Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her.
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Nationalparker i Kenya

21.12.2017

De mange nationalparker i Kenya er fyldt med smukke og fascinerende naturoplevelser, og uanset hvilken nationalpark du besøger, er du sikker på at opleve det fantastiske dyreliv helt tæt på. Kenyas unikke natur vil imponere dig med sine åbne vidder og frodige skove, og du vil med garanti komme hjem med masser af fantastiske oplevelser i bagagen

Relaterede rejser

Flamingo Safari & Mombasa Fra kr. 15395

Med én nat i dyrerige Lake Nakuru og tre nætter i ubeskrivelige Masai Mara er dette den perfekte rejse, hvis du drømmer om safari med mange dyr og minimal transport. Rejsen afsluttes med en lækker badeferie i Mombasa.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Flamingo Safari & Zanzibar Fra kr. 14495

Drømmer du om en safarirejse med mindre transport og flere dyr? Den perfekte rejse finder du her. Oplev flamingoer og næsehorn i Lake Nakuru, 3 nætter i ubeskrivelige Masai Mara og badeferie på eksotiske Zanzibar.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15495

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter i Mombasa, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 14895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter på Zanzibar, med tur til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari Fra kr. 13895

Tag på denne 10 dages rejse, hvor du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

10 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Zanzibar Fra kr. 18495

På denne 14 dages rejse får du safari og 4 nætter på Zanzibar, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Cheetah Safari & Mombasa Fra kr. 18595

Tag på denne 14 dages rejse med safari og 4 nætters badeferie i Mombasa. Du vil opleve Aberdare nationalpark, Samburu vildtreservat, Lake Nakuru, Lake Naivasha og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere

Masai Mara National Reserve

Masai Mara National Reserve er et af Afrikas største vildtreservater med mere end 95 forskellige arter af pattedyr og mere end 570 fuglearter. Dyreinteresserede fotografer og filmfolk valfarter til parken på grund af den store græssavanne og den enorme mængde af dyr i området. Her finder du bl.a. store flokke af flodheste og krokodiller ved Mara-floden, og så er det en af de nationalparker i Kenya, hvor der er bedst mulighed for at opleve ”The Big Five” – elefanten, løven, bøflen, leoparden og næsehornet. Læs mere om Masai Mara National Reserve her.

 

Amboseli National Park

På grænsen til Tanzania og for foden af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, finder man Amboseli National Park, som er et frodigt paradis med et fantastisk dyreliv. Nationalparken er et af de bedste steder i verden at opleve store flokke af fritgående elefanter og er desuden kendt for de mange sumpe, som danner levegrundlag for mange af nationalparkens dyr. Læs mere om Amboseli National Park her.

 

Samburu nationalpark

Samburu nationalpark er kendt for sin tørre busksavanne, der er smukt omkranset af bjerge, samt for sine sjældne og helt unikke vildtarter, som afviger fra deres artsslægtninge længere sydpå med deres specielle farver og mønstre. Oplev f.eks. den graciøse netgiraf, den smalstribede Grevy-zebra eller den store Beisa Oryx-antilope. Parken byder, ligesom mange af de andre nationalparker i Kenya, også på et bredt udvalg af de mere klassiske dyr, som f.eks. bavianer, bøfler og store rovdyr. Læs mere om Samburu nationalpark her.

 

Lake Nakuru National Park

En helt unik mulighed for at se store flokke af flotte, lyserøde flamingoer byder sig i Lake Nakuru National Park. Desuden er nationalparken kendt som en af kontinentets bedste næsehornsparker og rummer en større bestand af både hvide og sorte næsehorn. Med muligheden for også at opleve den sjældne Rothschild’s giraf samt en stor population af leoparder, er det uden tvivl én af de nationalparker i Kenya, som virkelig er et besøg værd. Læs mere om Lake Nakuru National Park her.