Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU

Kloof Street Hotel

Besøg fantastiske Kloof Street Hotel i centrum af Cape Town. Her er du omgivet af byliv, lækker mad og pool samt en fantastisk udsigt over Cape Towns by og natur.

Kloof Street Hotel

Sydafrika

Midt i hjertet af den pulserende by Cape Town ligger dit drømmehotel - Kloof Street Hotel. Som navnet antyder, er Kloof Street Hotel centralt placeret på den populære Kloof Street, tæt på Cape Town centrum.

Hvis du ønsker at nyde din ferie fuldt ud, kan du udforske den solrige tagterrasse med bar, pool og liggestole - det perfekte sted til at nyde en forfriskende drink eller lækre snacks.

Når sulten melder sig, har du mulighed for at forkæle dine smagsløg med både internationale retter og Cape Towns lokale favoritter. Restauranten på tagterrassen tilbyder en kulinarisk oplevelse med en fantastisk udsigt over Cape Towns ikoniske bjerge. Derudover har hotellet også en hyggelig restaurant og en café på stueetagen.

De moderne værelser på Kloof Street Hotel er designet med store vinduer, der giver mulighed for at nyde den betagende udsigt over byen eller det fantastiske bjerglandskab i Cape Town. Værelserne er udstyret med moderne faciliteter som aircondition, sikkerhedsboks, minibar, wi-fi og TV.