuden udsigt til det indbydende poolområde.

Læs mere