>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Zebraer løber i flod

Serena Mountain Lodge

Serena Mountain Lodge ligger i 2.000 meters højde, på de grønne skråninger af Mount Kenya, som er det højeste bjerg i Kenya. På grund af højden er der relativt køligt klima, så husk at tage varmt tøj med. Fra lodgen er der en fantastisk panoramaudsigt ud over den frodige natur.

Lodgen ligger lige ned til et stort vandhul, hvor der jævnligt kommer elefanter, vildsvin, bøfler og andre vilde dyr forbi for at slukke tørsten. Når mørket falder på, vil du kunne høre puslen i området, når de nataktive dyr drager på jagt.

I restauranten serveres der lækker morgenmadsbuffet, så du er klar til at drage ud på spændende eventyr. Om aftenen kan du nyde et lækkert måltid mad i de skønne omgivelser.

Lodgen har 41 værelser, alle med smuk udsigt ud over vandhullet, naturen eller Mount Kenya. På værelset er der dobbeltseng, skrivebord og eget badeværelse med badekåber og toiletartikler. På den private veranda/balkon kan du rigtig slappe af efter en lang dag på safari.

Vejr og klima