Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Zanzibar Magic Boutique Hotel

Afrikansk charme, kridhvide sandstrande og luksus er nøgleordene på 4-stjernede Zanzibar Magic Boutique Hotel. Drøm dig væk og få et godt tilbud her.

Zanzibar Magic Boutique Hotel

Zanzibar

Zanzibar Magic Boutique Hotel ligger på den smukke Matemwe Beach på nordøstkysten af Zanzibar.

Hotellet er designet efter traditionel afrikansk og Zanzibar-arktitektur og bygget i naturlige materialer som sten, træ og palmeblade. Her får du med andre ord en fantastisk kombination af autencitet og luksus - med det turkisblå vand og den smukke sandstrand lige uden for vinduet.

Der er pool på hotellet, som du naturligivs frit kan benytte, og i alle fællesområder er der wifi.

Hotellets restaurant ligger direkte på den smukke sandstrand, og kokken sørger for velsmagende retter, lavet med friske, lokale råvarer og lækre krydderier, som Zanzibar er så kendt for. I baren kan du få serveret en lækker drink, en god kop kaffe eller en friskpresset juice af nyplukkede bær og frugter. Her er der noget for enhver smag. Fra restaurantens førstesal kan du nyde den betagende udsigt over stranden, det Indiske Ocean og Mnemba Island i horisonten.

Der er kun 19 værelser på hotellet, men de har alle en fantastisk flot udsigt og egen veranda/balkon. Der er også eget badeværelse, dobbeltseng eller to enkeltsenge, myggenet, et lille skrivebord, safebox og aircondition. Møblerne på værelserne er, ligesom bygningerne, lavet af træ, bananblade og andre naturmaterialer.

Mod ekstra tillæg er det muligt at opgradere værelset til enten mere plads eller en bungalow helt nede på stranden. Sidstnævnte har loft- og/eller gulvvifte i stedet for aircondition.

Fakta om Zanzibar
  • Tanzania, Dodoma
  • Engelsk og Swahili
  • Tanzanisk shilling (TZS)
  • 700.000
  • 20°C - 30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer