Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Igloo Beach Lodge

Igloo Beach Lodge

Costa Rica
Velkommen til Igloo Beach Lodge! Dette enestående hotel er beliggende i Manuel Antonio, omgivet af Costa Ricas frodige jungle og tæt ved Manuel Antonio Nationalpark. Hotellet er kendt for sin spektakulære beliggenhed, der kombinerer junglens skønhed med udsigten over det glitrende Stillehav.
 
Nyd en forfriskende svømmetur i poolen, der er omgivet af smuk natur, som giver en autentisk jungleoplevelse. Hvis du ønsker at nyde strandlivet, behøver du blot at tage dine klipklapper på og gå et kort stykke, cirka 100 meter, før du når frem til stranden. Du kan også forkæle dig selv i spaen, hvor der tilbydes en bred vifte af behandlinger og massage, der får dig til at føle dig helt afslappet. Se frem til, at udforske den omkringliggende natur og besøg Manuel Antonio Nationalpark, der ligger kun få kilometer væk fra hotellet.
 
De rummelige værelser er smagfuldt indrettet og udstyret med moderne faciliteter, herunder minikøleskab, aircondition, tv, minibar og wi-fi.
 
Når sulten melder sig, kan du se frem til at forkæle dine smagsløg med lækre retter tilberedt med lokale råvarer og inspireret af både det internationale og traditionelle costaricanske køkken.
 
Dyk ned i naturens skønhed, forkæl dig selv og skab uforglemmelige minder midt i dette tropiske paradis hos Igloo Beach Lodge!
Fakta om Costa Rica
  • San José
  • Spansk
  • Colón (CRC)
  • 5,21 millioner
  • 14-31°C
  • Tidsforskel: -8 timer