Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
udsigt fra Løveklippen

Angel Beach Unawatuna

Oplev Angel Beach Unawatuna, et paradisisk strandhotel i Galle. Nyd den lækre restaurant, det afslappende poolområde og et luksuriøst værelse med moderne faciliteter.

Angel Beach Unawatuna

Sri Lanka

Velkommen til Angel Beach Unawatuna, et idyllisk tilflugtssted i Galle. Dette strandhotel er perfekt til både familieferier og romantiske udflugter, og tilbyder en unik blanding af moderne faciliteter og afslappende atmosfære.

Her kan du nyde udsøgte måltider på strandrestauranten, som er kendt for sine lokale specialiteter og internationale klassikere. Det brede udvalg af mad og drikke inkluderer alt fra cocktails til frisk pizza, hvilket gør restauranten til en af de bedste spiseoplevelser i Unawatuna.

Hotellets swimmingpool er et sandt paradis for både voksne og børn. Poolen er omgivet af komfortable daybeds, hvor du kan nyde en cocktail og de skønne omgivelser. 

Værelset er designet til ultimativ komfort og luksus. Hver detalje er tænkt på for at sikre, at dit ophold bliver uforglemmeligt. Værelserne er udstyret med en king-size seng og faciliteter som WiFi, aircondition og tv, hvor du kan slappe helt af, efter en dag med eventyr.

På Angel Beach Unawatuna venter en uforglemmelig oplevelse, hvor du kan slappe af, nyde og skabe minder for livet.

Fakta om Sri Lanka
  • Colombo
  • Singalesisk og tamilsk
  • Sri Lankansk Rupee (LKR)
  • 20,3 millioner
  • 22°C - 32°C
  • Sommertid +5,5 timer, vintertid +4,5 timer