Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Løver der nyder et måltid

Lamai Safari Lodges

Lamai Safari byder på flere charmerende lodges og hytter, som alle ligger smukt placeret i dyrerige områder med udsigt til vandhuller eller græsningsområder, hvor du kan opleve de vilde dyr helt tæt på.

 

Alle indkvarteringsstederne hos Lamai Safari har fællesområder med for eksempel swimmingpool, bar med selvbetjening, bålsted samt udsigtsterrasse.

 

Alle lodges og hytter hos Lamai Safari er af samme standard, og der er mulighed for at forsyne sig med te og kaffe. Alle værelser har eget toilet og bad, komfortabel seng med myggenet, aircondition og et hyggeligt udeområde. Ønskes der trippelværelse, vil der blive sat en ekstra fold-ud-seng på værelset.

 

Lamai Safari har som noget helt unikt sit eget private Big Five-område i åben forbindelse med Kruger Nationalpark. Der er derfor rig mulighed for fantastiske oplevelser, når du bor på Lamai Safari Lodges.