Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Zanzibar Magic Boutique Hotel

Med en enestående beliggenhed direkte ved den billedskønne sandstrand ved Matemwe på Zanzibars nordøstkyst er Zanzibar Magic Boutique Hotel en fantastisk base for en afslappende badeferie på den smukke paradisø.

Den kridhvide, palmeklædte strand og det krystalklare vand indbyder sammen med hotellets hyggelige swimmingpool til afslapning, samtidig med at det turkisblå Indiske Ocean giver rig mulighed for at udforske det fascinerende og farverige liv under havoverfladen.

Bygningerne på charmerende Zanzibar Magic Boutique Hotel er inspireret af traditionel afrikansk arkitektur og er primært bygget med naturlige, lokale byggematerialer som mninge-træ og tørrede palmeblade.

På hotellets restaurant, som ligger direkte på den smukke sandstrand, sørger kokken for velsmagende retter lavet med lokale råvarer og naturligvis de lækre krydderier, som Zanzibar er så kendt for, og i baren kan du forkæle dig selv med lækre frugtjuicer, kaffe, velsmagende vine, øl og fantastiske cocktails. På restaurantens førstesal mødes du af en afslappet stemning samt en enestående udsigt til Mnemba Island og de smukke, hvide sandstrande.

Alle værelser på Zanzibar Magic Boutique Hotel har egen træterrasse, behagelige dobbelt- eller enkeltsenge med myggenet, safe-box, wi-fi, et mindre konsolbord med stole samt pæne og rummelige badeværelser med gratis toiletartikler. Sea view kan tilkøbes.

Fordi hotellet ønsker at være eco-friendly og passe på miljøet, tilbyder de ikke aircondition. Den behagelige brise fra havet sørger dog sammen med gulv- og loftsvifter for, at du kan blive kølet ned og få en god nats søvn.

Drømmer du om en charmerende kombination af luksus og autenticitet, er Zanzibar Magic Boutique Hotel det perfekte sted for dig!