Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Phuti Lodge

Phuti Lodge byder på lækre hytter, swimmingpool og en unik beliggenhed midt i den afrikanske bush ved Kruger Nationalpark. Læs mere og få et tilbud her.

Phuti Lodge

Sydafrika

Charmerende Phuti Lodge ligger midt i den afrikanske bush tæt på et vandhul, hvor du kan opleve de mange dyr, som dagligt kommer og drikker vand.

Her får du masser af privatliv, en fantastisk ro og en unik følelse af at være fuldstændig i et med naturen. 

På Phuti Lodge finder du et hyggeligt sofaområde, bålsted, køkken og et fælles spiseområde, hvor alle måltider serveres. Der er ligeledes en højtbeliggende terrasse med pejs samt en skøn swimmingpool med solstole og direkte udsyn til bushen. 

Alle lodgens fem hytter er smagfuldt indrettede og har eget badeværelse med bruser og toilet, gode dobbeltsenge med myggenet (der er ikke mulighed for enkeltsenge), håndklæder og toiletartikler samt adapter til europæiske stik. 

Er I mange, der rejser sammen, er det muligt at leje hele lodgen, så I har endnu mere privatliv. Der er plads til i alt 10 voksne i hytterne samt mulighed for ekstra opredninger til børn. 

Uanset om du rejser alene eller som del af en gruppe, er der rig mulighed for at være dig selv og nyde den fantastiske natur, når du bor på Phuti Lodge.

 

Praktisk info 

Phuti Lodge er en del af Lamai Safari Lodges. Det er muligt at betale med både Visa og Mastercard på lodgen.