Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

The Recidence (Østkysten)

Oplev den ultimative luksus på The Residence Mauritius, beliggende på den fortryllende østkyst. Nyd en uforglemmelig ferie med udsøgte restauranter, afslappende spa-behandlinger og spændende udflugter. Ideel for både familier og par, dette 5-stjernede hotel tilbyder en perfekt blanding af afslapning

The Recidence (Østkysten)

Mauritius

Beliggende på den idylliske østkyst af Mauritius, finder du det elegante og fortryllende 5-stjernede hotel The Residence Mauritius. Omgivet af en betagende smuk strand med perlehvidt sand og omfavnet af den varme mauritiske gæstfrihed, tilbyder The Residence Mauritius en uforglemmelig oplevelse for både familier og par.

Aktiviteter og omgivelser

The Residence Mauritius er beliggende langs en kilometerlang strand med upåklageligt hvidt sand, indrammet af det azurblå Indiske Ocean og tropiske haver – et ideelt tilflugtssted for uforbeholden afslapning. Hvis du trænger til en dukkert, kan du besøge hotellets swimmingpool. 

Trænger du til ekstra afslapning, kan du tage forbi hotellets spa, The Sanctuary. Glem verden udenfor, mens du forkæler dig selv med et bredt udvalg af massager og behandlinger.

Hotellet byder også på en række unikke oplevelser for dem, der ønsker at udforske og engagere sig mere aktivt. Blandt disse er madlavningskurser, hvor du kan dykke ned i lokale kulinariske traditioner, samt udflugter til nogle af Mauritius' mest betagende naturlandskaber. Oplev steder som Sancho Island, Riviere des Galets Beach, Black River Gorges, Gris Gris og Vanilla Nature Park. Disse destinationer tilbyder en fortryllende blanding af bjergterræn, betagende kystlinjer og frodige, tropiske områder, som vil efterlade dig med uforglemmelige minder.

Restauranter og barer

Sæt dig til bords og nyd en mangfoldighed af opskrifter fra hele verden på The Residence Mauritius' restauranter, der tilbyder en symfoni af smage og aromaer. Oplev denne smukke ø gennem mauritisk køkken, kendetegnet ved en spændende blanding af indiske, kinesiske, europæiske og kreolske påvirkninger, tilberedt med kærlighed ved brug af lokale råvarer, og krydret med et vidunderligt udvalg af eksotiske krydderier.

Du kan spise morgenmad og aftensmad ved The Dining Room som serverer både vestlige og lokale specialiteter. Plantation House ved stranden præsentere frisk fisk og kreolske køkken, hvilket har gjort denne restaurant til en af de foretrukne spisesteder på øen. Du kan tage til 'The Bar' når du vil nyde en drink og se underholdning. Her kan du nyde lokalt rom, øl og cocktails. 

The Verandah tilbyder en let, afslappet frokost under skyggen af en parasol ved poolen. Frokostmenuen byder på et udvalg af lækre retter serveret omkring poolen med udsigt over havet, herunder et udvalg af ristede sandwich, ovnstegte pizzaer, salater og hjemmelavet is.

Indkvartering

Resortets 135 værelser og 28 suiter er indrettet med en inspireret blanding af enkelhed og elegance. Værelserne har en kingsize-seng eller to enkeltsenge, skrivebord, opholdsstue og et stort badeværelse med separat badekar og bruser.

Fakta om Mauritius
  • Port Louis
  • Engelsk, fransk og kreolsk
  • Mauritiske Rupee (MUR)
  • 1,3 mio.
  • 24-30°C
  • Sommertid +1 time, vintertid +2 timer