Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Lamai Safari Lodges

Lamai Safari Lodges tilbyder 4-stjernet forkælelse m. swimmingpool og privat Big Five-område ved Kruger Nationalpark. Læs mere og få et tilbud her.

Lamai Safari Lodges

Sydafrika
Unikke og autentiske Lamai Safari Lodges ligger smukt placeret i et dyrerigt område med udsigt til vandhuller og græsningsområder, hvor du kan opleve Afrikas vilde dyr helt tæt på. 
 
De charmerende lodges, værelser og hytter varierer i størrelse, men er alle af samme fine standard med eget toilet og bad, komfortabel dobbeltseng med myggenet (der er ikke mulighed for enkeltsenge), aircondition, sikkerhedsboks og et hyggeligt udeområde. Ved bestilling af et trippelværelse sættes en ekstra fold-ud-seng op på værelset. Der er desuden adapter til skandinaviske stikkontakter.
 
Hovedlodgen på Lamai Safari Lodges byder på et lækkert fællesområde med blandt andet swimmingpool, bar, bålsted, udsigtsterrasse og et hyggeligt spiseområde, hvor alle måltider indtages.
 
Det er muligt at betale med både Visa og Mastercard på lodgen.
 

Safari hos Lamai 

Som noget helt unikt har Lamai Safari sit eget private Big Five-område i åben forbindelse med Kruger Nationalpark – en af verdens mest dyrerige nationalparker. Der er derfor rig mulighed for fantastiske og uforglemmelige dyreoplevelser.