Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Ring til os på tlf. 70 90 91 00

Nationalparker i Kenya

21.12.2017

Kenyas spændende nationalparker er fyldt med de smukkeste naturoplevelser. Uanset hvilken nationalpark du besøger, er du sikker på at møde parkernes helt unikke dyreliv helt tæt på.

Fra de åbne vider til de frodige skove vil Kenyas natur imponere dig og give dig oplevelser for livet.

Masai Mara National Reserve

Masai Mara National Reserve er nok en af de mest berømte destinationer i Kenya. På grund af parkens store græssavanne og med sine enorme mængder af dyr er det et område dyreinteresserede fotografer og filmfolk valfarter til. Læs mere om Masai Mara National Reserve.

 

 

Amboseli National Park

Amboseli National Park, der ligger på grænsen til Tanzania, for foden af Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro. Er et frodigt paradis for parkens dyreliv. Og er især kendt for sine store bestand af elefanter. Læs mere om Amboseli National Park.

 

 

Samburu National Reserve

Samburu National Reserve er kendt for dens tørre busksavanne, der er omkredset af bjerge, samt dens sjælende vildtarter, som afviger fra deres artsslægtninge sydpå, med deres specielle farver, former og mønstre. 

 

 

Lake Nakuru National Park

Lake Nakuru National Park er kendt som et af de bedste steder at se flamingoer. Udover flamingoer er parken kendt som en af kontinentets bedste næsehornsparker. Parken rummer en større bestand af både hvide og sorte næsehorn, samt en tæt bestand af leoparder og ikke mindst den sjældne Rothschild´s giraf.


Relateret Rejser

Kili Safari & Mombasa Fra kr. 15895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter i Mombasa, med udflugt til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere
Kili Safari & Zanzibar Fra kr. 14895

På denne 14 dages rejse får du safari og 6 nætter på Zanzibar, med tur til Amboseli nationalpark med udsigt til Kilimanjaro, Lake Naivasha med flodheste og det berømte Masai Mara reservat.

14 dage Fly inkluderet Læs mere