Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Long Beach Mauritius (Østkysten)

Nyd et uforglemmeligt ophold på Long Beach Mauritius, et femstjernet resort beliggende langs den smukke østkyst. Oplev en verden af luksus med familievenlige aktiviteter, eksklusive spa-behandlinger, og gourmetmåltider. Perfekt for både afslapning og eventyr.

Long Beach Mauritius (Østkysten)

Mauritius

Beliggende langs den idylliske østkyst af Mauritius, finder du det eksklusive 5-stjernede Long Beach Hotel Mauritius, et paradis for livsnydere. Omringet af hvide sandstrande og det krystalklare Indiske Ocean, tilbyder Long Beach Hotel Mauritius en kombination af moderne elegance og naturlig skønhed. Resortet har hele fire swimmingpools, der tilbyder en række muligheder for at tage en forfriskende dukkert eller bare slappe af ved og nyde solen.

Aktiviteter og omgivelser

Med sin privilegerede placering langs den fantastiske østkyst, er Long Beach det ideelle sted for vandaktiviteter. Du kan dykke ned i det krystalklare vand og udforske det farverige marine liv med snorkling eller dykning. For dig, der søger en mere adrenalinfyldt oplevelse, tilbydes der windsurfing og kajaksejlads. Den lange, hvide sandstrand indbyder til afslappende dage med solbadning, strandvolleyball eller bare en rolig gåtur ved solnedgang.

Golfentusiaster vil blive glade for at høre, at Long Beach tilbyder ubegrænset greenfee på Ile Aux Cerfs golføen og Anahita Golf Club. Disse verdensberømte golfbaner er en drøm for enhver golfspiller, med imponerende fairways og enestående udsigter. Resortet tilbyder gratis landtransport og returbådtransport til begge golfklubber.

Long Beach forstår vigtigheden af at holde de yngre gæster underholdt. Derfor tilbydes et væld af aktiviteter i børne- og ungdomsklubberne, som omfatter alt fra kreative kunst- og håndværksaktiviteter til spændende vandsport og krabbejagt. Dette giver forældrene mulighed for at slappe af, mens børnene nyder sjove og lærerige oplevelser.

Cinq Mondes Spa på Long Beach er et fristed for afslapning og fornyelse. Her kan du forkæle dig selv med en massage eller andre afslappende behandlinger.

Restauranter og barer

På Long Beach Hotel er spisning en oplevelse i sig selv. Med fem fremragende restauranter og to imponerende barer, er der rig mulighed for at smage mad og drikke fra hele verden. Oplev alt fra traditionelle asiatiske smagsoplevelser under bambusbjælkerne i restauranten, Chopsticks, til ægte japansk køkken i restauranten, Hasus. Start dagen med en drømmende morgenbuffet i Le Marché og afslut den med et måltid ved live madstationerne. For italienske lækkerier, besøg Sapori, eller nyd udsigten og maden ved Tides, som ligger ved stranden og poolen. Shores bar/lounge byder på afslappede drinks og er kendt for sine mauritiske rom og signaturcocktails. Børnemenuer er tilgængelige på fire af restauranterne.

Indkvartering

Long Beach Hotel tilbyder 255 rummelige værelser og suiter, hver med sit eget udendørs område. Vælg mellem udsigt til frodige haver, den krystalklare pool eller den pragtfulde, hvide sandstrand. Alle værelser er moderne suiter med masser af lys og rummelighed.

Junior-suiterne, enten på stueetagen eller første sal, har king-size eller twin senge og en privat terrasse med udsigt til haven. Familie-suiterne på stueetagen har en king-size seng til de voksne og et separat opholdsrum, der kan omdannes til et soveværelse for op til 2 teenagere eller 3 børn. Nyd luksusen af to badeværelser og en privat terrasse eller balkon med udsigt over de tropiske Long Beach-haver.

Premium Junior-suiter og Beach Front Junior-suiter tilbyder begge luksuriøse private terrasser og imponerende udsigter. Til sidst, Long Beach-suiterne, som er toppen af luksus med havudsigt, separat opholdsområde, walk-in garderobe og ekstra badeværelse, plus en privat terrasse med direkte adgang til stranden.

Long Beach Mauritius er et sted, hvor luksus, komfort og eventyr går hånd i hånd, og lover en ferieoplevelse, der overgår alle forventninger.

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer