>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Flok af flamingoer set tæt på

Nationalparker i Kenya

05.02.2019

De mange nationalparker i Kenya er fyldt med smukke og fascinerende naturoplevelser, og uanset hvilken nationalpark du besøger på din safari i Kenya, kan du være sikker på at opleve det fantastiske dyreliv helt tæt på. Kenyas unikke natur vil imponere dig med sine åbne vidder og frodige skove, og du vil med garanti komme hjem med masser af fantastiske oplevelser i bagagen.

 

Masai Mara National Reserve

Masai Mara National Reserve er et af Afrikas største vildtreservater med mere end 95 forskellige arter af pattedyr og mere end 570 fuglearter. Dyreinteresserede fotografer og filmfolk valfarter til parken på grund af den store græssavanne og den enorme mængde af dyr i området. Her finder du bl.a. store flokke af flodheste og krokodiller ved Mara-floden, og så er det en af de nationalparker i Kenya, hvor der er bedst mulighed for at opleve ”The Big Five” – elefanten, løven, bøflen, leoparden og næsehornet. Læs mere om Masai Mara National Reserve her.

 

Amboseli Nationalpark

På grænsen til Tanzania og for foden af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, finder man Amboseli Nationalpark, som er et frodigt paradis med et fantastisk dyreliv. Parken er Kenyas anden mest populære nationalpark, og dette er ikke uden grund. Nationalparken er et af de bedste steder i verden at opleve store flokke af fritgående elefanter og er desuden kendt for de mange sumpe, der danner levegrundlag for mange af nationalparkens dyr. Læs mere om Amboseli Nationalpark her.

 

Samburu Nationalpark

Samburu Nationalpark er kendt for sin tørre busksavanne, der er smukt omkranset af bjerge, samt for sine sjældne og helt unikke vildtarter, som afviger fra deres artsslægtninge længere sydpå med deres spesielle farver og mønstre. Oplev f.eks. den graciøse netgiraf, den smalstribede Grevy-zebra eller den store Beisa Oryx-antilope. Parken byder, ligesom mange af de andre nationalparker i Kenya, også på et bredt udvalg af de mere klassiske dyr, som f.eks. bavianer, bøfler og store rovdyr. Parken er også kendt for løvinderne Elsa og Kamunyak, der har været inspiration til både bøger og film. Læs mere om Samburu Nationalpark her.

 

Lake Nakuru Nationalpark

En helt unik mulighed for at se store flokke af flotte, lyserøde flamingoer byder sig i Lake Nakuru Nationalpark. Desuden er nationalparken kendt som en af kontinentets bedste næsehornsparker og rummer en større bestand af både hvide og sorte næsehorn. Med muligheden for også at opleve den sjældne Rothschild’s giraf samt en stor population af leoparder, er det uden tvivl én af de nationalparker i Kenya, som virkelig er et besøg værd. Læs mere om Lake Nakuru Nationalpark her.

 

Find inspration til din drømmerejse til Kenya her.

Indgang til Aberdare National Park
Løver slapper af i skyggen af et træ
Elefant som kaster med jord
Hyæne på farten i Amboseli
Zebraer drikker af Lake Nakuru
Zebraer i vandkanten
Vej gennem Samburu med bjerge i baggrunden
Elefant går forbi med flot træ i baggrunden
Relateret rejse