>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Machu Picchu set fra toppen

Hotel José Antonio

Lige ved Titicacasøen ligger det firestjernede Hotel José Antonio som en lille oase i naturskønne omgivelser.

Hotellet er lyst og moderne indrettet, og herfra er der en helt fantastisk panoramaudsigt ud over de smukke bjerge og søen, der er verdens højst beliggende ferskvandssø. Hotellet ligger en kort gåtur fra centrum af byen Puno, hvor du finder gode restauranter og shoppingmuligheder. Puno er kendt for at være hovedstaden for Perus folklore, og her er der mange traditionelle musik- og dansefestivaller.

I restauranten på hotellet får du økologisk mad fra det peruvianske køkken, alt sammen lavet af ferske, lokale råvarer. Fra hotellet kan du gå direkte ned til den lille promenade-gangbro langs søen og tage en gåtur. Fra haven kan du nyde den magiske, puno'nske solnedgang, eventuelt med en drink fra hotellets bar i hånden.

Alle de 106 værelser på hotellet er med udsigt til søen og har en høj komfortstandard. Alle værelserne har TV, safebox, køleskab, wifi, eget bad/toilet med toiletartikler samt en lille terrasse eller balkon.