Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
Drone billede af Sri Lanka

Sri Lanka: Vejr og klima

20.02.2019

Hvornår er det bedst at rejse til Sri Lanka? Bliv klogere på vejret i Sri Lanka her.

Sri Lanka har et varmt og tropisk klima med gennemsnitlige dagtemperaturer på ca. 28-31°C året rundt, hvilket nok er en af grundene til, at mange danskere især i de kolde vintermåneder valfarter til den oplevelsesrige paradisø. 

Dog varierer temperaturen en del fra område til område. I det centrale højland er det f.eks. noget køligere, og her kan det være en god ide med lange bukser og en tyk trøje.

 

Hvornår skal man rejse til Sri Lanka?

Noget af det fantastiske ved Sri Lanka er, at det altid er muligt at finde et sted på øen, hvor der er godt vejr, for når det regner i syd, er det tørt i nord og omvendt. Du kan derfor rejse til Sri Lanka hele året.

I perioden maj til august er der regntid i den sydvestlige del af landet, mens der i oktober til januar er regntid på nord- og østkysten. Året rundt er der dog rig mulighed for både fantastiske oplevelser og godt vejr på vores rundrejser, og det hotel, vi normalt bruger på en eventuel badeferie, ligger i et område, som sjældent bliver ramt af nogen af regntiderne.

Det skal dog nævnes, at uanset hvor på øen du befinder dig, kan der året rundt opstå kraftige, kortvarige regnskyl. Det kan derfor være en god ide at medbringe en tynd regnponcho eller lignende.